Košice – Polsko 6:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Moser Medical Graz 99ers
sk Pátek 23.08.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    59:29
    Graz dal gól!
    Nepresnú rozohrávku domácich zachytil v strednom pásme OLIVIER LATENDRESSE, ktorý umiestnil puk do prázdnej popradskej brány. Kurali chcel ešte puk zachytiť, no už sa mu to nepodarilo. Pre Graz je to gól v oslabení.
     
    55:48
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Grazu síce hrali už v plnom počte, no Popradčania napokon dokázali vsietiť kontaktný gól! Ihneď po vyhratom vhadzovaní v znení Takáča sa k puku na modrej čiare dostal ERIK NITRIANSKY, ktorý svojou delovkou nedal clonenému Stefaniszinovi žiadnu šancu! Asistenciu si pripisuje Samuel Takáč.
     
    44:40
    Graz dal gól!
    OLIVIER LATENDRESSE dokázal využiť trestné strieľanie po faule jedného z hráčov Popradu, keď svoju strelu umiestnil nechytateľne ponad rameno gólmana Srnca presne do popradskej svätyne.
     
    42:54
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali vsietiť kontaktný gól! K puku sa na ľavom kruhu dostal Samuel Mlynarovič, ktorý fantastickou prihrávkou našiel na hranici pravého kruhu ARNÉHO KROTÁKA! Ten už nezaváhal a strelou z prvej nedal gólmanovi Stefaniszinovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Samuel Mlynarovič.
     
    32:35
    Graz dal gól!
    Hostia sa dostávajú užý do dvojgólového vedenia! Po bekhendovej prihrávke z pravej strany od Latendresseho sa k puku na hranici pravého kruhu dostal GREG DAY, ktorý svojim švihom z prvej nedal gólmanovi Srncovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Olivier Latendresse.
     
    19:20
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu sa dostávajú do vedenia chvíľu po tom, čo sa z trestnej lavice vrátil vylúčený Wiedergut! Po nepresnej prihrávke jedného z popradských obrancov sa k puku na pravej strane dostal Kinasewich, ktorý našiel na ľavom krídle nebráneného TOMÁŠA KUKU. Kuka dobrou strelou prekonal bezmocného gólmana Srnca, ktorý sa už nemohol po puku hodiť. Asistenciu si pripisuje Ryan Kinasewich.

    Branky a nahrávky: 43. Kroták (Mlynarovič), 56. Nitriansky (Takáč) – 20. Kuka (Kinasewich), 33. Day (Latendresse), 45. Latendresse (TS), 60. Latendresse


    HK Poprad: Srnec (Sedlačko) – Kasík, Gáborčík, Kurali, Brejčák ("A"), Fabian, Nitriansky, Lenďák, Vojtaššák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, S. Takáč ("A"), Buc – Kalus, M. Nagy, Gápa.
    Moser Medical Graz 99ers: Stefaniszin (Sabourin) – Wiedergut ("A"), VanBallegooie, Lassen, Sertich, Reinthaler, Coulombe ("A"), Unterweger – Zusevics, Labelle, Lefebvre, Ganahl, Kinasewich, Strohmeier, Latendresse, Day ("C"), L. Konečný, Woger, Lemieux, Kuka, Moderer.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Tibor Rovenský, Vladimír Snášel
    bahis siteleri