Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Čerepovec 5:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Severstal Čerepovec
Neděle 14.09.2014, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij MONS - 5:2
     
    43:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Čerepovec ale hnedle vzápětí snižuje. JEVGENIJ MONS vybojoval kotouč, s nímž se poté vydal vstříc povyjetému Brustovi. Brankáře domácích si obhodil a pohodlně skóroval do odkryté branky. Bez asistence.
    Andrew MURRAY - 5:1
     
    42:44
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty velmi kruté. Poté, co značně zlepšili svůj výkon navyšuje Záhřeb vedení. ANDREW MURRAY dostal perfektní přihrávku do místa, odkud se nešlo mýlit.
    Anatolij NIKONCEV - 4:1
     
    38:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    ANATOLIJ NIKONCEV se rozjel a přesnou střelou mezi betony nedal Brustovi sebemenší šanci zasáhnout. Vrátí se hosté do zápasu? Bez asistence.
    Pascal PELLETIER - 4:0
     
    33:11
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to je jasná dominance domácího celku. Čtvrtý přesný zásah přidává přesnou ranou do pravého horního růžku Štěpánkovy svatyně PASCAL PELLETIER. Bez asistence.
    Mark KATIČ - 3:0
     
    22:33
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Záhřeb přesilovou hru bleskově využívá. Rána z blízkosti levého kruhu ještě český brankář vytěsnil, povalující kotouč však dopravil za jeho záda MARK KATIČ. Asistence: Jason Krog, Andrew Hutchinson.
    Nathan PERKOVICH - 2:0
     
    17:54
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! NATHAN PERKOVICH dostal ideální pas do mezikruží, odkud přesnou ranou překonal Štěpánka. Toto vedení již vypadá pro Medveščak nadějně. Asistence: Andrew Hutchinson.
    ANDREW HUTCHINSON - 1:0
     
    07:58
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Chybu v rozehrávce Severstalu domácí trestají. Briskní nahození od modré čáry tečoval za Štěpánkova záda ANDREW HUTCHINSON. Bez asistence.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 8. Hutchinson, 18. Perkovich (Hutchinson), 23. Katič (Krog, Hutchinson), 34. Pelletier, 43. Murray – 39. Nikoncev, 44. Mons


    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Martinovič, Hutchinson, Flood, Carle, Morrisonn, Katič – Thomas, Krog, Segal, Glumac, Murray, Pelletier, Rodman, Anderson, Björkstrand, Perkovich, Stewart, St. Pierre
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Stasenko, Kupcov, Širin, Šeref, Lukin. Urbom, Kalašnikov, Almqvist – Berdnikov, Kagarlickij, Kazakovcev, Zemčenko, Mons, Černov, Nikoncev, Stoljarov, Kovyršin, Bučnevič, Dědunov, Kvapil

    Rozhodčí: Anisimov, Olenin – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri