Vsetín – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:5 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 2:5 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 3:1 (kon.) | Kladno – Sparta 4:2 (kon.) | Slavia – Písek 7:0 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Třinec – Poruba 2011 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.)
Ústí n/L – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
HC Kometa Brno
Sobota 14.09.2013, 10:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pomalu se rodí další vsetínský debakl. Rostislav Šnajnar vystřelil od modré a ROBERT HAVLÁT těsně před Bechným usměrnil puk pod víko domácí klece. Asistence: Rostislav Šnajnar, Libor Hájek.
     
    56:31
    Tydlačka je vyloučen za faul vysokou holí. Kometa má k dobru další přesilovku.
     
    51:27
    Celá skrumáž přešla v bitku. Trestné lavice se nám tedy pořádně zaplňují. Za hosty jsou na dvě minuty vyloučeni Marcello a Švejda, kteří se ve dvou vrhli na Svozílka. I ten samozřejmě míří na trestnou lavici. Všichni tři jsou vyloučeni za hrubost. Vsetí si nicméně může zahrát dlouho přesilovku pět na tři.
     
    50:55
    Ošklivý zákrok na Tydlačku předvedl Gotthard. Vyloučen je na 2+10 za vražení zezadu.
     
    48:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    A zdá se, že je rozhodnuto. LIBOR HÁJEK dostal přesnou přihrávku napříč obranným pásmem a milimetrovou střelou vymetl pavučinku v pravém horním rohu domácí svatyně. Asistence: Jan Švejda.
     
    07:53
    Lejska je vyloučen za zdržování hry.
     
    47:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hodně smolný gól pro domácí celek. FILIP DVOŘÁK nahodil puk od domácí střídačky, před vsetínským brankářem ale zaparkovali dva hráči a Bechný tak vůbec netušil, že kolem jeho ramene plachtí touš, který zapadl do sítě za jeho zády. Bez asistence.
     
    42:15
    Obří tlak Komety zastavili Valaši jen za cenu faulu. Trest na 2+10 minut na zásah do oblasti hlavy a krku si odsedí Hohl.
     
    39:01
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se i Vsetín dočkal gólové radosti. Cesta k brance ale byla znovu trnitá. ADAM HOŘANSKÝ ujel hostující defenzívě, střelou mezi nohy ale neuspěl. Vsetínský útočník měl ale dostatek duchapřítomnosti, aby nalezl puk ležící mezi gólmanovými betony, a dokázal ho doklepnout do sítě. Asistence: Emil Lejska.
     
    36:21
    Nesportovní gesto předvedl domácí Miko, který schválně zabrzdil tak, aby nastříkal brankáři hostů co nejvíce sněhu do očí. Po právu za to dostal desetiminutový osobní trest. Mikovi se ale pomstil Švejda a za svůj zákrok taktéž po právu obdržel dvouminutový trest. Vsetín z toho nicméně může těžit, pět sekund si totiž zahraje v pěti proti třem.
     
    34:20
    Vsetín může snížit v přesilovce. Na trestnou lavici putuje Gotthard.
     
    33:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté Vsetínu názorně předvedli jak se hraje přesilová hra. ROSTISLAV ŠNAJDR si sjel od modré na mezikruží, dostal přesný pas zpoza brány a přesně zakončil dřív, než se Bechný stihl přesunout ke správné tyčce. Asistence: Jan Švejda, Lukáš Gotthard.
     
    29:33
    A další velká šance Komety. Garčic jel úplně sám na Bechného, nic nevymýšlel, vystřelil, Bechného vyrážečka ale poslala puk do ochranné sítě.
     
    28:23
    Z čista jasna zahrozila Kometa a rázem to mohlo být o dvě branky. Ani tři dorážející hráči hostů ale na Bechného nevyzráli.
     
    25:58
    Další nevyužitá tutovka domácích. Mikula v brejku ale Slavíčka neprostřelil. Brankář Komety sice dlouho hledal puk, nakonec ho ale našel ve své výstroji.
     
    24:20
    Hořanský se protáhl do mezikruží, pohotově vypálil a rozezvonil tyč hostující brány. Vsetín má dnes i zatím i smůlu.
     
    02:55
    Vsetín může pokračovat v tlaku. Dymáček atakoval domácího brankáře v brankovišti a hlavní rozhodčí ho zcela po právu vylučuje za podražení.
     
    22:37
    Postavil se k němu Daniel Willert. Pokusil se brankáře vylákat na jednu stranu a zakončit na druhou, Slavíček ale střelu zneškodnil skvělým zákrokem betonem.
     
    02:37
    Obrovský závar před svou brankou vyřešili hosté zalehnutím puku v brankovišti a hlavní rozhodčí nařídil bez váhání trestné střílení.
     
    17:29
    Jenže zbytečný faul si připisuje i Kometa. Konkrétně jde o Garčice, který se v souboji ohnal po svém soupeři vysokou holí.
     
    16:58
    Dojíždějící Grygar navíc sekl brankáře a Valaši tak darují Kometě dvě minuty početní výhody.
     
    15:02
    Po hrubce v domácí rozehrávce se na Bechného řítil Garčic. Byl ale mimo ideální střelecký úhel a Bechný mu místo ve své brance nenechal.
     
    10:28
    Vsetínští si svou snahou vykoledovali alespoň přesilovou hru. Za držení je vyloučen Gotthard.
     
    08:04
    Miko dostal krásnou přihrávku do předbrankového prostoru, v pohybu si ještě dokázal přehodit kotouč na bekhend, pak už ovšem nestihl usměrnit touš do zcela odkrytého rohu brněnské klece. Teď měli hosté obrovské štěstí.
     
    06:11
    První přesilovka pro domácí. Obránce Komety je vyloučen za sekání.
     
    06:04
    Vsetínský Hořanský jel zcela sám na Slavíčka, zvolil střelu na vyrážečku, Slavíček ale puk dokázal zneškodnit.
     
    05:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se ale hosté prosazují. Michal Nohel přihrál DANIELU HROUDNÉMU a ten z bezprostřední blízkosti neměl problém trefit odkrytý kout domácí klece. Asistence: Michal Nohel.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 40. Hořanský (Lejska) – 6. Hroudný (Nohel), 34. Šnajdr (Švejda, Gotthard), 47. Dvořák, 49. Hájek (Švejda), 58. Havlát (Šnajnar, Hájek)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný – Metelka, Haničák, Lejska, Svozílek, Hohl – Rýpar, Hořanský, Světlík, Lainka, Mikula, Janošek, Tydlačka, Grygar, Dobiáš, Miko, Blahunek, Willert.
    HC Kometa Brno: Slavíček – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda, Kratochvíl, Šnajnar, Gotthard – Nohel, Kališ, Dvořák, Hasoň, Denk, Dymáček, Garčic, Biolek, Hroudný, Havlát.

    Rozhodčí: Dobeš – Laczko, Štefková
    bahis siteleri