Miskolc – Nové Zámky 6:5 (po pr.)
po prodl.
DVTK Jegesmedvék Miškovec
6:5 (1:1, 2:2, 2:2- 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 13.10.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    63:50
    Miškolc dal gól!
    Domáci rozhodli v predĺžení, keď využili piatu(!) presilovú hru v dnešnom stretnutí! O víťazný gól sa postaral VLADIMÍR ĎUBEK. Asistencie: Roland Hajós, Adrián Tóth.
     
    52:33
    Miškolc dal gól!
    Nedisciplinovanosť Nových Zámkoch je potrestaná aj po štvrtý krát v dnešnom stretnutí. Presilovku využíva JURAJ FAITH. Asistencie: Tyler Metcalfe, Curtis Andrew De Bruyn.
     
    44:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je priam neuveriteľné! Zámky pridávajú v krátkom čase piaty gól o ktorý sa postaral MAREK DUBEC, ktorý hrá dnešné stretnutie so zlomeným prstom na ruke. Asistencie: Albín Podstavek, Pavel Kowalczyk.
     
    42:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Blesková odpoveď HC je tu. O vyrovnávací presný zásah sa postaral ERIK ČALÁDI. Bez asistencie.
     
    40:48
    Miškolc dal gól!
    A využíva tak už svoju tretiu presilovú hru v dnešnom stretnutí! Tento krát sa presadil TYLER METCALFE. Asistencie: Jordan Benett Knox, Juraj Faith.
     
    38:23
    HC Nové Zámky dali gól!
    A máme vyrovnané! Svoj druhý gól v dnešnom stretnutí vsietil PATRIK KORYTKO. Asistencia: Pavol Pavešic.
     
    33:53
    Miškolc dal gól!
    Prešlo nám niečo vyše 1 minúty a Miškolc ide do vedenia! Presadil sa slovenský hráč v domácom drese JURAJ FAITH. Asistencia: Curtis Andrew De Bruyn.
     
    32:43
    Miškolc dal gól!
    A využíva tak druhú presilovú hru v dnešnom stretnutí. O presný zásah sa postaral ADRIÁN TÓTH. Asistencia: Curtis Andrew De Bruyn.
     
    24:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    A idú prvý krát v dnešnom stretnutí do vedenia! Úspešným strelcom je ALBÍN PODSTAVEK. Bez asistencie.
     
    14:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    A vyrovnávajú stav stretnutia! O presný zásah sa postaral PATRIK KORYTKO. Asistencie: Ondrej Štefanka, Matúš Púchovský.
     
    07:59
    Miškolc dal gól!
    Domáci využívajú početnú výhodu. Po prihrávke Metcalfeho sa presadil JORDAN BENETT KNOX a strieľa tak prvý gól dnešného stretnutia. Asistencia: Tyler Metcalfe.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 8. Knox (Metcalfe), 33. Tóth (Bruyn), 34. Faith (De Bruyn), 41. Metcalfe (Knox, Faith), 53. Faith (Metcalfe, De Bruyn), 64. Ďubek (Hajós, Tóth) – 15. Korytko (Štefanka O., Púchovský), 25. Podstavek, 39. Korytko (Pavešic), 43. Čaládi, 45. Dubec (Podstavek, Kowalczyk)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Gyenes (Dusek) – Boyle, Láda, Popovics, Ritó, Miskolczi – Hegyi(A), Vojtkó, Hájós, Tóth, Dubek(A) – De Bruyn, Budai, Knox, Metcalfe, Faith – Orosz, Szilágyi, Roczanov, Rafaj.
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajčovič (Váczlav) – Kowalczyk, Šiška, Podstavek, Dubec (A), Frolík – Sucharda, Hrudík, Štefanka M.(C), Weissmann (A), Čaládi – Zajac, Pavešic, Púchovský, Korýtko, Štefanka O. – Ružička, Uhnák.

    Rozhodčí: Gangel, Haszonits – Székely, Sipos.
    bahis siteleri