Olomouc – Warriors Brno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 2:1 (2:0 po s.n.)
Chomutov – Sparta 4:6 (kon.) | Třinec – Havířov 13:1 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Písek 5:6 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (1:2, 0:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 13.10.2013, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:57
    Rebelové se usadili v útočném pásmu a vyslali do hry šestého hráče místo gólmana Hanáka. Vehementně se natlačili do brankoviště a jsou vykázáni z pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    57:24
    Skvěle Miroslav Hanák! Vojtěch Outrata a Zdeněk Křížek si počínali hodně důrazně před jeho brankovištěm, ale puk za záda brodského gólmana neprocpali! Druhý jmenovaný navíc skončil v brance, píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    56:00
    Gólman Krofta měl zakrytý výhled a měl pořádné štěstí, že kotouč neletěl mezi jeho tři červené tyče!
     
    54:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové ještě zdaleka neřekli své poslední slovo a snižují už na nejtěsnější rozdíl! přetlačovanou u mladoboleslavské branky vyhráli domácí a do puku se v mírném úhlu na levé straně opřel LUKÁŠ BERAN, který propálil brankáře Kroftu! Bez asistence.
     
    52:44
    Vojtěch Outrata prošel havlíčkobrodskou obranou jako nůž máslem až před gólmana Hanáka, mezi jehož betony nenašel svou střelou zblízka mezírku!
     
    51:24
    Pošťuchování u mantinelu v mladoboleslavském pásmu končí vyloučením na obou stranách pomyslné barikády. Jan Řečický (MBL) dostal 2 minuty za držení protihráče, Viktor Michalička (HBR) se provinil proti hokejovým pravidlům hrubostí.
     
    48:50
    Brankář Krofta opět předvedl, že je správným mužem na svém místě! Rebelové na něj stříleli ze vzdálenosti několika kroků, ale mladoboleslavská maskovaná opora se roztáhla v brankovišti a nepustila puk za svá záda!
     
    47:58
    Hosté dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodili a mohou litovat toho, že Vojtěch Outrata v samostatném úniku trestuhodně minul z bezprostřední blízkosti brodskou bránu!
     
    47:17
    Hosté teď měli obrovské štěstí, že neobdrželi třetí branku. Rebelové si vytvořili obrovský tlak a brankář Krofta musel skvělými zákroky hasit počínající požár. David Jirásek (MBL) vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    45:43
    Fantastický zákrok gólmana Hanáka! Ten na poslední chvíli vyrazil betonem k mantinelu ránu Kroniho Musliy, který pálil úplně sám z bezprostřední blízkosti!
     
    44:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako kdyby mě mladí Rebelové slyšeli a chtěli mě přesvědčit o opaku! Při vlastním oslabení odvedl pořádný kus skvělé práce Jiří Vlach, který se natlačil tělem za obránce Mladé Boleslavi, z úhlu postrčil kotouč dlouhou holí před bránu, kde číhal DAVID MICHÁLEK, a před prázdnou bránou, z níž brankář Krofta vyjel proti Jiřímu Vlachovi, pohodlně skóroval! Asistence: Jiří Vlach.
     
    43:33
    Jiří Kopic (HBR) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    43:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rebelové už to teď budou mít s útokem na bodový zisk hodně těžké, prohrávají už o tři branky! Vojtěch Outrata posunul kotouč před brankoviště na ONDŘEJE KALTOUNKA, který mírně ze strany propálil brankáře Marka, jenž se nestihl v brankovišti přesunout! Asistence: Vojtěch Outrata.
     
    42:51
    A hned z toho bylo pořádně nebezpečí! Od modré čáry tvrdě vypálil Zdeněk Křížek a gólman Marek viděl puk až na poslední chvíli. Nakonec jej dokázal schovat pod rukavici před dotírajícím Michalem Chládkem!
     
    41:39
    Michal Němec (HBR) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    41:02
    Tak tohle by mohlo mladé Rebely hodně mrzet! Na útočné modré čáře si počkal na nahrávku nikým nehlídaný Jiří Vlach, který si sjel až před branku a zblízka trefil betony gólmana Krofty!
     
    38:16
    Havlíčkův brod má ideální možnost vrátit se zpět do zápasu. Hosté měli na ledě příliš mnoho hráčů a trest odpykává David Jirásek (MBL).
     
    37:57
    Obrovskou šanci teď zazdil první střelec dnešního utkání Jan Jeník, který se objevil úplně sám před brankářem Markem, ale ze vzdálenosti několika kroků trestuhodně minul pravou Markovu tyčku! Potom neuspěl z kruhu ani Kroni Musliu, jenž mířil nepřesně.
     
