Atalanta BC – Pescara 2:1 (kon.) | Juventus – Catania 1:0 (kon.) | Chievo – Neapol 2:0 (kon.)
Cagliari – Sampdoria 3:1 (kon.) | Palermo – Siena 1:2 (kon.) | Parma – Turín 4:1 (kon.)
Inter – Bologna 0:1 (kon.) | Lazio – Fiorentina 0:2 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
4:1 (0:0)
Turín FC
Neděle 10.03.2013, 15:00 • Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Parma právě vstřelila branku!
    To je již pro Turín hodně kruté! Hattrick AMAURIHO po přesné přihrávce Sansoneho z levé strany stanoví zřejmě konečné skóre dnešního utkání, publikum bouřlivě vyvolává nejlepšího hráče na hřišti, ten si ovace zaslouženě užívá.
     
    84
    Parma právě vstřelila branku!
    Kdo jiný, než AMAURI, se vřítil mezi "omráčené" obránce Turína, nenechal se obrat o míč ani trojnásobnou přesilou a tvrdou střelou z pravé strany dává třetí branku Parmy!
     
    80
    Parma právě vstřelila branku!
    To je něco! NICOLA SANSONE, který je na hřišti necelých osm minut, si pohrál s obranou soupeře, a po dvou kličkách střílí z hranice šestnáctky po zemi a přesně k pravé tyči, Gillet se po míči natahuje marně!
     
    77
    Parma právě vstřelila branku!
    "Snajpr" AMAURI se nakonec dočkal! Výtečný výběr místa ve vápně po předchozím přesném centru z levé strany a ve výskoku kopl míč do sítě!
     
    56
    FC Turín právě vstřelil branku!
    No, je otázkou, co teď bude s již připraveným Palladinem, který se nedostal na hřiště dříve, než se podařilo přerušit hru. Ta se nakonec přerušuje díky gólu v síti Parmy, po přesné přihrávce z pravé strany si za obranu naběhl MARIO ALBERTO SANTANA a dává první branku utkání.

    Martin Dvořák

    Branky: 77. Amauri, 80. Sansone, 84. Amauri, 90+1. Amauri – 56. Santana

    Karty:   40. Amauri (PRM), 64. Benalouane (PRM)


    Parma Calcio 1913: Mirante – Paletta, Gobbi, Lucarelli, Benalouane - Rosi (72. Sansone), Marchionni, Valdés (46. Mesbah), Parolo - Amauri, Biabiany (57. Palladino)
    Turín FC: Gillet – Masiello, Ogbonna (78. Rodriguez), Glik, D´Ambrosio - Birsa (82. Barreto), Santana (69. Stevanovič), Brighi, Gazzi - Vives, Bianchi

    Rozhodčí: Mariani - Altomare, Barbirati
    bahis siteleri