Dubnica – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Šaľa – Šamorín 5:0 (kon.) | L. Mikuláš – Lok. Košice 1:0 (kon.)
Dolný Kubín – R. Sobota 1:0 (kon.) | MFK Košice B – Prešov 1:1 (kon.) | Poprad – MFK Zvolen 3:1 (kon.)
Nitra – Skalica 2:3 (kon.) | Michalovce – Bardejov 1:0 (kon.)
konec
MFK Dynamo Dolný Kubín
1:0 (0:0)
MŠK Rimavská Sobota
sk Sobota 16.08.2014, 16:00 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín (Dolný Kubín) • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Domácim tím sa tak dočkal prvých bodov v tejto sezóne a to hneď troch! Domáci si tieto body jednoznačne zaslúžili. Hostia toho na Orave nič moc nepredviedli a tak odchádzajú naprázdno a bez streleného gólu. Domáci tím hral od úvodu veľmi aktívne, vypracoval si aj niekoľko šancí, ale gól nie a nie dať. V druhom polčase sa obraz hry vôbec nezmenil, domáci cítili, že body sú na dosah a tvrdo bojovali. V 62.minúte rozjasal domácich divákov FILIP KOLORÉDY a zariadil tak domácim tesné, ale zaslúžené víťazstvo 1:0. Dúfajme, že toto je ten správny odrazový mostík pre Oravcov. Hostia sa musia poučiť a túto prehru zahodiť za hlavu. Určite aj oni tvrdo bojovali a ich výkon nijak neznevažujem, ale body si zjavne nezaslúžili.

    To je už z tohto prenosu všetko, pekný zvyšok soboty želá z Dolného Kubína Miroslav Revaj. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci mohli dať definitívnu bodku v zápase a to streleným gólom, avšak nie je tomu tak! Hostia útočili so všetkými hráčmi, domáci zachytili loptu, Bumbera s Klimentom išli sami len proti jednému obrancovi, prvý menovaný sa rozhodol zakončiť sám, ale jeho prízemná strela len tesne minula pravú tyč!
     
    89
    Hlavný rozhodca Peter Ziemba nadstavuje 2 minúty!
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Laura, prichádza Lacko.
     
    82
    Dnešné stretnutie sleduje 433 platiacich divákov.
     
    82
    Zraneného Sivčeviča nahradí na ihrisku Zahranychnyy.
     
    81
    Spomínaný Sivčevič týmto faulom ublížil len sám sebe a muselo po neho prísť nosítka. Bývalého hráča práve domáceho tímu diváci samozrejme vytlieskali. Bolo trošku komické sledovať, ako ho odnášajú na nosítkach a rozhodca nad ním ukazuje žltú kartu.
     
    81
    Milomir Sivčevič dostáva žltú kartu za nedovolený zákrok na jedného z domácich hráčov.
     
    77
    K striedaniu sa odhodlali aj hostia. Z trávnatej plochy odchádza Máté Köböl a na jeho miesto prišiel Jozef Kovács!
     
    76
    V 76. minúte nasleduje druhé striedanie domáceho mužstva. Z ihriska odchádza po dobrom výkonne Filip Kolorédy, ktorý je zatiaľ hrdina v dnešnom stretnutí po tom, ako sa v 62. minúte zapísal do listiny strelcov. Jeho miesto nahradí Peter Veselovský.
     
    70
    MŠK Rimavská Sobota po inkasovanom góle ožila, no domáca obrana je pozorná a do ničoho vážnejšieho ich nechce pustiť.
     
    64
    Máme tu prvé striedanie na domácej strane. Z ihriska odchádza Siradji Sani a na jeho miesto prichádza čerstvý Andrew Kliment.
     
    62
    Dolný Kubín dal gól!
    Domáci sa predsa len dočkali úvodného gólu. Ich tlak bol väčší a väčší, a tak FILIP KOLORÉDY rozjasal domáci štadión gólom na 1:0, ktorý je aj zároveň prvý domáci! Dnes veľmi aktívne hrajúci ľavý obranca Mihálik sa dostal ku lopte, pár metrov od stredového kruhu vyslal tak excelentnú strelu po vzduchu, že brankár hostí nevedel či má po nej vybehnúť, či ísť vo vzduchu do zákroku a len sa pozeral ako lopta opečiatkovala brvno, dopadla pred dobiehajúceho Kolorédyho a ten nemal problém následne brankára hostí prekonať – 1:0!
     
