Košice – Polsko 6:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Moser Medical Graz 99ers
sk Pátek 23.08.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    Popradčania si pripisujú po prehratom zápase aspoň výhru v samostatných nájazdoch po dráme výsledkom 3:2!
     
    Samuel Mlynarovič urobil niekoľko skvelých pohybov a gólmana Stefaniszina položil na ľad! (3:2)
     
    Na druhej strane bol úspešný aj hosťujúci kapitán Greg Day! (2:2)
     
    Arné Kroták si potiahol puk na pravé krídlo a blafákom prekonal hosťujúceho gólmana! (2:1)
     
    Kalus bol úspešný a švihom prekonal gólmana Stefaniszina! (1:1)
     
    Hosťujúci Kinasewich zvolil delové zakončenie, ktoré prekvapilo Srnca! (0:1)
     
    Na rad prichádzajú samostatné nájazdy v hre o pomocný bod do konečnej tabuľky (traja hráči na každej strane)!
     
    59:29
    Graz dal gól!
    Nepresnú rozohrávku domácich zachytil v strednom pásme OLIVIER LATENDRESSE, ktorý umiestnil puk do prázdnej popradskej brány. Kurali chcel ešte puk zachytiť, no už sa mu to nepodarilo. Pre Graz je to gól v oslabení.
     
    59:20
    Pred bránou Grazu niekoľkokrát dorážali hráči Drábek a Sýkora, no napokon boli neúspešní, keďže triafali len pozorného gólmana Stefaniszina.
     
    58:59
    Gólman Srnec ostáva na striedačke! Popradčania teda skúšajú šťastie v šestici!
     
    58:59
    Popradský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:59
    Záver zápasu bude ešte poriadne dramatický! Po tvrdom faule – krosčeku hosťujúceho VanBallegooieho na Krotáka získavajú hokejisti Popradu početnú výhodu!
     
    58:29
    Popradskí hokejisti sú pri puku v útočnom pásme a momentálne hrajú už v šestici! Gólman Srnec ostáva na striedačke!
     
    56:28
    Drábek mal na hokejke vyrovnávajúci gól, no napokon nedokázal skórovať, keďže najskôr trafil betóny gólmana Stefaniszina a následne žŕdku v spodnej konštrukcii brány!
     
    55:48
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Grazu síce hrali už v plnom počte, no Popradčania napokon dokázali vsietiť kontaktný gól! Ihneď po vyhratom vhadzovaní v znení Takáča sa k puku na modrej čiare dostal ERIK NITRIANSKY, ktorý svojou delovkou nedal clonenému Stefaniszinovi žiadnu šancu! Asistenciu si pripisuje Samuel Takáč.
     
    53:37
    Po ďalšej potýčke v tomto zápase medzi Dávidom Bucom a hosťujúcim Guillaumeom Lefebvreom prichádzajú ďalšie vylúčenia. Potýčku síce vyhral hosťujúci Lefebvre, ktorý takmer stiahol Bucovi dres, no práve on obdrží väčší trest.
    Lefebvre – 2+2+10 za hrubosť.
    Buc – 2+10 za hrubosť.

    Na rade je teda presilová hra pre Poprad.
     
    52:21
    Gápa tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho tvrdú strelu gólman Stefaniszin v poslednej chvíli reflexívne vyrazil do hornej žŕdky svojou pravou rukou!
     
    44:55
    Hosťujúci Lefebvre sa previnil seknutím v strednom pásme, za ktoré si odpyká dvojminútový trest. Na rade je presilová hra pre Poprad.
     
    44:40
    Graz dal gól!
    OLIVIER LATENDRESSE dokázal využiť trestné strieľanie po faule jedného z hráčov Popradu, keď svoju strelu umiestnil nechytateľne ponad rameno gólmana Srnca presne do popradskej svätyne.
     
