Wolfsberger – Wacker 1:1 (kon.) | Ried – Wiener 1:1 (kon.) | Salzburg – Grödig 4:1 (kon.)
Admira – Sturm Graz 1:1 (kon.)
konec
SV Guntamatic Ried
1:1 (1:0)
SC Wiener Neustadt
Sobota 10.08.2013, 19:00 • Keine Sorgen Arena, Ried Im Innkreis • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Rakouská T-Mobile Bundesliga nám dnes nabízí 4. kolo, ve kterém SV Josko Ried přivítá svého soupeře SC Wiener Neustadt. Veškeré dění se bude odehrávat na stadionu, jenž nese název Keine Sorgen Arena. Komentářem Vás bude doprovázet Lucie Rapantová.
     
    Dnešní utkání bude řídit hlavní sudí Andreas Kollegger, na čarách mu budou asistovat Chiristian-Petru Ciochirca a Andreas Zangerle. Jako čtvrtý rozhodčí bude vypomáhat Rene Eisner.
     
    SV Josko Ried získal ve třech zápasech 5 bodů a v tabulce mu patří 5. příčka. Celkové skóre je 4:3.
     
    SC Wiener Neustadt má po třech odehraných kolech body 3 a v tabulce se nachází na 7. pozici. Celkové skóre je 3:10.
     
    Sázkové kanceláře vypsaly kurz na výhru domácího celku 1.55, kurz na remízu pak 4.42 a kurz na výhru hostujícího týmu 7.02.
     
    Poslední vzájemné utkání se odehrálo 27. dubna 2013, kdy domácí tým SV Josko Ried svého soupeře SC iener Neustadt porazil 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    SV Josko Ried: Gebauer ─ Hinum, Reifeltshammer, Riegler, Kragl ─ Ziegl, Wieser ─ Walch, Zulj, Möschl ─ Gartler.

    SC Wiener Neustadt: Siebenhandl ─ Berger, Wallner, Sereinig, Martschinko ─ Dobras, Hlinka ─ Pollhammer, Koch, Stangl ─ Pichlmann.

    Rozhodčí: Kollegger ─ Ciochirca, Zangerle.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí fotbalisté hrají v zelených dresech a v černých trenýrkách.
     
    3
    Hosté oblékli pruhované modro-bílé dresy a modré trenýrky.
     
    4
    O první střelu zápasu se postaral Koch, jenž se dostal k odraženému míči a okamžitě se do něj opřel tvrdou střelou. Nicméně brankář Hebauer zasáhl na jedničku a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    7
    U balonu jsou domácí fotbalisté, kteří nikam nespěchají a pohybují se na vlastní polovině hřiště. Soupeř rozehrávku aktivně napadá.
     
    8
    Fotbalisté v zelených dresech se přesunuli na útočnou polovinu, ale vytěžili pouze rohový kop.
     
    8
    U vzdálenější tyče se uvolnil hlavičkující Gartler, ale jeho střelecký pokus Siebenhandl zlikvidoval bez potíží. Balon mířil přesně do těch míst, kde se hostující brankář pohyboval.
     
    14
    Domácí fotbalisté jsou aktivnější a mají častěji míč na svých kopačkách než soupeř. Teď se pohybovali na útočné polovině, kde vybojovali rohový kop, avšak centrovaný míč nikoho z domácích fotbalistů nenašel, a tak se hosté bez potíží ubránili.
     
    16
    Hráči v zelených dresech jsou stále u balonu, ale tentokrát se s ním pohybují v blízkosti středového kruhu, kde soupeř rozehrávku aktivně napadá.
     
    21
    Obraz hry se v posledních šesti minutách nezměnil. U míče jsou neustále domácí fotbalisté, kteří na svého soupeře vyvíjí tlak, ale Neustadt se brání zatím úspěšně a statečně. Hráči domácího celku si šance sice vytváří, ale ke střele na branku se dostávají sporadicky.
     
    24
    Rohový kop vybojoval domácí tým SV Josko Ried. Hosté dnes rohový kop ještě nezahrávali.
     
    24
    Centr k bližší tyči se vůbec nepodařil a hostující hráči získali míč ve svůj prospěch. Nyní se rychle přesouvají do protiútoku.
     
    25
    Nicméně tento protiútok se vůbec nepodařil, protože domácí hráči se stihli okamžitě vrátit a případnému nebezpečí včas zabránili.
     
    29
    Výhodu standardní situace dostal domácí tým, ale nic z přímého kopu nevytěžil. Dobře totiž zasáhli hostující obránci, kteří centrovaný míč úspěšně zablokovali.
     
    30
    Po faulu přišla další standardní situace ve prospěch SV Josko Ried. Před Siebenhandlovou svatyní nastal sice zmatek, ale domácím fotbalistům se obranný blok propálit nepodařilo.
     
    32
    Ried právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté se příliš dlouho pohybovali na útočné polovině a na svého soupeře vyvíjeli obrovský tlak. Hosté se dopustili několika chyb v obranné činnosti a byli za ně potrestáni. U vzdálenější tyče byl neobsazený ROBERT ZULJ, jenž si řekl o přihrávku a přesnou trefou poslal balon mezi tři tyče. Brankář Siebenhandl byl bez šance a inkasované brance nezabránil.
     
    36
    Hosté dnes zahrávali svůj první rohový kop, ale nevytěžili z něj vůbec nic. Centr byl přetažený a skončil v zámezí.
     
    39
    Volný přímý kop ve prospěch domácích fotbalistů si vzal na starost Ziegl, jenž se k míči postavil a poté jej pravačkou poslal do pokutového území. Centrovaný balon hráče v zeleném nenašel, a hosté se tak bez potíží ubránili.
     
    40
    Hlinka obdržel přihrávku, míč si zpracoval a poté vystřelil, avšak jeho pokus byl zblokován na rohový kop.
     
    40
    Domácí fotbalisté se před rohovým kopem ubránili bez potíží a svého soupeře do zakončení nepustili.
     
    44
    První poločas se dohrává mezi pokutovými územími a oba celky doprovází řada nepřesných přihrávek, což je komplikací pro přechod do útočné fáze.
     
    45
    Ziegl zastavil svého protihráče za cenu faulu a rozehrávat budou hosté.
     
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám příliš mnoho fotbalových momentů nenabídl. Domácí fotbalisté byli malinko aktivnější a ve 32. minutě se dočkali vedoucí branky, o kterou se zasloužil Zulj.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SC Wiener Neustadt: ze hřiště odchází Stefan Stangl, přichází Thomas Fröschl.
     
    46
    Míč do druhého poločasu uvedli hosté.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté a nyní se jim podařilo vybojovat rohový kop.
     
    48
    Nicméně následoval pouze nepřesný centr, který byl odvrácen do bezpečí.
     
    49
    Rene Gartler se dopustil útočného faulu a sudí ho potrestal žlutou kartou.
     
    50
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě rozehráli a přesunuli se na útočnou polovinu, kde domácí fotbalisté zblokovali centr na rohový kop a hosté z něj vytěžili maximum. Dobras odcentroval míč ke vzdálenější tyči, kde se prosadil důrazný PETER HLINKA a srovnal stav skóre na 1:1.
     
    56
    Hosty vstřelený gól povzbudil a v posledních minutách se prezentují velmi aktivně. Teď se jim po nepovedené akci podařil vybojovat alespoň rohový kop, ale centr byl přetažený a skončil v zámezí.
     
    59
    Jeden z hostujících hráčů se dostal k odraženému balonu, přichystal si jej na střelu a pak zkusil své štěstí. Nicméně tento pokus byl nepřesný a skončil vysoko nad brankou.
     
    59
    Kouč Pfeifenberger udělal druhou změnu v sestavě. Hrací plochu opustil Kristijan Dobras, kterého vystřídal Herbert Rauter.
     