    36:50
    Nevyšlo to ani individuálně, když si Patrik Hrabaň sjel těsně před branku a svižnou ranou bekhendem o kousek minul vzdálenější horní roh branky!
     
    35:55
    David Michálek nabral v útočném pásmu rychlost a z mírného úhlu na levé straně vyslal něco mezi nahrávkou a střelou. Viktor Michalička před brankou nezasáhl rychle letící kotouč!
     
    33:50
    Hosté pokračují v enormním tlaku na havlíčkobrodského brankáře Marka, který předvádí skvělé zákroky. Nyní uchránil svůj tým od jisté pohromy, když zblízka pálil úplně volný mladoboleslavský útočník!
     
    33:00
    Rebelové teď měli obrovské štěstí! Při rychlém útoku zakončoval Petr Foerster, ale brankář Marek v pádu kotouč vyrazil betonem. Brzy potom pálil jeden z hostů, zřejmě Ondřej Vodseďálek, z mezikruží do pravé Markovy tyčky!
     
    30:20
    Tohle nevypadalo pro havlíčkobrodské mladíky vůbec špatně! Při přečíslení 2 na 1 předložil před branku hezkou nahrávku Jiří Vlach na Viktora Michaličku, který pohotově zakončoval bekhendem, ale mířil jen těsně nad horní tyčku!
     
    27:00
    Skvěle brankář Marek! Po dalekonosné střele od modré čáry si poradil i s nepříjemnou ranou z bezprostřední blízkosti, proti níž si musel lehnout na led!
     
    24:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle nevypadá pro havlíčkobrodské barvy vůbec dobře, hosté odskakují už na dvoubrankový rozdíl! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Kroni Musliu – Robin Netušil – VOJTĚCH OUTRATA, přičemž posledně jmenovaný dostal zpoza brány přesnou nahrávku a svižnou ranou uklidil kotouč do sítě! Asistence: Robin Netušil, Kroni Musliu.
     
    17:25
    Tak teď měli domácí pořádné štěstí! Robin Netušil adresoval zpoza branky přesný pas na hůl Kroniho Muslia, který několik kroků před brankovištěm pálil bez přípravy zápěstím těsně nad horní tyčku!
     
    15:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši korunují svůj mohutný tlak vstřelenou branou a znovu se ujímají zaslouženého vedení! V útočném pásmu se dostal ke kotouči JAN DVOŘÁK a přesnou ranou z mírného úhlu na pravé straně procedil kotouč za Markova záda! Bez asistence.
     
    10:35
    Tentýž hráč se ocitl na konci rychlého protiútoku, který hosté rozjeli po zisku kotouč ze svého pásma. Střelou z bezprostřední blízkosti ale minul pravou Markovu tyčku!
     
    07:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnání, Rebelové svou přesilovku rychle využívají! Hosté čelili obrovskému tlaku, při němž nestihla mladoboleslavská obrana pokrýt nehlídané DAVIDA MICHÁLKA, který obdržel před brankoviště nahrávku od Patrika Hrabaně, a svižnou ranou bez přípravy propálil gólmana Kroftu! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    06:32
    Parta z Kotliny se usadila u mladoboleslavské branky a za svou aktivitu je odměněna přesilovou hrou. První vyloučeným hráčem utkání se stává Richard Píč (MBL) za hákování.
     
    00:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří rychle nabírají jednogólové manko! Michal Mládek vyslal hezkou nahrávkou kupředu JANA JENÍKA, který se ocitl za havlíčkobrodskou obranou a zblízka v mírném úhlu na levé straně nedal brankáři Markovi nejmenší šanci zasáhnout, protože poslal kotouč dělovkou ke vzdálenější tyčce! Asistence: Michal Chládek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Michálek (Hrabaň), 45. Michálek (Vlach), 55. Beran – 1. Jeník (Chládek), 16. Dvořák, 25. Outrata (Netušil, Musliu), 44. Kaltounek (Outrata)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (od 44. Hanák) – Vála, Benák, Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň – Fixa, Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Beran, Michalička, Michálek (C), Chymo, Jílek, Donda, Holenda.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Škoda) – Mlčoch, Vodseďálek, Rečinský, Píč, Chládek, Jirásek – Foerster, Netušil, Musliu, Křížek, Dlabola, Hošek, Cyrany, Kaltounek, Outrata (C), Jeník, Dvořák, Řípa.

    Rozhodčí: Ondřej Polák – Arnošt Ryšavý, Vlastimil Ryšavý

    Diváci: 150
    bahis siteleri