Bohemians 1905 – Plzeň 4:4 (kon.) | Brno – Sparta 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Slovácko – Jablonec 2:4 (kon.) | Karviná – Most 2:1 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
2:4 (2:0)
FK Jablonec
Sobota 10.08.2013, 14:00 • Širůch • Celostátní liga staršího dorostu
     
    90+2
    Jablonec právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ ROZKOVEJ vystřelil míč ze značky pokutového kopu do protipohybu brankáře Semanka a dává svoji druhou branku v zápase – 2:4.
     
    88
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku hráči Jablonce otáčí výsledek z 2:0 na 2:3. ONDŘEJ ROZKOVEJ šel sám středem hřiště proti třem obráncům Slovácka a na hranici vápna, s míčem nic nevymýšlel a vystřelil bodlem k tyči, na jeho střelu byl brankář Semanko krátký.
     
    84
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Trenér hostujícího celku má šťastnou ruku při střídání. I druhý střídající hráč vstřelil branku. Po rychlém brejku dostal míč nabíhající MATĚJ KUBISTA, který vnikl do pokutového území a střelou kolem vybíhajícího Semanka vyrovnal na 2:2.
     
    47
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Střídající ONDŘEJ MIHÁLIK nebyl na hřišti ani dvě minuty a už se raduje ze vstřelené branky. Do prostoru v pokutovém území dostal míč a střelou podél vybíhajícího Semanka snižuje na 2:1.
     
    44
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Galuška unikl po pravé straně a nacentroval do pokutového území na FILIPA RUSŇÁKA, který brankou do šatny navyšuje skóre ve prospěch Slovácka na 2:0.
     
    33
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Sadílek přihrávkou na hranici vápna našel kolmicí LUKÁŠE MICHNU, který nejprve míč ztratí, jablonecký obránce však balon neodkopl a důsledný LUKÁŠ MICHNA, vybojoval balon zpět a obešel brankáře Krásného a vstřelil z ostrého úhlu úvodní branku utkání.

    Tomáš Kučera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 33. Michna, 44. Rusňák – 47. Mihálik, 84. Kubista, 88. Rozkovej, 90+2. Rozkovej (pen.)

    Karty:   73. Ohnutek (SLO), 82. Petrucha (SLO), 90+2. Semanko (SLO) – 65. Rozkovej (JAB)


    1.FC Slovácko: Semanko – Ohnutek, Suchý, Petrucha, Ťok, Galuška, Sadílek (56. Machalík), Rusňák, Sileš, Michna, Zajíc (69. Janečka)
    FK Jablonec: Krásný – Malý, Skuhravý (46. Vodrážka), Dorničák (68. Bolina), Munzar (80. Kubista), Rozkovej, Drozd, Šulák, Nesládek (46. Mihálik), Šedý, Žemba

    Rozhodčí: Hájek – Ogrodník, Mikulášek
    bahis siteleri