Mladá Boleslav – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:3 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:3 (0:2 po s.n.)
Sparta – Kladno 2:1 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Liberec – Chomutov 1:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:0)
Berani Zlín
Sobota 14.12.2013, 13:00 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VHK Vsetín.

    DOMINIK POKORNÝ dotál svůj celek k vítězství. Právě jeho proměněný nájezd rozhodl o vsetínské radosti. Druhé krajské derby sezóny tak ovládl Vsetín.
     
    38:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Neskutečné vyrovnání. DOMINIK POKORNÝ napálil puk přímo z buly přímo na bránu a k úžasu všech přítomných, včele s gólmanem Svobodou, skončil tento pokus za brankovou čárou. Bez asistence.
     
    38:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V samém závěru Vsetín přesilovku využívá. Po nahození do brankoviště se to povedlo důraznému DOMINIKU TOBOLOVI, který skrz brankářův beton protlačil puk do brány. Hostům se to sice nelíbí, Husička stál ale hodně blízko a bez zaváhání dal najevo, že branka byla zcela regulérní a tudíž platí. Bez asistence
     
    20:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ BUCHTA penaltu využívá zásluhou precizně provedeného bekhendového blafáku a Zlín tak proměnil i svou třetí šanci v utkání.
     
    16:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí tak dlouho svírali hosty, až v útočném pásmu propadli a pustili Berany do přečíslení dva na jednoho. Zlínští ho vyřešili bravurně. Karola poslal ideální pas přímo na hůl FILIPA STRÁNSKÉHO a ten neměl problém zakončit zblízka do prázdné brány. Asistence: Daniel Karola, Lukáš Buchta.
     
    13:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    A také tak činí. Domácí nedokázali včas odstavit dorážející Berany. A sérii dorážek nakonec zakončil MIKULÁŠ ZBOŘIL, který doklepl puk za bezmocného Baču. Asistence: Martin Gremlica.
     
    12:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovku využívají. Jindřich Abdul přisunul puk JANU ŠČOTKOVI, jeho střela zápěstím od modré prošla houštinou těl a zlínskému brankáři prošel puk pod paží do sítě. Asistence: Jindřich Abdul, Dominik Tobola.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 13. Ščotka (Abdul, Tobola), 39. Tobola, 39. Pokorný, rozh. náj. Pokorný – 14. Zbořil (Gremlica), 17. Stránský (Karola, Buchta), 21. Buchta


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Hryciow, Hruška, Červínek, Zuzaník, Vašíček, Ščotka, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Daněk, Forch, Surý, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Abdul, Zvonek, Tobola
    Berani Zlín: Svoboda (Stojan) – Řezáč, Stuchlík, Macharáček, Zbořil, Andrýsek, Buchta, Talán, Kužílek – Hlaváč, Kratochvíl M., Dalajka, Gremlica, Galuška, Karola, Kratochvíl Š., Al Muaqet, Stránský, Haničinec, Hladiš.

    Rozhodčí: Husička – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri