Ružomberok – Trnava 3:2 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 0:0 (kon.) | Myjava – Senica 2:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:2 (1:1)
FK Senica
sk Sobota 10.08.2013, 20:00 • Spartak Myjava, Myjava • Niké liga
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase síce Myjavčania hrali v oslabení o jedného hráča, no napokon dokázali v 59. minúte zaskočiť svojich súperov hlavičkovým gólom Ľubomíra Urgelu, ktorý ťažil z presného centra od domáceho Kukoľa. Tento gól bol zároveň gólovou bodkou tohto stretnutia, i keď v druhej polovici druhého polčasu boli oveľa aktívnejší Seničania, no gólman Solnička výrazne podržal nad vodou domáci kopaničiarský celok.

    Dnešné kopaničiarsko-záhorácke derby sa teda skončilo remízou 2:2 a oba tímy si do tabuľky pripisujú po jednom bode.

    Čo sa týka dnešnej dobročinnej zbierky pre Tomáška Mosného, tak v Myjave sa vyzbieralo úctihodných 1691 €ur!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Corgoň ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Lukšík loptu odcentroval pred gólmana Šullu, no napokon bol neúspešný, keďže k jeho vzdušnej prihrávke sa dostali len pozorní senickí obrancovia.
     
    90+1
    Lukšík získal výhodu voľného kopu na stredovej čiare a má šancu poslať pred senickú bránu ďalekotonážny center, no uvidíme, či sa mu niečo podarí vymyslieť.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Futbalisti Senice sa stále snažia niečo vymyslieť, no nedarí sa im to. Rýchly prienik Kalabišku tentokrát sympatickým zákrokom zastavil myjavský kapitán Černáček.
     
    89
    Z ďalšej útočnej vlny Myjavy poslal center pred gólmana Šullu domáci Peter Sládek, no jeho projektil napokon skončil len na kopačkách hráčov hosťujúcej Senice.
     
    88
    Rohový kop odišiel opäť zahrávať Kuračka, no jeho pekný center napokon zachytili len pozorní senickí obrancovia, ktorí loptu odhlavičkovali do bezpečia. Následne sú však pri lopte opäť Myjavčania.
     
    87
    Lukšík poslal loptu ku Pekárovi, no ten bol napokon tvrdo faulovaný hosťujúcim Kalabiškom. Priamy kop odišiel zahrávať Kuračka, no loptu odcentroval len na hlavu jedného zo senických obrancov. Ten ju zblokoval za vlastnú bránu, a tak uvidíme rohový kop domácich.
     
    86
    Seničania predviedli v strede ihriska ďalšiu chybu v rozohrávke, čo využil Peter Kuračka. Ten chcel nájsť ešte Sivu, no to sa mu cez pozorného Čermáka nepodarilo.
     
    85
    Kalabiška sa dostal s loptou na pravú stranu a následne loptu odcentroval pred myjavskú bránu. Tam chcel na hlavičku doskočiť Diarrassouba, no ten bol napokon neúspešný a proti myjavským obrancom sa k lopte už nedostal.
     
    84
    Diarrassouba sa snažil z pravej strany loptu krížne odcentrovať na stranu ľavú, no napokon sa mu to nepodarilo. Stáli tam len pozorní obrancovia Myjavy, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    83
    Po krátkom ošetrení Pirosku bolo vidno, že má problémy s pravou nohou. Napokon sa však pozviechal a odchádza na ďalšie ošetrenia za postrannú čiaru.
     
    82
    Piroska sa pretlačil po ľavej strane až na hranicu domáceho pokutového územia a tvrdo zakončoval. Jeho tvrdá delovka však smerovala len tesne vedľa Solničkovej brány. Následne však Piroska padol na zem, keďže mu po nohách prešiel Tomáš Marček.
     
    81
    Momentálne sa hrá prevažne na myjavskej polovici ihriska, kde si Seničania snažia vytvoriť nejakú zaujímavú gólovú šancu. Uvidíme, či sa im to však proti pozornej Myjave podarí.
     
    80
    Lamine Diarrassouba sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď sa otočil a následne zakončoval, no napokon len tesne minul priestor myjavskej brány!
     
    79
    Siva sa veľmi dobre pretlačil pred bránu gólmana Šullu po pravej strane, následne našiel pozorného Pekára, ktorý tvrdo pálil. Jeho projektil však zachytil pozorný Kóňa, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    78
    Seničania sú pri lopte v centrálnej časti ihriska, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Myjavskí futbalisti sa veľmi dobre bránia a očividne už inkasovať nechcú.
     
    77
    Priamy kop odišiel zahrávať hosťujúci Zeman, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len nad bránou myjavského gólmana Solničku.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2700 divákov.

    Branky: 35. Pekár, 59. Urgela – 40. Pavlík, 46. Piroska

    Karty:   45+1. Pelegríni (MYJ), 53. Kosík (MYJ), 69. Sládek (MYJ) – 33. Kalabiška (SEN), 37. Diviš (SEN), 45. Piroska (SEN)   45+1. Bruško (MYJ)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Kosík, Pelegríni (56. Urgela), Pekár, Černáček – Kukoľ (68. Kuračka), Lukšík, Marček, Bruško – Daniel (54. Sládek), Siva
    FK Senica: Šulla – Šenk (58. Diarrassouba), Čermák, Pavlík, Kóňa – Brabec, Diviš, Jirásek, Kalabiška – Zeman, Piroska

    Rozhodčí: Kamil Horváth – Milan Cuninka, Martin Borsányi

    Diváci: 2700
    bahis siteleri