Spartak – Groznyj 3:1 (kon.) | Kazaň – Zenit 1:0 (kon.) | Saransk – Machačkala 2:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
3:1 (2:0)
FK Achmat Groznyj
Neděle 10.03.2013, 10:30Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    78
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!

    Tak hosté ještě dramatizují tento zápas. Těrek zahrával standardní situaci zhruba z 25 metrů. K míči se postavil MAURÍCIO, který místo centru zvolil technickou střelou a překvapil tím všechny, včetně domácího brankáře, který s tím vůbec nepočítal.
     
    76
    Spartak právě vstřelil branku!

    Hezkou individuální akcí se blýskl YURA MOVSISYAN, který se s míčem prodral až do vápna Těreku, pak zvolil křižnou přízemní střelu je z toho třetí branka Spartaku. Domácí borec navíc zkompletovat hattrick a je hrdinou tohoto duelu.
     
    29
    Spartak právě vstřelil branku!

    Po další rychlé akci domácích se do míče z dobrých 25 metrů opřel aktivní YURA MOVSISYAN a po jeho projektilu skončil míč za zády hostujícího brankáře. Hodně povedená rána moskevského hráče.
     
    2
    Spartak právě vstřelil branku!

    Tak to je parádní vstup do utkání ze strany moskevského celku. Domácí se vydali dopředu, jeden z hráčů vhodil míč do pokutového území Těreku, kulatý nesmysl propadl až na malé vápno, kde byl YURA MOVSISYAN, který pohotově otevřel skóre tohoto duelu.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 2. Movsisyan, 29. Movsisyan, 76. Movsisyan – 78. Maurício

    Karty:   17. Källström (SPM), 90+4. Carioca (SPM) – 24. Jatčenko (GRZ), 32. Ojala (GRZ), 45+1. Ucijev (GRZ)


    FK Spartak Moskva: Pesjakov - Bocchetti, Suchý, Källström (69.Vukojević), Jurado (85.Ananidze), K. Kombarov, D. Kombarov (C), Carioca, Ari, Movsisyan (83.Majeed), Dzyuba
    FK Achmat Groznyj: Godzyur - Jatčenko, Jiránek (58.Komorowski), Ojala, Ucijev (C), Ivanov, Adílson, Rybus (80.N'Douassel), Maurício, Lebeděnko (57.Kanu), Aílton

    Rozhodčí: Egorov - Vorontsov, Gavrilin
    bahis siteleri