    60
    Domáci svoj tlak pomaly ale isto stupňujú. Do veľkej šance sa dostal Ján Mihálik, no do strely sa oprel až príliš a bránku hostí prestrelil.
     
    51
    Aktuálne nám beží 51. minúta zápasu medzi MFK Dolný Kubín a MŠK Rimavská Sobota. Stav je i naďalej 0:0.
     
    46
    Druhý polčas sa začal. Výkop mali hostia, nikto nestriedal. Uvidíme, aký obraz hry nás čaká v druhom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme za sebou prvý polčas. Stav zápasu je stále nerozhodný 0:0. Domáci si vypracovali niekoľko sľubných šancí, no na strelenie úvodného gólu to nestačilo. Hlavne šanca Saniho volala po góle, avšak nestalo sa tak. Domáci tím hrá aktívne, ale nezabúda aj na zadné rady a pozorná defenzíva útoky hostí, ktoré sú len ojedinelé odráža. Podarí sa domácim streliť gól v druhej časti hry? Alebo to budú hostia a odvezú si z Oravy body ? Zrejme to bude zápas o jednom góle, ktorý by hru určite oživil.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    43
    Žltú kartu dostává Lupták (MŠK Rimavská Sobota).
     
    35
    Hra divákov na štadióne zatiaľ moc nenadchla. Domáci sú aktívnejší, ale ak sa dostanú do šance tak stroskotajú. Hostia to skúšajú na brejky, ale tie pozorná defenzíva domácich odráža.
     
    26
    Po 26. minútach je stav zápasu stále nerozhodný. Domáci to skúšajú rôzne, no loptu sa im stále nedarí umiestniť za brankovú čiaru Rímavskej Soboty.
     
    20
    MFK Dolný Kubín stále v tlaku, no loptu nie a nie dostať za Prošovského chrbát.
     
    16
    Po dlhšej dobe sme sa dočkali veľkej príležitosti na strelenie úvodného gólu. Siradji Sani si vypracoval tutovku, no jeho strela letela priamo do nôh pozorného Prošovského!
     
    13
    MFK Dolný Kubín stále lepším mužstvom, no zatiaľ sa im nedarí nájsť správny recept na dobre pracujúcu defenzívu hostí. Aktuálne sa hrá prevažne v strede ihriska, šance vidíme menej, ako v úvode stretnutia.
     
    10
    Prvá vážnejšia šanca pre domáci tím, ktorú mal Bumbera! Ten vystrelil spoza 16-tky tvrdú strelu, brankár hostí vyráža na rohový kop.
     
    5
    Domáci sú od začiatku stretnutia oveľa aktívnejší. Vypracovali si viacero šancí na strelenie úvodného gólu, no to sa im nepodarilo, a tak máme stav zápasu po 5. minútach stále nerozhodný 0:0.
     
    3
    Zápas sa začal výkopom domáceho mužstva. MFK Dolný Kubín hrá v modrých dresoch. MŠK Rimavskú Sobotu reprezentujú biele dresy.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V zostave hostí je dnes aj kmeňový hráč domácich Tomáš Chovanec a aj bývalá opora Milomir Sivčevič, ktorý je dnes kapitánom Gemerčanov. Zaujímavosťou je, že hostia pricestovali len s 3 náhradníkmi do poľa a náhradným brankárom.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dolný Kubín: Trabalík – Mihálik, Čučka, Sopúch, Bumbera, Laura, Drengubiak(K), Beňuš, Kolorédy, Otruba, Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Kliment, Buška, Murín, Veselovský, Lacko.

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Lupták, Morháč, Köböl, Chovanec, Popović, Čertík, Kotľar, Hladík, Sivčevič(K), Petrán.
    Náhradníci: Michálek – Kovács, Zahranychnyy, Bial.

    Rozhodca: Peter Ziemba – Branislav Hancko, Martin Vitko.

    Delegát: Miroslava Migaľová.
     
    V Dolnom Kubíne je momentálne pod mrakom, avšak neprší. Počasie ako stvorené pre hranie futbalu, uvidíme či priláka aj divákov. Na minulom domácom zápase ich bolo hlásených 412, dúfajme, že dnes ich bude viac.
     
    Prosíme divákov o pochopenie, vzhľadom na technické príčiny Vám ponúkneme zostavu, góly, kartu striedania a v určitých časových intervaloch Vám prinesieme obraz hry a väčšia šance. Ďakujeme za pochopenie.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí sa rozhodli kliknúť na tento prenos. V ňom sa dozviete to najpodstatnejšie zo zápasu štvrtého kola našej druhej najvyššej súťaže, ktorá nesie názov DOXXbet liga. Konkrétne sa jedná o zápas MFK Dolný Kubín vs. MŠK Rimavská Sobota. Výkop zápasu je naplánovaný na 16:00.

    Hlavným rozhodcom zápasu bude Peter Ziemba, ktorému na čiarach budú asistovať Branislav Hancko a Martin Vitko. Štvrtým náhradným rozhodcom bude Slavomír Cifrík. Delegátom zápasu a delegátom pozorovateľom bude Miroslava Migaľová.

    Situácia v Dolnokubínskom futbale nie je moc ružová. Oravci stále čakajú na prvé víťazné súťažné stretnutie, ktoré sa natiahlo už na 4 zápasy. Prvá prehra sa zrodila v prvom kole DOXXbet ligy, keď Oravci nestačili na rezervu Košíc a prehrali 4:2. Ďalšia prehra prišla v druhom kole, keď na domácom štadióne prehrali po sympatickom a dobrom výkone, avšak gól streliť nedokázali a tak prehrali 3:0. V treťom kole utrpeli ďalšiu facku, keď prehrali dosť vysoko 4:1 v Bardejove. Ten správny impulz a nakopnutie malo prísť v pohárovom zápase s Bytčou, ale po riadnom hracom čase remizovali 2:2 a prehrali na penalty 3:0. Treba si však aj uvedomiť, že domáci tím má v zostave veľa mladých hráčov, ktorí zbierajú skúsenosti a chvíľu potrvá kým sa do mužstva zapracujú. Ak sa domáci tím v súťaži udrží, to bude určite úspech a divákom to postačí.

    Fanúšikovia sa zhodujú, že prvé súťažné víťazstvo musí prísť v tomto zápase, ináč začne už byť až moc zle. Domácemu tímu patrí po 4.kolách v skupine Východ posledné miesto a ako jediný tím ešte nebodoval. Diváci čakajú aj na prvý gól v domácom prostredí. V týždni do kádra pribudol obranca Peter Veselovský z MFK Košice, ktorý bude v Kubíne na hosťovaní do 31.12.2014. Aj touto cestou mu želám, nech sa mu na Orave darí.

    Gemerčania okupujú momentálne 4.priečku, keď získali 4 body za výhru a remízu a v jednom zápase nebodovali. Určitou zaujímavosťou je, že v tomto tíme pôsobia aj bývalí hráči, ktorí obliekali oravský dres ako je Milomir Sivčevičmm ktorý dokonca zastáva funkciu kapitána a na hosťovaní tu je kmeňový hráč práve domáceho tímu Tomáš Chovanec. Uvidíme, ako sa im bude v známom prostredí dariť a či ich tréner pošle do hry.

    Dolný Kubín a Rimavská Sobota sa už proti sebe postavili veľa krát, ešte pred vypadnutím Kubína do tretej ligy. Odohrali spolu veľa zaujímavých a vyrovnaných stretnutí. Favorita je tak ťažké určiť, aj keď stávkové kancelárie vzhľadom na postavenie v tabuľke favorizujú práve hostí. Papierové predpoklady sú však často roztrhané, všetko ukáže až samotný zápas. My sa Vám budeme snažiť z neho priniesť to najpodstatnejšie, aby ste o priebehu vedeli všetko.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 62. Kolorédy

    Karty:   43. Lupták (RSO), 81. Sivčevič (RSO)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Mihálik, Čučka, Sopúch, Bumbera, Laura, Drengubiak(K), Beňuš, Kolorédy, Otruba, Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Kliment, Buška, Murín, Veselovský, Lacko.

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Lupták, Morháč, Köböl, Chovanec, Popović, Čertík, Kotľar, Hladík, Sivčevič(K), Petrán.
    Náhradníci: Michálek – Kovács, Zahranychnyy, Bial.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Branislav Hancko, Martin Vitko.

    Diváci: 435
    bahis siteleri