Toronto – Edmonton 6:5 (po pr.) | Detroit – Philadelphia 5:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 4:5 (kon.)
Washington – Colorado 1:5 (kon.) | Chicago – Buffalo 2:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 5:3 (kon.)
Nashville – NY Islanders 3:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:4 (kon.)
San Jose – Ottawa 3:2 (kon.) | Carolina – Arizona 3:5 (kon.) | Florida – Los Angeles 0:3 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
6:5 (2:2, 1:1, 2:2 - 1:0)
Edmonton Oilers
Neděle 13.10.2013, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Obrana Edmontonu v prodloužení naprosto propadla, domácí uháněli tři na jednoho a zakončení si doslova vychutnali! Na konci kombinace na jeden dotek byl DAVID BOLLAND, který golfovým úderem dostal puk za záda bezmocného Dubnyka – 6:5! Asistence: Mason Raymond a Cody Franson.
     
    59:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácím hokejistům se přece jen podařilo srovnat! Obrovská radost v Torontu vypukla poté, co nepřesného vyhození Hemského využil JEFFREY LUPUL, který tvrdou střelou po ledě propasíroval kotouč do sítě – 5:5! Asistence: Jake Gardiner.
     
    51:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to jsou zvraty! Domácí sice byli na koni, to ale v hokeji ani náhodou neplatí! Brankáře Berniera překonává RYAN SMYTH, který si bravurně najel na přihrávku Eberleho, po nějž překonal domácí gólmana – 4:5! Asistence: Jordan Eberle a Marc Arcobello.
     
    49:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Deset minut před koncem řádné hrací doby startujeme od znovu! JAMES VAN RIEMSDYK si počíhal na kotouč za brankou, vybruslil si před ní a otočkou k tyči nachytal Dubnyka na švestkách – 4:4! Asistence: Tyler Bozak a Phil Kessel.
     
    45:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Obrana Toronta nyní propadla a Olejáři to dokázali nekompromisně potrestat! Přečíslení dva na jednoho vyřešil Arcobello křižnou přihrávkou na JORDANA EBERLEHO, který střelou do šibenice poslal hosty do vedení – 3:4! Asistence: Marc Arcobello a Taylor Hall.
     
    25:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dnes nás zřejmě čeká ještě hodně bláznivý zápas! Kadri chytrou zadovkou našel na mezikruží najetného JEFFREYHO LUPULA, který nekompromisní střelou z první znovu srovnává skóre dnešního zápasu – 3:3! Asistence: Nazem Kadri a David Broll.
     
    21:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí se soupeř dostává do vedení! Skvělou práci předvedl Perron, který za brankou vybojoval kotouč a se štěstím ho procpal na volného BOYDA GORDONA, který ho propasíroval po ledě do sítě – 2:3! Asistence: David Perron a Taylor Hall.
     
    18:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Početní výhoda pět na tři nakonec přináší ovoce! Na modré čáře se napřáhl RYAN NUGENT-HOPKINS, který tvrdo střelou z první umístil puk za Berniera – 2:2! Asistence: Justin Schultz a Andrej Bělov.
     
    15:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo dlouho držet v útočné třetině a vyvinutý tlak nakonec přinesl ovoce! Po přihrávce na modré čáře vypálil Phaneuf, jehož střelu usměrnil za záda Dubnyka JAMES VAN RIEMSDYK – 2:1! Asistence: Dion Phaneuf a Cody Franson.
     
    09:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru sice domácí hokejisté nevyužili, krátce po návratu Perrona led ale udeřili. NAZEM KADRI dostal přihrávku na levou stranu a střelou k bližší tyči propasíroval kotouč do branky Dubnyka – 1:1! Asistence: Mason Raymond a Dion Phaneuf.
     
    05:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic zde máme úvodní branku dnešního střetnutí! Obrana Toronta zaspala, nechala si do předbrankového prostoru najet RYANA SMYTHE, kterému stačilo pouze nastavil hokejku do milimetrové přihrávky svého spoluhráče – 0:1! Asistence: Mark Arcobello.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 10. Kadri (Raymond, Phaneuf), 16. Van Riemsdyk (Phanuef, Franson), 26. Lupul (Kadri, Broll), 50. Van Riemsdyk (Bozak, Kessel), 60. Lupul (Gardiner), 63. Bolland (Raymond, Franson) – 6. Smyth (Arcobello), 19. Nugent-Hopkins (Schultz J., Bělov), 22. Gordon (Perron, Hall), 46. Eberle (Arcobello, Hall), 52. Smyth (Eberle, Arcobello)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Rielly, Gardiner, Ranger – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Lupul, Kadri, Broll – Leivo, Bolland, Raymond – Orr, McClement, Ashton
    Edmonton Oilers: Dubnyk (LaBarbera) – Ference, Schultz J., Petry, Šmíd, Bělov, Schultz N. – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Hemský, Arcobello, Perron – Jakupov, Gordon, Smyth – Brown, Acton, Gazdic

    Rozhodčí: Kimmerly, VanMassenhoven – Miller, Kovachik
    bahis siteleri