Skalica – Banská Bystrica 5:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Poprad – Nitra 1:2 (2:3 po s.n.)
Zvolen – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HC Košice
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 08.12.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:14
    Košice dali gól!

    Ale predsa len domáci výhodu presilovej hry využívajú! Nový najlepší strelec súťaže so 17 presnými zásahmi na svojom konte GABRIEL SPILAR druhýkrát v stretnutí prekonáva Mikoláša. Asistencie: Peter Bartoš a Martin Štrbák.
     
    49:35
    Košice dali gól!

    A rozdiel skóre je už štvorgólový! Košičania sa nasťahovali pred bránu, vyšachovali žilinskú obranu a v zmätku sa najlepšie zorientoval RICHARD JENČÍK, ktorý pridáva svoj druhý presný gól v stretnutí. Pripomeňme, že dnes má na svojom konte aj 2 asistencie a prsty mal teda v každom presnom zásahu. Asistencie si pripisujú Gabriel Spilar a Peter Bartoš.
     
    31:23
    Košice dali gól!

    Domácim predchádzajúca akcia nevyšla, ale teraz sa už skóre mení! RICHARD JENČÍK ku svojim dvom gólovým asistenciám pridáva aj presný zásah po tom, čo odrazený puk pohotovo doklepol za bezmocného Mikoláša. Stav je razom 3:0. Asistencie: Tomáš Klouček a Peter Bartoš.
     
    13:09
    Košice dali gól!

    Domácich dlho prehovárať netrebalo a využívajú presilovú hru! MARTIN ŠTRBÁK vypálil od útočnej modrej čiary a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Marek Kolba a Richard Jenčík.
     
    04:49
    Košice dali gól!

    Košičania sú vo vedení! Kanonier GABRIEL SPILAR si nakorčuľoval na Jenčíkovu krížnu prihrávku cez pásmo a nechytateľne zakončil. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Spilar (Jenčík, Bartoš), 14. Štrbák (Kolba, Jenčík), 32. Jenčík (Klouček, Bartoš), 50. Jenčík (Spilar, Bartoš), 57. Spilar (Bartoš, Štrbák)


    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Boltun, Hinďoš – Konečný, Češík, Hrnka, Matis
    MsHK Žilina: Mikoláš – Rúfus, Šterbák, Ostrčil, Bajaník, Niník, Leško, Prášek – Tomas, Klouda, A. Lipovský – Varga, Buc, Macejka – Kalla, Valášek, Drevenák – Jarab, Linet, Čavrk

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, M. Korba

    Diváci: 3349
    bahis siteleri