Schalke – Wolfsburg 2:1 (kon.) | Leverkusen – Stuttgart 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Hamburg 3:0 (kon.)
Mohuč – Freiburg 2:0 (kon.) | Augsburg – W. Brémy 3:1 (kon.) | Hannover – Mönchengladbach 3:1 (kon.)
konec
Hannover 96
3:1 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 01.02.2014, 18:30 • HDI-Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hannover právě vstřelil branku!
    Teď už věřím, že je rozhodnuto definitivně. Hannover i druhý zápas pod Tayfunem Korkutem v bundeslize vyhraje 3:1. MAME DIOUF si skvěle pohlídal ofsajdovou hranu, po vyhraném hlavičkovém souboji Schlaudraffa, který překvapil celý Mönchengladbach, si navedl míč do šestnáctky a na zadní tyč prostřelil marně se natahujícího ter Stegena.
     
    84
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak jsem se s výrokem o konci utkání unáhlil. Rozhodně se ještě bude na co dívat! Kramerův odcentroval podobně jako Huszti před chvíli na malé vápno, kde si naskočil PENIEL MLAPA a první brankou v sezoně nejen odčinil své zaváhání před trefou Dioufa, ale také vrátil Die Fohlen do hry.
     
    82
    Hannover právě vstřelil branku!
    Nemohoucnost hostí ještě umocnil následný protiútok Hannoveru. Mlapa na levé straně skočil na špek Husztimu, jenž odcentroval před malé vápno, kde MAME DIOUF využil své centimetry proti Jantschkemu a hlavičkou k levé tyči překonal ter Stegena. Schluss.
     
    57
    Hannover právě vstřelil branku!
    Bittencourt sice při své první akci nepochodil, nicméně byl součástí té druhé, která již byla gólová. Míč si od něj vzal Huszti, jenž z hranice šestnáctky odcentroval na zadní tyč, kde Wendt nechal hlavičkovat ARTJOMSE RUDŅEVSE a ten protlačil míč za ter Stegenova záda. Brankář hostí si sice na míč sáhl, to ale bylo málo.

    Daniel Polách

    Branky: 57. Rudņevs (Huszti), 82. Diouf (Huszti), 90. Diouf (Schlaudraff) – 84. Mlapa (Kramer)

    Karty:   73. Korb (MNC), 75. Xhaka (MNC)


    Hannover 96: Zieler – Rajtoral, Marcelo, Hoffmann, Schulz – Huszti (87. Andreasen), Schmiedebach, Stindl (C), Bittencourt (90+2. Pocognoli) – Rudņevs (89. Schlaudraff), Diouf.
    Náhradníci: Miller – Pocognoli, Avevor, Andreasen, Prib, Schlaudraff, Sulejmani.

    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Korb, Jantschke, Stranzl (C), Wendt – Herrmann (74. Younes), Kramer, Xhaka (81. Mlapa), Arango (64. Hrgota) – M. Kruse, Raffael.
    Náhradníci: Heimeroth – Daems, Domínguez, Nordtveit, Younes, Mlapa, Hrgota.

    Rozhodčí: Dankert – Häcker, Rohde

    Diváci: 47000
    bahis siteleri