Košice – Polsko 6:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Moser Medical Graz 99ers
sk Pátek 23.08.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    58:59
    Záver zápasu bude ešte poriadne dramatický! Po tvrdom faule – krosčeku hosťujúceho VanBallegooieho na Krotáka získavajú hokejisti Popradu početnú výhodu!
     
    53:37
    Po ďalšej potýčke v tomto zápase medzi Dávidom Bucom a hosťujúcim Guillaumeom Lefebvreom prichádzajú ďalšie vylúčenia. Potýčku síce vyhral hosťujúci Lefebvre, ktorý takmer stiahol Bucovi dres, no práve on obdrží väčší trest.
    Lefebvre – 2+2+10 za hrubosť.
    Buc – 2+10 za hrubosť.

    Na rade je teda presilová hra pre Poprad.
     
    44:55
    Hosťujúci Lefebvre sa previnil seknutím v strednom pásme, za ktoré si odpyká dvojminútový trest. Na rade je presilová hra pre Poprad.
     
    41:16
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Hráčska lavica Grazu obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Tento trest si odchádza odpykať Ryan Kinasewich.
     
    33:58
    Graz si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Popradčan Jaroslav Kasík.
     
    25:55
    Na rade je presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Coulombe.
     
    20:49
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci Lefebvre, ktorý sfauloval Drábeka.
     
    16:45
    Hokejisti oboch tímov sú medzitým už v plnom počte, no na rad prichádza presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Wiedergut.
     
    14:21
    Graz
    Labelle – 2+2+10 hrubosť a hodenie rukavíc.
    Latendrese 2 minúty za hrubosť hrubosť
    Poprad
    Fabian – 2+2+10 hrubosť a hodenie rukavíc
    Nitriansky – 2+2 hrubosť
     
    08:10
    Na strane Grazu si na trestnú lavicu odchádzajú sadnúť dvaja hráči – Tomas Kuka (2min. krosček) a Kevin Moderer (2+10 za hrubosť), na strane Popradu jeden hráč – Kalus (2 minúty za hrubosť).

    Na rade je teda presilová hra pre Poprad.
     
    04:34
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou na Kuraliho odchádza sadnúť Lefebvre.
     
    00:37
    Hneď vidíme aj vylúčenie na oboch stranách. Na dve minúty za držanie si odchádza sadnúť Popradčan Kasík. Z hostí odchádza na trestnú lavicu Labelle, ktorý sa previnil hrubosťou.

    Branky a nahrávky: 43. Kroták (Mlynarovič), 56. Nitriansky (Takáč) – 20. Kuka (Kinasewich), 33. Day (Latendresse), 45. Latendresse (TS), 60. Latendresse


    HK Poprad: Srnec (Sedlačko) – Kasík, Gáborčík, Kurali, Brejčák ("A"), Fabian, Nitriansky, Lenďák, Vojtaššák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, S. Takáč ("A"), Buc – Kalus, M. Nagy, Gápa.
    Moser Medical Graz 99ers: Stefaniszin (Sabourin) – Wiedergut ("A"), VanBallegooie, Lassen, Sertich, Reinthaler, Coulombe ("A"), Unterweger – Zusevics, Labelle, Lefebvre, Ganahl, Kinasewich, Strohmeier, Latendresse, Day ("C"), L. Konečný, Woger, Lemieux, Kuka, Moderer.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Tibor Rovenský, Vladimír Snášel
    bahis siteleri