    61
    Domácí tým se po delší době dostal na soupeřovu polovinu a nevedl si vůbec špatně. Do velkého vápna přilétl z levé strany zajímavý centr, jehož se zmocnil hlavičkující Walch, ale jeho pokus branku jen těsně minul.
     
    63
    Střídají také domácí. Hrací plochu opouští dvacetiletý Patrick Möschl, nahrazuje ho Sandro.
     
    64
    Rohový kop zahrávali hosté, ale nevytěžili z něj vůbec nic a už se musí zase bránit.
     
    67
    Ke vzdálenější tyči plachtil zajímavý centr, ale Sandro sklepl míč pro Gartlera, jenž ve stoprocentní šanci selhal a z bezprostřední blízkosti se netrefil mezi tři tyče.
     
    69
    Zajímavou přihrávku obdržel Walch, ale dlouho váhal a nakonec mu střelecký pokus zablokoval Martschinko.
     
    75
    Podle obrazu hry to vypadá, že se dnešní utkání spíše dohrává. Navíc oba celky doprovází řada nepřesností, díky nimž si mezi sebou vyměňují často míč.
     
    78
    Domácím se teď podařilo uniknout na útočnou polovinu a odcentrovat míč do pokutového území, avšak hostující obránci svůj tým ochránili a balon odkopli na rohový kop.
     
    78
    Hostům z rohového kopu nebezpečí nehrozilo, protože domácí fotbalisté zahráli standardní situaci velmi bídně.
     
    82
    Další rohový kop ve prospěch SV Josko Ried.
     
    82
    Domácí tým šel naproti vedoucímu gólu, ale nakonec do cíle nedošel. Centrovaný balon propadl ve velkém vápně a před Siebenhandlem nastal obrovský zmatek. Jeden z domácích hráčů vystřelil, ale trefil pouze brankáře, od kterého se balon odrazil do brankové konstrukce. Pak se ke střele dostal ještě Zulj, ale z bezprostřední blízkosti míč mezi tři tyče nedopravil, protože Siebenhandl zasáhl výtečně a zabránil stoprocentní inkasované brance.
     
    82
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Furkan Aydogdu, přichází Robert Zulj.
     
    85
    Ried zahrával další rohový kop, ale ani tentokrát se střelecky neprosadil.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 3 minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu SC Wiener Neustadt: ze hřiště odchází Thomas Pichlmann, přichází Daniel Maderner.
     
    90+2
    Na pravém křídle odvedl kus práce Sandro a poté odcentroval míč ke vzdálenější tyči, kde měl jeho spoluhráč gól na noze, ale z bezprostřední blízkosti branku přestřelil.
     
    90+3
    V závěrečných minutách obdržel žlutou kartu Matthias Koch.
     
    Konec zápasu.
     
    Rozhodčí Kollegger ukončil dnešní utkání, které příliš velkou podívanou nepřineslo. Hrálo se převážně mezi pokutovými územími a ve středu hřiště. Zajímavé šance přicházely zcela výjimečně. Hra byla velmi vyrovnaná, a tak je stav skóre 1:1 naprosto zasloužený. Děkuji Vám za pozornost. (20:55:01)

    Lucie Rapantová

    Branky: 32. Zulj – 50. Hlinka

    Karty:   49. Gartler (RIE) – 90+3. Koch (WIE)


    SV Guntamatic Ried: Gebauer ─ Hinum, Reifeltshammer, Riegler, Kragl ─ Ziegl, Wieser ─ Walch, Zulj (82. Aydogdu), Möschl (63. Sandro) ─ Gartler.
    SC Wiener Neustadt: Siebenhandl ─ Berger, Wallner, Sereinig, Martschinko ─ Dobras (59. Rauter), Hlinka ─ Pollhammer, Koch, Stangl (46. Fröschl) ─ Pichlmann (90. Maderner).

    Rozhodčí: Kollegger ─ Ciochirca, Zangerle
    bahis siteleri