Heracles – Zwolle 1:3 (kon.) | Breda – Heerenveen 0:2 (kon.) | GA Eagles – Den Haag 2:1 (kon.)
Eindhoven – Nijmegen 5:0 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
5:0 (1:0)
NEC Nijmegen
Sobota 10.08.2013, 20:45 • Philips Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    82
    PSV právě vstřelilo branku!

    Je tady přesně to, co jsem avizoval. Výborně to udělal ZAKARIA BAKKALI, který se prokličkoval až ke střele a nádhernou technickou ranou do šibenice nejen, že dostává domácí do vedení už o pět branek, ale dosahuje hattricku!
     
    75
    PSV právě vstřelilo branku!

    Čtvrtá a určitě zasloužená branka v síti Johnssona! Skvěle to provedl Locadia, který míč poslal na GEORGINIA WIJNALDUMA a ten svou druhou brankou v zápase posílá domácí do vedení 4:0!
     
    61
    PSV právě vstřelilo branku!

    Fotbalisté PSV přidávají další branku! Chytrost domácích teď přináší třetí gól. Rychle rozehraná standarní situace na GEORGINIA WIJNALDUMA, který se ocitl najednou sám před hostujícím brankářem a nebyl pro něj problém poslat míč až za jeho záda, 3:0!
     
    47
    PSV právě vstřelilo branku!

    Domácí už vedou o dvě branky! Skvěle to na hranici velkého vápna udělal ZAKARIA BAKKALI, který se rozhodl pro technický obstřel brankáře Johnssona a ten vychází, 2:0!
     
    7
    PSV právě vstřelilo branku!

    Úvodní branka je tady! Výborně to udělal Locadia, který poslal výbornou přihrávku na ZAKARIU BAKKALIHO, ten to udělal taktéž na jedničku, míč si posunul a jeho tvrdá rána i s pomocí břevna končí až za zády Johnssona!

    Štěpán Slovák

    Branky: 7. Bakkali, 47. Bakkali, 61. Wijnaldum, 75. Wijnaldum, 82. Bakkali

    Karty:   30. Bovenberg (NIJ), 40. Loen (NIJ), 60. Pálsson (NIJ)


    PSV Eindhoven: (4-3-3) Zoet – Willems, Rekik (86. Hendrix), Bruma, Arias – Maher (72. Toivonen), Wijnaldum, Hiljemark – Depay (62. Jozefzoon), Locadia, Bakkali
    NEC Nijmegen: (4-4-2) Johnsson – Eijden, Conboy, Bovenberg, Breuer – Loen, Pálsson, Diarra (81. Stutter), Foor – Higdon, Hemlein

    Rozhodčí: Kuipers – van Roekel, Zeinstra
    bahis siteleri