Chrudim – Kunice 1:0 (kon.) | Strakonice – Sparta B 0:3 (kon.) | Domažlice – Roudnice 3:1 (kon.)
Kolín – Karlovy Vary 3:1 (kon.) | Králův Dvůr – Štěchovice 3:1 (kon.)
konec
SK Strakonice
0:3 (0:2)
AC Sparta Praha B
Sobota 10.08.2013, 10:15 • Střelecký ostrov • Česká fotbalová liga
     
    88
    Druhé střídání v rychlém sledu, za Miskoviče přijde Karafiát. I Sparta využívá hojně možnost střídat.
     
    88
    V 88.minutě odchází ze hřiště i aktivní Konate. Zastoupí ho Macháč.
     
    86
    Za v první půli aktivního Reitera přichází na hrací olochu Nový.
     
    86
    Druhé střídání na straně Sparty. Za Keriče jde do hy Hájek.
     
    85
    V závěru utkání odchází i domácí útočník Němec. Vystřídá ho Václav Čadek.
     
    82
    V témže minutě střelec gólu střídá. Posledních osm minut si zahraje Skopec.
     
    82
    Sparta právě vstřelila branku!


    Třetí gól v síti domácích a autorem gólu je mladý útočník TOMÁŠ POUČEK! Sparta rozjela rychlý protiútok, na jehož konci doklouzala přihrávka k Poučkovi, který udělal kličku brankáři a následně v pádu krkolomným padáčkem prohodil Otepku, který se snažil ještě míč z brankové čáry vykopnout. Stav utkání 0:3.
     
    71
    A vzápětí jsou v šanci i Strakonice! Balon v pokutovém území spadl k nohám Radoucha, ten obešel Deliho, ale Staněk skákajíce mu pod nohy lapil balon a skóre domácích zůstává stále na nule.
     
    69
    I domácí se dočkávají velké šance! Na centr z pravé strany si naskočil Vaněk a hlavičkoval na branku. Bohužel, pro domácí, jeho střela nebyl dostatečně přesná a končí v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    65
    Už to mohlo být 0:3! Sýkora nacentroval na Konateho, se kterým nikdo neskákal, ale černošský útočník Pražanů nezamířil přesně a Rojík střelu vyrazil na rohový kop, z něhož hosté nezahrozili.
     
    63
    Po přihrávce zprava se na penaltovém puntíku dostal k míči Petráň jehož střela jen díky zákroku Staňka neskončila v síti! Petráň byl nyní ve středu pokutového území úplně sám.
     
    60
    Již čtvrté střídání Strakonic. Do hry jde Havelka, už si nezahraje Wermke.
     
    58
    Další obrovská šance Sparty! Gól mohl vstřelit opět Kerič! Další protiútok hostů táhl Konate a se svými spoluhráči postupoval tři na tři. Situaci řešil přihrávkou napravo na Keriče, který zkušeně udělal kličku obránci, ale na Rojíka nevyzrál.
     
    54
    Obrovskou šanci nyní zahodil Martin Matoušek! Na hranici velkého brankoviště obdržel přihrávku a úplně sám mohl zakončovat. Matoušek ale vystřelil slabě úplně mimo branku a nyní zklamaně skrývá hlavu v dlaních.
     
    52
    A Konate založil protiútok hostů na jehož konci mohl být druhý gól Keriče! Ten si naběhl na hranici malého vápna na přihrávku a tváří v tvář Rojíkovi svou šanci zahodil. Jeho slabou střelu domácí brankář nadvakrát chytil.
     
    48
    Sparťanský Sýkora převzal na pravé straně míč a vypálil na vzdálenější tyč. Jeho střela jen těsně minula branku.
     
    46
    Strakonicím dnes vypomůže i ostřílený Benát, který nahradí mladíka Fundu.
     
    46
    Do hry jde i útočník Vaněk. Nahradí Dobala.
     
    46
    Trojité střídání domácího týmu. Za Slavíka jde do hry Lerch
     
    41
    A hosté mají další šanci! Konate potáhl míč do pokutového území a z úhlu nechal vyniknout Rojíka, který prudkou střelu vyrazil.
     
    40
    Sparta právě vstřelila branku!
    ... a nakonec přidává druhou branku! Konate nahrál na křídlo aktivnímu Reiterovi, ten balon vrátil před hranici velkého brankoviště Miskovičovi a JIŘÍ MISKOVIČ technickým lobem na vzdálenější tyč pokořil Rojíka.
     
    28
    Opět špatná rozehrávka brankáře Rojíka! Ten poslal míč na tísněného Dobala a jen se štěstím domácí hráč balon odkopl do bezpečí. Chvílemi vyrábějí domácí neskutečné chyby.
     
    22
    Strakonický Němec se hnal za míčem a brankáři Staňkovi balon vypíchl a obešel ho, Staněk se po něm ohnal, ale následný nafilmovaný pád rozhodčí jako důvod k písknutí pokutového kopu neuznal.
     
    17
    Funda krásným pasem vyslal za obranu hostů Němce, toho ale předběhl Deli. Zdálo by se, že akce skončila, ale sparťanský obránce ukopl Němcovi míč takovou silou a takovým směrem, že málem vsítil gól do vlastní branky. Staněk se za balonem jen ohlédl ...
     
    14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další akce Pražanů už končí gólem! Míč z hloubi pole propadl až na ANDREJE KERIČE, ten si míč zpracoval a nedal Rojíkovi šanci. Přesně mířenou ranou prostřelil domácího brankáře a Sparta vede!
     
    13
    Reiter domácí obranu pěkně zlobí! Opět prchl po pravé straně a naservíroval míč na penaltu, následná střela však hráči sklouzla z nártu a míč končí mimo branku.
     
    9
    A velká šance i na druhé straně! Reiter utekl po pravém křídle a prudce vystřelil na Rojíka. Ten bombu vyboxoval jen ke Konatemu, ale ten z krkolomné pozice poslal na branku jen slabou střelu, ke které se Rojík stihl vrátit.
     
    8
    Domácí Němec se dostal do velké šance, když se natlačil před hostující obránce a střílel na Staňka. Odražený míč si do sítě málem srazil Deli!

    Martin Pešek

    Branky: 14. Kerič, 40. Miskovič, 82. Pouček


    SK Strakonice: Rojík – Dvořák, Novotný, Otepka, Funda – Petráň, Slavík, Radouch, Dobal, Wermke – Němec
    AC Sparta Praha B: Staněk – Gil, Deli, Hovorka – Reiter, Miskovič, Sýkora, Matoušek, Konate – Pouček, Kerič

    Rozhodčí: Benedikt – Němec, Štuk
    bahis siteleri