Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Čerepovec 5:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 14.09.2014, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    V závěru utkání se bude vylučovat. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Ivan Lekomcev (UFA). Tento trest ale pravděpodobně změní jen pramálo. Domácí si berou oddechový čas.
     
    57:30
    Bude se znovu vylučovat, Ufa si zvýšenou aktivitou vynutila domácí trest. Za sekání putuje na lavici hanby Jesse Niinimaki (CHA). Situace je již pro domácí kritická.
     
    50:36
    A znovu se bude vylučovat. Ivan Lekomcev (UFA) je potrestán za vražení na hrazení. Dobrá šance pro domácí, kteří mohou zdramatizovat utkání.
     
    45:52
    Bude se znovu vylučovat. Za držení putuje na trestnou lavici Sergej Těrjajev, současně je ale vyloučen také Alexander Pankov (UFA). O tresty dnes není nouze.
     
    41:36
    Na řadě je další vyloučení, situace se pro Ufu značně komplikuje. Jevgenij Skačkov (UFA) dostává dvě minuty za podražení. Jak domácí naloží s touto příležitostí?
     
    39:08
    Máme zde další vyloučení na domácí straně. Rastislav Špirko (CHA) dostává dvě minuty a držení. Současně je ale vyloučen také střelec jediné branky Denis Tolpeko (UFA).
     
    34:23
    Amur si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá hostující Dmitrij Makarov (UFA). Dočkáme se konečně přesného zásahu?
     
    30:25
    To však nezjistíme, Niinimaki uháněl kupředu, načež narazil na Denise Bodrova (UFA). Hostující obránce si pomohl nedovoleně, je tak vyloučen za podražení. Bude se hrát opět ve čtyřech.
     
    30:16
    Další velká zkouška pro domácí celek. Marcel Haščák (CHA) dostává dvě minuty za hákování. Zvládne Amur i další oslabení?
     
    26:09
    Ufa nyní tlačila, seč já síly stačily. Vybojovala si tak přesilovou hru, a to hned dvojnásobnou! Na lavici hanby putují Marcel Haščák (CHA) a Jesse Niinimaki (CHA). Nutno podotknout, že u Niinimakiho je výrok velmi sporný, nboť byl spíše obětí.
     
    22:50
    Bude se znovu trestat. Za držení dostává menší trest Dmitrij Makarov (UFA). Chvíli se tak bude hrát ve čtyřech, poté začne zkrácená přesilová hra Amuru.
     
    21:32
    Přesilová hra pro Ufu. Za nedovolené bránění je menším trestem "odměněn" Denis Ježov (CHA). Přijde zlepšení v početní výhodě?
     
    13:47
    Poprvé si zahrají přesilovou hru také hosté. Za podražení usedá na trestnou lavici Alexander Junkov (CHA). Následuje komerční přestávka.
     
    08:24
    Nyní si zahraje Chabarovsk přesilovou hru. Za hákování odchází pykat Dmitrij Sjomin (UFA). Napraví si domácí ve druhé početní výhodě reputaci?
     
    00:16
    Hned v úvodu utkání se bude vylušovat. Za sekání putuje na trestnou lavici Denis Bodrov (UFA). Jak domácí s početní výhodou naloží?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 38. Tolpeko (Hartikainen, Makarov), 43. Gluchov (Heikkinen, Slepyšev)


    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježov, Kurbatov, Dekalo, Taimi, Pererjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Litovčenko, Haščák, Kacuba, Železnov
    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev – Makarov, Stěpanov, Pihlström, Sjomin, Tolpeko, Kajgorodov, Gluchov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

    Rozhodčí: Dějev, Ravodin – Matjuša, Petrov
    bahis siteleri