Mladá Boleslav – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:3 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:3 (0:2 po s.n.)
Sparta – Kladno 2:1 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Liberec – Chomutov 1:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:0)
Berani Zlín
Sobota 14.12.2013, 13:00 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:15
    Daněk si v útočném pásmu obhodil soupeře, načež byl dle hlavního rozhodčího zastaven v rozporu z pravidly. Dvě minuty si odsedí Řezáč (ZLN), prohřeškem je nedovolené bránění.
     
    39:02
    ... potrestaným hráčem Zlína je Macharáček – dvě minuty, hrubost.
     
    39:02
    Na lapači je živo. Po tvrdém zákroku na jednoho z hostů dostává Ščotka trest na 5 + do konce utkání. Domácí hráč byl následně napaden jedním z hostujících mstitelů... na jeho trest si ještě budeme muset počkat...
     
    36:57
    Po seknutí domácího hráče do brankáře Svobody se na ledě strhla menší bitka. Na trestnou lavici míří vsetínský Zvonek za sekání a zlínský Řezáč za krosček.
     
    36:17
    Hodně zbytečný krosček teď předvedl zlínský Zbořil. Husička ho také posílá za katr – dvě minuty, napadení.
     
    30:59
    Domácí Forch vyloučen za faul loktem. Zlín má šanci zvýšit náskok.
     
    27:52
    Karola vysekl hůl domácímu hráči a po právu odchází za sekání na lavici hanby. Vsetínu se nabízí příležitost na snížení.
     
    20:00
    Po závěrečné siréně se ještě hlavní rozhodčí rozhodl vylučovat. Za sekání je potrestán jeden z domácích hráčů, který tak svou nedisciplinovaností připravil svůj celek o výhodu přesilové hry.
     
    19:39
    Zlínští teď ale zcela evidentně hráli v šesti a čárový rozhodčí byl pozorný. Vsetínu se tak v závěru třetiny nabízí šance ke snížení.
     
    13:20
    Hostující útočník před Bačou promáchl letící puk. Mimo jiné však i proto, že byl faulován domácím Žabčíkem. Dvě minuty – krosček. Hosté tak mohou záhy srovnat.
     
    11:23
    První přesilovka utkání je tu. Zahraje si ji Vsetín. Hostující Matouš Kratochvíl totiž trefil svého protihráče loktem do tváře.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 13. Ščotka (Abdul, Tobola), 39. Tobola, 39. Pokorný, rozh. náj. Pokorný – 14. Zbořil (Gremlica), 17. Stránský (Karola, Buchta), 21. Buchta


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Hryciow, Hruška, Červínek, Zuzaník, Vašíček, Ščotka, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Daněk, Forch, Surý, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Abdul, Zvonek, Tobola
    Berani Zlín: Svoboda (Stojan) – Řezáč, Stuchlík, Macharáček, Zbořil, Andrýsek, Buchta, Talán, Kužílek – Hlaváč, Kratochvíl M., Dalajka, Gremlica, Galuška, Karola, Kratochvíl Š., Al Muaqet, Stránský, Haničinec, Hladiš.

    Rozhodčí: Husička – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri