Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Čerepovec 5:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 14.09.2014, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! V rámci pátého kola Kontinentální hokejové ligy čekají celky Amur Chabarovsk a Salavat Julajev Ufa dvě utkání ve dvou dnech. První z nich bude v Platinum Arena Zolotoj, tedy domovském stánku Amuru, zahájeno v 08:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Oba celky na sebe již narazily, a to ve třetím kole. Amur zvítězil na ledové ploše Ufy 5:3. V následujícím souboji však padl v Omsku, Avangardu podlehl 1:4. Ufa naopak zdolala po velké přestřelce Vladivostok v poměru 6:4.

    Obě mužstva jsou v tabulce Východní konference umístěna těsně za sebou. Chabarovsk je se sedmi body šestý, Ufa má o bodík míně, přičemž jí patří sedmá pozice. Nejlepším střelcem Amuru je třígólový Dmitrij Tarasov, pořadí střelců Ufy pak vede se čtyřmi přesnými zásahy Antti Pihström.
     
    Československá stopa

    Do utkání zasáhnou pouze tři slovenští hokejisté, všichni v dresu Chabarovsku. Jedná se útočníky Michela Miklíka, Marcela Haščáka a Rastislava Špirka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježov, Kurbatov, Dekalo, Taimi, Pererjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Litovčenko, Haščák, Kacuba, Železnov

    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev – Makarov, Stěpanov, Pihlström, Sjomin, Tolpeko, Kajgorodov, Gluchov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

    Rozhodčí: Dějev, Ravodin – Matjuša, Petrov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Hned v úvodu utkání se bude vylušovat. Za sekání putuje na trestnou lavici Denis Bodrov (UFA). Jak domácí s početní výhodou naloží?
     
    01:10
    Zatím největší příležitost měl paradoxně Antti Pihlström, který ve vlastním oslabení uháněl sám na Borisova. Brnakář Amuru však jeho přízemní střelu vytěsnil.
     
    01:55
    Ufa vyhazuje přes všechny čáry, tato početní výhoda se zatím Chabarovsku vůbec nedaří.
     
    02:38
    Amur i po skončení přesilové hry zůstal v útočném pásmu, kde ale nic nevymyslel. Defenziva Salavatu je pozorná a nepřipouští komplikace.
     
    03:41
    Rychlý přechod hostí do ofenzivy brankou nekončí, Hartikainen pálil z pozice levého kruhu pouze do Borisova. Následný protiútok Amuru zastavuje ofsajd.
     
    04:28
    Zakázané uvolněnní domácích. Vhazovat se bude po pravé ruce Borisova. Utkání má velmi rychlý spád, zatím se však neobjejvuje velké množství brankových příležitostí, vážněji zahrozil pouze Pihlström.
     
    04:47
    Před dotírajícím forvardem Amuru Sochatskij kotouč raději přikryl a přerušil hru. Buly proběhne pojeho levé ruce.
     
    05:12
    Pankov byl při přechodu do útočného pásma příliš rychlý, pomezí arbitr odpískal postavení mimo hru.
     
    05:53
    Prudký švih Taimiho vytěsňuje Sochatskij do ochranné sítě. Chabarovsk tak zůsává v útočném pásmu.
     
    06:31
    A další puk mimo hrací plochu. Tentokráte byl autorem pokusu Dmitrij Tarasov. Následuje komerční přestávka. Zatím sledujeme aktivní duel, který však postrádá brankové příležitosti.
     
    06:58
    Domácí zkoušeli zaskočit obranu Ufy dlouhým pasem, Niinimaki ale na prudký kotouč nedosáhl. Píská se zakázané uvolnění, díky čemuž se hrací stěhuje před Borisova.
     
    07:45
    Lugin zamířil za branku Salavatu, načež ale překvapivě poslal zadovku před Sochatského. Fisenko ale z voleje nedokázal dobře se přesunuvšího muže v masce překonat.
     
    08:12
    Z mezikruží pálil dobře také Kacuba, ovšem Sochatskij byl opět na svém místě. Následně raději přerušil hru, neboť tlka Amuru sílil.
     
    08:24
    Nyní si zahraje Chabarovsk přesilovou hru. Za hákování odchází pykat Dmitrij Sjomin (UFA). Napraví si domácí ve druhé početní výhodě reputaci?
     
    08:53
    Zatím to tak nevypadá, Ufa vyhazuje přes všechny čáry. Přesilové hry dnes zřejmě nebudou silnou zbraní Chabarovsku. Z ochozů se ozývá pískot.
     
    09:40
    Až nyní se družina v modrém usadila v útočném pásmu. Lehké nahození Taimiho od modré však sráží zadák Salavatu. Amur je stále u kotouče.
     
    10:32
    A další velká příležitost Ufy, Dmitrij Sjomin naskočil z trestné lavice, načež se vydal zcela sám na Borisova. Ani on ale tváří v tvář brankáři Amuru neuspěl.
     
    10:58
    Miklík byl při přechodu do pásma příliš rychlý, následuje postavení mimo hru a vhazování ve středním pásmu. Stále čekáme na první branku.
     
    11:46
    Již se zdálo, že Makarov nebezpečně vypálí, nakonec ale střelecký pokus zmařil obránce Amuru, který jej odrazil do středního pásma. Protiútok Chabarovsku končí lehkým zákrokem Sochatského.
     
    12:22
    Hartikainen krouží útočným pásmem a rozmýšlí se, komu by přihrál. Adresátem se nakonec stal opět Makarov, jeho dělovka byla opět zblokována.
     
    12:38
    Domácí se nyní osvobozují pouze za cenu zakázaného uvolnění. Buly po pravé ruce Borisova.
     
    13:47
    Poprvé si zahrají přesilovou hru také hosté. Za podražení usedá na trestnou lavici Alexander Junkov (CHA). Následuje komerční přestávka.
     
    14:23
    Skačkov si sjel do dobré pozice na hranici pravého kruhu, odkud pouze vyprášil Borisovovu výstroj. Domácí brankář poté podržel puk a přerušil hru.
     
    14:46
    Pihlström byl zcela sám před domácím brankářem, avšak Ježov mu na poslední chvíli vypíchl kotouč. Chabarovsk poté vyhodil přes všechny čáry.
     
    15:26
    Domácí se opět osvobozují a šetří tak cenné vteřinky. Ani Ufa se zatím při přesilové hře příliš neprosazuje. Přesto ale působí mnohem aktivněji než soupeř.
     
    16:10
    Chabarovsk tedy přežil oslabení bez úhony a nyní v poklidu zahajuje další útočnou akci. Ta ale neměla dlouhého trvání, o puk totiž připravila Špirka hostující defenziva.
     
    16:57
    Slepyšev se prohnal jako uragán do útočného pásma, načež z pravé strany hrací plochy otestoval pozornost Borisova. Domácí brnakář si povyjel, zmenšil střelecký úhel a ránu pohodlně zlikvidoval.
     
    17:32
    Nyní se hraje řevážně ve středním pásmu, navzdory několika příležitostem stále čekáme na úvodní branku duelu. Oba celky si poctivě hlídaí defenzivu.
     
    18:10
    Nyní se navíc obrana hostí blýskla. Niinimaki si chtěl obhodit Višněvského, ten se však nenechal obalamutit a kotouč forvardovi Amuru vypíchl.
     
    18:58
    Fisenkův pokus od modré čáry Sochatskij bez větších obtíží lapil. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího strážce svatyně.
     
    19:32
    Amur končí první třetinu s kotoučem na holích, zatím však za vlastní brankou, kde čeká na dostřídání. Pravděpodobně se již nic výrazného nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní část, která přinesla poměrně aktivní hokej, kterému však chybí jedna věc, a to branka. Dvě dobré příležitosti k jejímu vstřelení měli hosté. Nejprve ve vlastním oslabení pelášil na Borisova Pihlström, neúspěšně si proti brankáři Amuru počínal taktéž při samostatném úniku i Sjomin. Utkání je tak stále otevřené na obě strany. Jak se vyvine? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 9:12
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Domácí se vydali hned v úvodu druhého dějství do útoku, Sochatskij ale lehké nahození Śpirka bez sebemenších problémů kryje a přerušuje hru.
     
    21:02
    Hosté zavezli puk do útočného pásma, následně posílal Hartikainen přihrávku na modoru čáru. Kotouč ale doputoval až do středního pásma.
     
    21:32
    Přesilová hra pro Ufu. Za nedovolené bránění je menším trestem "odměněn" Denis Ježov (CHA). Přijde zlepšení v početní výhodě?
     
    22:03
    Zatím to tak nevypadá, Amur vyhazuje jeden kotouč za druhým, nic nenasvědčuje tomu, že by mělo dojít k nebezpečné situaci.
     
    22:35
    Přesto se ale nakonec hokejisté v bílém usadili, Skačkova se dostal ke střele, avšak proti byla domácí obrana. Zblokovaný puk poté doskákal až k Borisovovi.
     
    22:50
    Bude se znovu trestat. Za držení dostává menší trest Dmitrij Makarov (UFA). Chvíli se tak bude hrát ve čtyřech, poté začne zkrácená přesilová hra Amuru.
     
    23:25
    Pozornost Borisova nyní otestoval Kutuzov. Rána od modér čáry ale přistála přesně v náručí domácího gólmana. Ten poté raději přerušil hru.
     
    23:58
    Amur je nastěhovaný v útočném pásmu, kde ale nikterak výrazněji nehrozí. Ufa se zatím brání svědomitě.
     
    24:35
    Když to nejde středem, zkusme to po straně. Přesně tímto se zřejmě řídil Dmitrj Tarasov. Kapitán domácí družiny zkoušel z velkého úhlu překvapit Sochatského. Ten si ale prostor u levé tyče pohlídal.
     
    25:12
    Po Miklíkově neúspěšném pokusu se bude vhazovat po pravici Sochatského. Stále čekáme na úvodní branku utkání, příliš větších příležitostí jsme zatím neviděli.
     
    26:09
    Ufa nyní tlačila, seč já síly stačily. Vybojovala si tak přesilovou hru, a to hned dvojnásobnou! Na lavici hanby putují Marcel Haščák (CHA) a Jesse Niinimaki (CHA). Nutno podotknout, že u Niinimakiho je výrok velmi sporný, nboť byl spíše obětí.
     
    26:35
    Amur ukrajuje vteřinky, Pihlströmovu tvrdou střelu od modré čáry Borisov kryje. Po vhazování Chabarovsk vyhodil přes všechny čáry.
     
    27:03
    Kolcov dvakrát pálil od modré, ani jednou však nedokázal zamířit mezi tři tyče. Ufa má však obrovský tlak, z něhož se domácí nemohou vymanit.
     
    27:25
    Skačkovovou ránu Borisov chytá a následně přerušuje hru. Domácí si potřebují odpočinout, zatím ale zvládají dvojnásobné oslabení výborně.
     
    27:55
    V obranném pásmu Amuru se pálí jako u Verdunu. Nejlepším pokusem se prezentoval Kutuzov, ovšem ani dělovka obránce Salavatu neměla potřebné parametry k překonání Borisova.
     
    28:09
    Domácí jsou v plném počtu. Tak i tuto kritickou situaci Chabarovsk zvládl. To vše za velkého potlesku příchozích fanoušku.
     
    28:35
    Hartikainenův pokus z pozice pravého kruhu opět kryje vynikající Borisov. Domácí brankář je dnes pro svůj tým obrovskou oporou.
     
    29:38
    Ufa kombinuje v útočné třetině, pohybovala se však hlavně v rohu, odkud žádné nebezpečí nepřišlo. Utkání je stále skoupé na branky, ale také na brankové příležitosti.
     
    30:16
    Další velká zkouška pro domácí celek. Marcel Haščák (CHA) dostává dvě minuty za hákování. Zvládne Amur i další oslabení?
     
    30:25
    To však nezjistíme, Niinimaki uháněl kupředu, načež narazil na Denise Bodrova (UFA). Hostující obránce si pomohl nedovoleně, je tak vyloučen za podražení. Bude se hrát opět ve čtyřech.
     
    30:46
    Makarov se podél pravého mantinelu prodral kupředu, načež se natlačil až před Borisova. Domácí defenziva mu ale nedovolila zakončit.
     
    31:13
    Ufa nemůže pořádně rozehrát, Amur se prezentuje aktivním napadáním, které činí Salavatu velké potíže.
     
    31:32
    Kotouč je mimo hrací plochu, vhazovat se bude ve středovém kruhu, kde ani jendomu z celků žádné nebezpečí nehrozí.
     
    31:58
    Dmitrij Sjomin nasměroval svůj švih pouze do připraveného Borisova. Brankář Amuru si tak připsal do své sbírky další úspěšný zákrok.
     
    32:39
    Příchozí fanoušci si zatím na své rozhodně nepřijdou, k vidění je podprůměrné utkání, v němž stále čekáme na úvodní branku. O něco málo více ze hry má ale hostující Ufa.
     
    33:38
    Peretjagin nahazoval kotouč od modré, pokus se nakonec snesl až k Sochatskému. Hostující brankář si po delší době opět sáhl na puk. Źádné komplikace nepřipustil.
     
    34:23
    Tolpeko vyslal nepříliš nebezpečnou střelu, kterou Borisov lapil. Následuje komerční přestávka.
     
    34:23
    Amur si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá hostující Dmitrij Makarov (UFA). Dočkáme se konečně přesného zásahu?
     
    35:08
    Zatím to tak nevypadá, Chabarovsk kombinuje ve vlastním pásmu, Ufa aktivně napadá. Obě mužstva si dnes velmi dobře hlídají střední třetinu.
     
    35:51
    Až nyní se Amur patřičně usadil v útočném pásmu, stále se však nemůže dostat ke střele. Nakonec se nepřesnou přihrávkou sám vyhnal mimo nebezpečnou zónu.
     
    37:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Již se zdálo, že se branky nedočkáme. Opak je ale pravdou. Hartikainen zavezl puk do útočného pásma, kde jej poté předložil DENISI TOLPEKOVI. Hostující útočník se před odkrytou brankou nemohl mýlit. Asistence: Teemu Hartikainen, Dmitrij Makarov.
    Denis TOLPEKO - 0:1
     
    37:52
    Ufa se snaží navýšit své vedení, Amur ale zatím odolává. Borisov nyní po lehkém pokusu raději přerušuje hru. Doufejme, že utkání nabere po první brance rychlejší spád.
     
    38:47
    Ufa stále kombinuje v útočném pásmu, kde je při chuti především nedávný asistent Hartikainen. Zatím se však Salavat nedostal ke střeleckímu pokusu.
     
    39:08
    Máme zde další vyloučení na domácí straně. Rastislav Špirko (CHA) dostává dvě minuty a držení. Současně je ale vyloučen také střelec jediné branky Denis Tolpeko (UFA).
     
    39:47
    Druhá třetina se v poklidu dohrává, ani jeden z celků se již nikam zběsile nežene.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda je minulostí, o kvalitní hokejové podívané se rozhodně hovořit nedá. K vidění byla celá řada vyloučení, ani jedno se však nepodařilo potrestat. Z letargie vytrhla fanoušky až branka, kterou vsítil v závěru třetiny Denis Tolpeko. Udrží Salavat těsné vedení? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 16:32
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Domácí se vydali do útoku, avšak Taimi přešel modrou čáru příliš rychle. Arbitr byl pozorný a odpískal postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    41:12
    Chabarovsk se snaží útočit, takto to ale nepůjde. Safronov nasměroval svůj mírný švih pouze do rukavice připraveného Sochatského.
     
    41:36
    Na řadě je další vyloučení, situace se pro Ufu značně komplikuje. Jevgenij Skačkov (UFA) dostává dvě minuty za podražení. Jak domácí naloží s touto příležitostí?
     
    42:17
    Amur svírá svého soka, ovšem Salavat se zatím brání úspěšně, domácí se nedostali do žádné větší šance.
     
    42:55
    Ufa vyhodila přes všechny čáry. Bude se ale znovu vylučovat, tentokráte na domácí straně. Denis Ježov (CHA) je pokárán za sekání.
     
    42:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to byl bleskový úder Ufy. Vyhrané vhazování doputovalo na modrou čáru, odkud vymetl přesně pravý horní roh Borisovovy svatyně ALEXEI GLUCHOV. Asistence: Ilkka Heikkinen, Anton Slepyšev.
    Alexei GLUCHOV - 0:2
     
    43:40
    Domácí se ale nevzdávají a nadále se snaží útočit. Zatím drží útoční pásmo, leč bez výraznějších příležitostí.
     
    44:17
    Další dělový pokus Ufy. Zubarev ale od modré orazítkoval pouze ochranné plexisklo. Následnou dorážku likviduje Borisov.
     
    45:23
    Ufa momentálně kontroluje hru, Amur se zatím k ničemu nedostává. Nyní se však zčistajasna zjevil v útočném pásmu Haščák. Sochatskij ale jeho příklep zlikvidoval.
     
    45:52
    Bude se znovu vylučovat. Za držení putuje na trestnou lavici Sergej Těrjajev, současně je ale vyloučen také Alexander Pankov (UFA). O tresty dnes není nouze.
     
    46:42
    Fisenko zkoušel štěstí z pozice pravého kruhu, ovšem Sochatskij nadále drží čisté konto. Se střelami podobného rázu domácí s největší pravděpodobností neuspějí.
     
    47:45
    Makarov dlouho kroužil v útočném pásmu, ovšem o kotouč nakonec přišel. Protiofenziva Amuru ale rovněž neměla dlouhého trvání, skončila již ve středním pásmu.
     
    48:38
    Kaigorodov si vybrusil do středu hrací plochy, načež mířil do horní části branky Amuru. Borisov ale celou situace dobře viděl, proto mohl včasně zasáhnout pomocí vyrážečky.
     
    49:23
    Litovčenkova rána končí na plastronu Sochatského. Hraje se velmi plynule, akce střídá akci. Herní obraz se podstatně zlepšil, i když k superlativům má stále daleko předaleko.
     
    50:25
    Stěpanov se prohnal do útočné třetiny, obkroužil branku domácích a pokusil se zakončit. Obrana Amuru jej ale včas odzbrojila. Na řadě je komerční přestávka.
     
    50:36
    A znovu se bude vylučovat. Ivan Lekomcev (UFA) je potrestán za vražení na hrazení. Dobrá šance pro domácí, kteří mohou zdramatizovat utkání.
     
    51:18
    Taimiho dělovku dorážel Baškirov, avšak ani on nedokázal zamést kotouč za brankovou čáru. Amuru se dnes zkrátka vůbec nedaří.
     
    51:45
    Další Taimiho střelecký pokus, tentokráte již Sochatskij dorážku nedopustila a puk podržel ve své moci, Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Salavatu.
     
    52:16
    Domácí se stále drží v útočném pásmu, kde si však nedokáží připravit větší příležitost. Ani tato přesilová hra zřejmě zůstane bez využití, neboť Ufa vyhazuje přes všechny čáry.
     
    53:30
    Amur stupňuje tempo, v obrovské příležitosti se ocitl Marcel Haščák! Slovenský útočník ale nedokázal z těsné blízkosti překonat Sochatského. Toto může Chabarovsk mrzet.
    Marcel HAŠČÁK
     
    54:43
    Po delší době se podívala kupředu také Ufa. Lehký pokus ale Borisov lapil. Domácí brankář neměl v posledních minutách příliš možností vyniknout.
     
    55:15
    A znovu pozorný Borisov. Tentokráte si poradil s ránou Sjomina. Na druhé straně hrací plochy neuspěl s natlačením se před branku Železnov.
     
    55:43
    Hosté uháněli do přečíslení dvou na jednoho, avšak ihned po přejetí modré čáry Hartikainen upadl a ztratil kotouč. Velká smůla pro Salavat.
     
    56:44
    Po Haščákově pohledné ekvilibristice a neméně kvalitní přihrávce pálil od modré Safronov. Sochatskij si však na volej obránce Amuru počíhal a pomocí lapačky jej v poklidu zlikvidoval.
     
    57:30
    Bude se znovu vylučovat, Ufa si zvýšenou aktivitou vynutila domácí trest. Za sekání putuje na lavici hanby Jesse Niinimaki (CHA). Situace je již pro domácí kritická.
     
    57:48
    Pihlström si vybruslil do dobré střelecké pozice, odkud však trefil pouze rozkleklého Borisova. Domácí brankář poté raději přerušil hru.
     
    58:16
    Zubarevova rána od modré byla zblokována, domácí se osvobozují. Musí se však ubírat kupředu, příliš času jim již nezbývá.
     
    58:31
    Litovčenkův pokus ve vlastním oslabení byl sražen do ochranné sítě. To vše s přispěním Sochatského, vhazovat se tak bude před hostujícím strážcem svatyně.
     
    58:55
    Amur pouze vyhazuje, zdá se, že utkání je již rozhodnuto. Ufa navíc v poklidu drží kotouč.
     
    59:18
    Hartikainen chtěl přidat třetí branku, ovšem ihned po vybruslení před branku jej domácí odzbrojili.
     
    59:49
    V závěru utkání se bude vylučovat. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Ivan Lekomcev (UFA). Tento trest ale pravděpodobně změní jen pramálo. Domácí si berou oddechový čas.
     
    59:49
    Borisov zůstává na střídačce, Chabarovsk zkusí hru v šesti. Stane se zázrak?
     
    59:53
    Nikoliv. Hosté vyhodili přes všechny čáry, utkání spěje ke svému konci.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině již byl k vidění o něco atraktivnější hokej, přesto se ale do historie nikterak nezapíše. Druhou branku Ufy přidal od modré Alexei Gluchov, a tak Salavat zdolal Chabarovsk 2:0. Domácím nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře. Amur však nemusí zoufat, již zítra si totiž může se stejným sokem napravit reputaci. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 36:40
     
    Československá stopa

    Marcel Haščák (CHA) 0 + 0, čas na ledě: 15:36, 4 střely
    Michel Miklík (CHA) 0 + 0, čas na ledě: 14:16, 3 střely
    Rastislav Špirko (CHA) 0 + 0, čas na ledě: 17:31, 1 střela

    Žádný český zástupce do utkání nezasáhl. (10:27:36)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 38. Tolpeko (Hartikainen, Makarov), 43. Gluchov (Heikkinen, Slepyšev)


    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježov, Kurbatov, Dekalo, Taimi, Pererjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Litovčenko, Haščák, Kacuba, Železnov
    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev – Makarov, Stěpanov, Pihlström, Sjomin, Tolpeko, Kajgorodov, Gluchov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

    Rozhodčí: Dějev, Ravodin – Matjuša, Petrov
    bahis siteleri