Vsetín – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:5 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 2:5 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 3:1 (kon.) | Kladno – Sparta 4:2 (kon.) | Slavia – Písek 7:0 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Třinec – Poruba 2011 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.)
Ústí n/L – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
HC Kometa Brno
Sobota 14.09.2013, 10:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pomalu se rodí další vsetínský debakl. Rostislav Šnajnar vystřelil od modré a ROBERT HAVLÁT těsně před Bechným usměrnil puk pod víko domácí klece. Asistence: Rostislav Šnajnar, Libor Hájek.
     
    48:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    A zdá se, že je rozhodnuto. LIBOR HÁJEK dostal přesnou přihrávku napříč obranným pásmem a milimetrovou střelou vymetl pavučinku v pravém horním rohu domácí svatyně. Asistence: Jan Švejda.
     
    47:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hodně smolný gól pro domácí celek. FILIP DVOŘÁK nahodil puk od domácí střídačky, před vsetínským brankářem ale zaparkovali dva hráči a Bechný tak vůbec netušil, že kolem jeho ramene plachtí touš, který zapadl do sítě za jeho zády. Bez asistence.
     
    39:01
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se i Vsetín dočkal gólové radosti. Cesta k brance ale byla znovu trnitá. ADAM HOŘANSKÝ ujel hostující defenzívě, střelou mezi nohy ale neuspěl. Vsetínský útočník měl ale dostatek duchapřítomnosti, aby nalezl puk ležící mezi gólmanovými betony, a dokázal ho doklepnout do sítě. Asistence: Emil Lejska.
     
    33:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté Vsetínu názorně předvedli jak se hraje přesilová hra. ROSTISLAV ŠNAJDR si sjel od modré na mezikruží, dostal přesný pas zpoza brány a přesně zakončil dřív, než se Bechný stihl přesunout ke správné tyčce. Asistence: Jan Švejda, Lukáš Gotthard.
     
    05:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se ale hosté prosazují. Michal Nohel přihrál DANIELU HROUDNÉMU a ten z bezprostřední blízkosti neměl problém trefit odkrytý kout domácí klece. Asistence: Michal Nohel.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 40. Hořanský (Lejska) – 6. Hroudný (Nohel), 34. Šnajdr (Švejda, Gotthard), 47. Dvořák, 49. Hájek (Švejda), 58. Havlát (Šnajnar, Hájek)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný – Metelka, Haničák, Lejska, Svozílek, Hohl – Rýpar, Hořanský, Světlík, Lainka, Mikula, Janošek, Tydlačka, Grygar, Dobiáš, Miko, Blahunek, Willert.
    HC Kometa Brno: Slavíček – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda, Kratochvíl, Šnajnar, Gotthard – Nohel, Kališ, Dvořák, Hasoň, Denk, Dymáček, Garčic, Biolek, Hroudný, Havlát.

    Rozhodčí: Dobeš – Laczko, Štefková
    bahis siteleri