    44:40
    Hlavný rozhodca Tomáš Orolin nariadil trestné strieľanie pre hostí, keďže Olivier Latendresse bol pri svojom samostatnom prieniku hákovaný jedným z domácich hokejistov!
     
    42:54
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali vsietiť kontaktný gól! K puku sa na ľavom kruhu dostal Samuel Mlynarovič, ktorý fantastickou prihrávkou našiel na hranici pravého kruhu ARNÉHO KROTÁKA! Ten už nezaváhal a strelou z prvej nedal gólmanovi Stefaniszinovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Samuel Mlynarovič.
     
    42:18
    Buc našiel skvelou prihrávkou na modrej čiare Fabiana, ktorý tvrdo pálil, no puk sa od zadného mantinelu odrazil presne pred Buca. Ten chcel vsietiť gól dorážkou, no Stefaniszin sa stihol rýchlo presunút a puk vyrazil do bezpečia!
     
    41:16
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Hráčska lavica Grazu obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Tento trest si odchádza odpykať Ryan Kinasewich.
     
    40:52
    Mlynarovič sa s pukom presúval po pravom krídle osamotený, no následne chcel na ľavej strane prihrávkou nájsť Lapšanského, no to sa mu už nepodarilo. Pozorný Reinthaler puk zachytil a vyhodil ho do bezpečia.
     
    35:25
    Hosťujúci Coulombe nadvakrát tvrdo pálil od modrej čiary, no najskôr trafil len Srncove betóny a následne poslal puk tesne nad popradskú bránu!
     
    34:18
    Od modrej tvrdo pálil hosťujúci Sertich, no ten svojou delovkou napokon trafil len Štefana Fabiana do nekrytej časti jednej z jeho nôh! Fabian sa napokon pozviechal a v spolupráci svojich spoluhráčov putuje na striedačku.
     
    33:58
    Graz si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Popradčan Jaroslav Kasík.
     
    32:35
    Graz dal gól!
    Hostia sa dostávajú užý do dvojgólového vedenia! Po bekhendovej prihrávke z pravej strany od Latendresseho sa k puku na hranici pravého kruhu dostal GREG DAY, ktorý svojim švihom z prvej nedal gólmanovi Srncovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Olivier Latendresse.
     
    26:48
    Samuel Takáč preveril gólmana Stefaniszina strelou z medzikružia, no gólman hostí puk vyrazil pred seba. Tam chcel ešte dorážať Paločko, no ešte pred ním puk vyhodili do bezpečia grazskí obrancovia.
     
    26:02
    Po peknej prihrávke od Kuraliho z ľavej strany získal puk na pravom krídle Dávid Buc, ktorý pálil z prvej, no napokon nedokázal trafiť priestor hosťujúcej brány!
     
    25:55
    Na rade je presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Coulombe.
     
    24:56
    Po skvelej prihrávke od Krotáka z pravej strany zachyitl puk na ľavom krídle Mlynarovič, no napokon nedokázal v rýchlosti puk pozdvihnúť ponad Stefaniszinov pravý betón!
     
    20:49
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci Lefebvre, ktorý sfauloval Drábeka.
     
    19:20
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu sa dostávajú do vedenia chvíľu po tom, čo sa z trestnej lavice vrátil vylúčený Wiedergut! Po nepresnej prihrávke jedného z popradských obrancov sa k puku na pravej strane dostal Kinasewich, ktorý našiel na ľavom krídle nebráneného TOMÁŠA KUKU. Kuka dobrou strelou prekonal bezmocného gólmana Srnca, ktorý sa už nemohol po puku hodiť. Asistenciu si pripisuje Ryan Kinasewich.
     
    16:45
    Hokejisti oboch tímov sú medzitým už v plnom počte, no na rad prichádza presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Wiedergut.
     
    14:21
    Graz
    Labelle – 2+2+10 hrubosť a hodenie rukavíc.
    Latendrese 2 minúty za hrubosť hrubosť
    Poprad
    Fabian – 2+2+10 hrubosť a hodenie rukavíc
    Nitriansky – 2+2 hrubosť
     
    14:21
    Na rad prichádzajú podľa môjho skromného úsudku početné vylúčenia na oboch stranách!
     
    14:21
    Hosťujúci Dustin VanBallegooie chcel niečo riešiť s rozhodcami, no napokon bol neúspešný a jeho nervózne správanie nikomu nepomohlo.
     
    14:21
    Graz si opäť neudržal nervy na uzde, no Popradčania si nenechali skákať po hlave a poriadne vyprášili svojich súperov! Fabian zložil k ľadu Labelleho. Nitriansky zase protihráča s rovnakým číslom – Latendressea!
     
    14:12
    Dávid Buc sa spoza hosťujúcej brány dostal s pukom do medzikružia a tvrdo pálil, no gólman Stefaniszin bol v strehu aj tentokrát a puk ukryl vo svojej lapačke!
     
    09:22
    Gólman Stefaniszin mal poriadny kus práce! Najskôr vyrazil delovku od Kasíka napravo od seba, následne pálil Kroták, no gólman Stefaniszin pravdepodobne neúmyselne posunul svoju bránu. Puk následne zachytil na svojej výstroji.
     
    08:44
    Popradčania sa takmer dostali do vedenia, no napokon sa netešili veľmi dlho, keďže strelecké zakončenie Gáborčíka síce skončilo v bráne hostí, no puk bol hraný vysokou hokejkou!
     
    08:10
    Na strane Grazu si na trestnú lavicu odchádzajú sadnúť dvaja hráči – Tomas Kuka (2min. krosček) a Kevin Moderer (2+10 za hrubosť), na strane Popradu jeden hráč – Kalus (2 minúty za hrubosť).

    Na rade je teda presilová hra pre Poprad.
     
    08:10
    Hokejisti Grazu majú mierne problémy s udržaním nervov na uzde a tentokrát sme mohli vidieť prvú potýčku v tomto zápase, po ktorej sa bude vylučovať!
     
    07:01
    Po presne načasovanej prihrávke od Drábeka spoza hosťujúcej brány sa k puku v medzikruží dostal Paukovček, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z hráčov Grazu na ochrannú sieť.
     
    06:05
    Po skvelej prihrávke od Krotáka sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Mlynarovič, no puk mu nesadol na čepeľ najlepšie. Následne jeho zakončenie skončilo len tesne mimo brány Grazu.
     
    04:34
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou na Kuraliho odchádza sadnúť Lefebvre.
     
    00:37
    Hneď vidíme aj vylúčenie na oboch stranách. Na dve minúty za držanie si odchádza sadnúť Popradčan Kasík. Z hostí odchádza na trestnú lavicu Labelle, ktorý sa previnil hrubosťou.
     
    Na začiatok tohto zápasu si ešte pár minút počkáme. Oba tímy sa postupne spolu s rozhodcami dostávajú na ľad!

    Branky a nahrávky: 43. Kroták (Mlynarovič), 56. Nitriansky (Takáč) – 20. Kuka (Kinasewich), 33. Day (Latendresse), 45. Latendresse (TS), 60. Latendresse


    HK Poprad: Srnec (Sedlačko) – Kasík, Gáborčík, Kurali, Brejčák ("A"), Fabian, Nitriansky, Lenďák, Vojtaššák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, S. Takáč ("A"), Buc – Kalus, M. Nagy, Gápa.
    Moser Medical Graz 99ers: Stefaniszin (Sabourin) – Wiedergut ("A"), VanBallegooie, Lassen, Sertich, Reinthaler, Coulombe ("A"), Unterweger – Zusevics, Labelle, Lefebvre, Ganahl, Kinasewich, Strohmeier, Latendresse, Day ("C"), L. Konečný, Woger, Lemieux, Kuka, Moderer.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Tibor Rovenský, Vladimír Snášel
    bahis siteleri