Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 1:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:2 (0:0, 3:0, 2:2)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 26.09.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sergej KOŇKOV - 5:2
     
    56:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté alespoň korigují nepříznivý stav. Kručinin v útočném pásmu posunul puk do strany na SERGEJE KOŇKOVA, který se dostal až před branku a skrz Kovalovy betony prostrčil kotouč na místo určení – 5:2. Asistence: Alexej Kručinin.
     
    53:42
    Hostující frustraci dokumentoval zákrok Vitalije Višněvského, který naprosto zbytečně sekl protihráče a dvě minuty si posedí na trestné.
     
    49:13
    Domácí Denis Chlystov vyloučen za hrubost, přesilovou hru si zahraje Lokomotiv.
    Antti PIHLSTRÖM - 5:1
     
    47:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Platnost tohoto pravidla se zase jednou potvrdila. Krátce po Novotného šanci se před hostující klec natlačil ANTTI PIHLSTRÖM, Kolesnik kotouč vyrazil pouze do nohy svého spoluhráče, od které se černý kus gumy nešťastně odrazil do branky. Asistence: Kirill Kolcov a Alexej Kajgorodov.
     
    46:51
    Hosté i v oslabení odvážně napadali a těžit z toho mohl Novotný! Český útočník se dostal k puku mezi kruhy, ale golfákem trefil jen betony Kovala!
     
    46:46
    Přesilovka pro domácí. Alexej Vasiljev je vyloučen za hákování.
    Jonas HOLOS - 4:1
     
    44:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté těsně po skončení své přesilovky přeci jen skórují! JONAS HOLOS dostal kotouč na pravý kruh a golfákem překonal Kovala – 4:1. Asistence: Emil Galimov a Vladislav Kartajev.
     
    42:47
    Denis Bodrov vyloučen na dvě minuty za faul kolenem. Možná poslední šance pro Jaroslavl, pokud chtějí hosté s výsledkem ještě něco dlat.
    Alexej KAJGORODOV - 4:0
     
    42:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Asi definitovní hřebíček do hostující rakve zatloukl ALEXEJ KAJGORODOV. Ten byl na konci krásné kombinační akce, kdy Kolcovovu přihrávku od levého mantinelu mezi kruhy prodloužil Skačkov k najíždějícímu Kajgorodovi a ten pálil do poloodkryté klece. Tady byl Kolesnik bezmocný. Asistence: Kirill Kolcov a Jevgenij Skačkov.
    Anton SLEPYŠEV - 3:0
     
    39:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tahle třetina patřila jednoznačně Ufě! Hosté se v závěru periody ještě snažili něco vymyslet v útočném pásmu. Puk však vybojoval ANTON SLEPYŠEV, přebruslil s ním až do domácí útočné třetiny a od pravého mantinelu našel mezírku mezi betonem a lapačkou Kolesnika – 3:0. Do přestávky zbývalo jen 12 sekund Bez asistence.
     
    36:07
    Ve velké šanci se objevil Hartikainen, který zůstal před brankou zcela volný. Kolesnika ale nepřekonal.
     
    35:58
    Přesilovka Ufy. Rozhodčí vykazuje na trestnou lavici Jonase Holose za držení.
    Denis TOLPEKO - 2:0
     
    34:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí zkrácenou početní výhodu využívají a vedou již o dva góly! Ivan Višněvskij vypálil golfákem z levé strany a kotouč za záda Kolesnika dotlačil důrazný DENIS TOLPEKO, který byl učebnicově zaparkován před hostujícím gólmanem. Asistence: Ivan Višněvskij a Ilkka Heikkinen.
     
    32:46
    Síly na ledě se vyrovnají! Za vražení na mantinel je vyloučen Koňkov.
     
    31:49
    Viděli jsme první gól a minutu po něm i první vyloučení. Na trestnou lavici zamířil domácí obránce Kirill Kolcov.
    Dmitrij MAKAROV - 1:0
     
    30:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Zvýšená aktivita domácích přináší ovoce! Nenápadné nahození Lekomceva před Kolesnikem pohotově tečoval DMITRIJ MAKAROV a kotouč zapadl za záda bezmocného hostujícího gólmana – 1:0. Asistence: Ivan Lekomcev a Teemu Hartikainen.
     
    29:08
    Kolcov je v tomto střídání ofenzivně naladěn! Po přihrávce Tolpeka se dostal až před Kolesnika, ale při pokusu o forhendovou kličku mu kotouč sjel z hole.
     
    28:42
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1. Kolcov situaci vyřešil sám a jeho střela byla nepřesná.
     
    24:47
    Ve výborné pozici se ocitl Martin Thörnberg, bývalý hráč pražského Lva však z pěti metrů přestřeluje branku!
     
    01:50
    Kotouč po střele jednoho z hostujících hráčů projel pod betonem Kovala a na brankovišti ho uklidil do bezpečí až obránce Ufy.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Makarov (Lekomcev, Hartikainen), 35. Tolpeko (I. Višněvskij, Heikkinen), 40. Slepyšev, 43. Kajgorodov (Kolcov, Skačkov), 48. Pihlström (Kolcov, Kajgorodov) – 45. Holos (Galimov, Kartajev), 57. Koňkov (Kručinin)


    Salavat Julajev Ufa: Koval (Sochatskij) – Kutuzov, Lekomcev, Heikkinen, I. Višněvskij, Kolcov, Zubarev, Bodrov – Makarov, Sjomin, Hartikainen – Mereškin, Chlystov, Tolpeko – Kajgorodov, Pihlström, Skačkov – Stěpanov, Gluchov, Slepyšev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sidorov) – Kronwall, Gorochov, Jakovlev, Holos, V. Višněvskij, Gavrikov, Vasiljev – Averin, Novotný, Gračjov – Koňkov, Galimov, Kartajev – Platt, Kapustin, Thörnberg – Apalkov, Musatov, Kručinin.

    Rozhodčí: Buturlin, Rogačjov – Maitak, Pronskich

    Diváci: 6850
    bahis siteleri