Liberec – Kometa Brno 2:1 (3:1 po s.n.)
po s.n. (3:1)
Bílí Tygři Liberec
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 – 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 17.11.2013, 12:30 • Svijanská aréna, Liberec. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    61:25
    Početní výhoda hostujícího celku je u konce, Kusko si jde odpočinout za nedovolené bránění a bude se pokračovat ve třech na obou stranách.
     
    60:28
    Mrázek zůstává ležet po ataku Pyrochty ve středním pásmu. Obránce ho dojížděl a nakonec za cenu nedovoleného bránění také zastavil. Kometa má skvělou příležitost k tomu, aby bitvu zvrátila na svoji stranu.
     
    51:51
    Silvester Kusko jde pykat za hákování, Liberec má další výhodu přesilové hry v této třetině. Jak s výhodou naloží tentokrát?
     
    44:33
    Adam Kozel jde na trestnou lavici. S výrokem sudího sice viditelně nesouhlasí, ale za katr přeci jen putuje. Provinil se nedovoleným bráněním a Severočeši posílají na led svoji nejúdernější přesilovkovou formaci.
     
    40:00
    Přesně se sirénou, jež označila konec prostředního dějství, se pošťuchoval i Turek s Mrázkem. Oba jdou ven za hrubost. Na brněnské početní výhodě to ale nic nemění, hosté budou mít o jednoho hráče v poli navíc ještě minutu a dvanáct vteřin.
     
    39:37
    Jandejsek se dostal do strkanice s Benešem. Oba borci se za brankou Bílých Tygrů pošťuchovali tak dlouho, až do vzduchu vylétla pravice hlavního sudího. Beneš jde pykat za držení, jeho sok si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    39:12
    Na trestnou lavici jde nakonec pouze Adam Dlouhý – dvě minuty sekání.
     
    33:10
    Jakub Kalfiřt vyfasoval za svůj ostrý střet trest ve hře. Kometu čeká pětiminutová přesilovka. Vojáček nakonec odjel na střídačku po svých, ale do utkání už zřejmě nezasáhne.
     
    21:55
    Havlín už vydechuje na trestné lavici, provinil se podražením. Brno si zahraje v početní převaze.
     
    18:02
    Adam Raška jde na trestnou lavici, jeho hůl vylétla u až do obličeje protihráče Hrníčka a Liberec bude mít k dispozici další početní převahu.
     
    14:05
    Domácí obránce Pyrochta se vydal na útočný výlet a málem slavil! Pronikl až těsně k brance, ovšem k zakončení ho nepustil Mytiska, jenž si za podražení půjde na dvě minuty odpočinout – přesilovka pro Bílé Tygry.
     
    07:17
    Kometa bude hrát minutu a šestnáct vteřin v pěti proti třem! Zadák Pálek kotouč příliš podebral a z vlastní třetiny ho vyhodil jen na vlastní střídačku. Sudí nejprve nechali celou záležitost bez povšimnutí, po krátké diskuzi ale vylučují.
     
    06:33
    Poprvé si v početní převaze zahraje také hostující výběr. Menší trest za sekání obdržel Havlas, jenž si v soupeřově brankovišti počínal až příliš důrazně.
     
    02:58
    Severočeši si zahrají první přesilovku v dnešním klání. Menší trest za držení protihráče obdržel hostující útočník Kusko.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 21. Svoboda (Pyrochta, Hrníčko), rozh. náj. Pyrochta – 8. Sedlák


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Havlín, Jandejsek "C", Arlt, M. Šír, Turek, Pyrochta, Pálek – Hrníčko, Dlouhý, Belovič, Kalfiřt, Psota, Vlk, Svoboda, Boček, Mikyska, Žďárský, Havlas, Pilař, Langhammer.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Cívka, Mytiska, Štancl, Sedlák "C", Vlček, Vojáček, Vágner – Kozel, Račický, Raška, Mrázek, Kunce, Kusko, Beneš, Král, Boltvan, Grünwald, Ondráček.
    bahis siteleri