Mountfield HK – Tábor 5:4 (2:0 po s.n.) | Litoměřice – Berounští Medvědi 10:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 7:1 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
Mountfield HK
5:4 (1:2, 0:1, 3:1)
HC Tábor
Pátek 26.09.2014, 15:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den,

    v rámci třetího kola hokejové LIGY JUNIORŮ se můžeme těšit na souboj zatím neporažených celků. Hradečtí zatím procházejí soutěží jako nůž máslem, když si bez problému poradili se dvěma dosavadními soupeři. Jejich aktuální skóre je 11:2 a bude rozhodně zajímavé sledovat, jak se vypořádají s výzvou v podobě jihočeského týmu.

    Hosté z Tábora disponují jednozápasovým mankem, když vynechali první kolo proti Kolínu. To je ovšem vůbec nezarazilo a o týden později si doma bez problému poradili s Velkými Popovicemi v poměru 6:3.

    Pohled do tabulky je tedy nyní lehce zkreslený, ale to na atraktivitě střetnutí vůbec neubírá. Ba naopak nám to pokládá další otazníky, na které si začneme postupně odpovídat v 15:00. Buďte u toho onlajn.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Matějček, Košař, Hercig, Suda, Bezděk, Plášil, Piegl – Kopta, Dudák, Kovářů – Gančarčík, Bartoň, Drašnar – Malinský, Kastner "C", Michálek – Jebavý, Pilař, Skála. Trenér: Aleš Krátoška.

    Hockey Club Tábor: Sochor (Novák) – Pastyřík, Pospíchal, Roubíček, Hájek, Mikš, Nehoda, Blažek, Veřtát, Hlaváč, Šašek, Novotný, Slavík, Horák. Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Hribik – Machač, Kleprlík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:50
    Souboj odstartovali aktivněji hosté z Tábora. Po necelé minutě si také vynutili útočné buly, poté, co byla Blažkova střela z levé strany zblokována do ochranné sítě.
     
    01:34
    David Blažek se zjevil také v další situaci, která vede k první přesilovce zápasu. Za podražení je vyloučen Petr Dudák (HKR).
     
    02:20
    Moc dlouho to ale Táboru nevydrželo. Zatím přišla jenom jedna nepřesná střela a teď se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, menší trest za faul kolenem si vykoledoval Filip Pastyřík (TAB).
     
    03:06
    Hradecký Radek Pilař to zkusil zpoza brány sám. Brankář Tábora Michal Sochor ale dobře povyjel a zakončení z úhlu zachytil mezi rukou a tělem.
     
    03:48
    Domácí už jsou kompletní a hned svého soupeře přidusili pod palbou. Drahoš Jebavý se nedostal k dorážce vinou zásahu vysokou hokejkou, rozhodčí Hribik však tentokrát vylučovat nebude.
     
    04:24
    Hosté jsou v plném počtu. Ze strany domácího favorita sledujeme velkou snahu jít okamžitě do zakončení a do brány.
     
    05:18
    Tábor střídal, tak si do pásma nabruslil hradecký bek Lukáš Bezděk, jeho švihovka přes obránce však druhou tyčku svatyně minula.
     
    05:51
    Pěkným zákrokem telem srazil svého soupeře René Piegl, Hradečtí z toho pak vytěžili kotouč. Následné nahození Tábora mířilo do úmyslného ofsajdu.
     
    06:41
    Petr Dudák se mocně tlačil za dorážkou, ke které se i přes velkou tísěň dostal. Zblízka ale Sochora nepřekonal.
     
    08:05
    Zatím sledujeme partii hranou ve slušném tempu, domácí hokejisté mají mírně navrch.
     
    08:43
    Radek Pilař zakončil svou akci střelou vedle, do nebezpečného přečíslení tak přejeli hosté. Přiznám se, že ani nevím, od čeho se Pospíchalova střela odrazila, ale obrovská šance gólem nekončí!
     
    09:53
    Rychlý kontr hradeckého mužstva táhl po pravé straně Martin Bartoň. Jeho tvrdou střelu si Sochor pohlídal a k dalšímu ohrožení se už Mountfield nedostal.
     
    10:29
    Je tady druhá přesilová hra pro hosty. Drahoš Jebavý (HKR) odchází pykat za podražení.
     
    10:39
    Velká smůla pro domácí tým. Kopta s Pilařem hned prchli dopředu, jenže se na modré čáře sešli na stejném místě a když jeden uhýbal druhému, byl z toho ofsajd.
     
    11:14
    Oslabení zatím zvládá Mountfield velmi dobře, hosté se nemohou dostat na dostřel Ašenbrennerovi.
     
    11:59
    Až teď jsou mladíci z Tábora usazeni v útočném pásmu.
     
    12:15
    Až na samém konci přesilovky přišla dobrá dělovka Michala Šaška. Kdyby do ni jeho spoluhráč před bránou strčil hokejku, Ašenbrenner by mohl být bez šance.
     
    12:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    Osm sekund před koncem početní výhody přichází úvodní gól hostů! Po vyhraném buly směřoval kotouč na modrou čáru k JANU HORÁKOVI, který propálil všechno před sebou a Tábor se překvapivě ujímá vedení – 0:1! Asistence: David Slavík.
     
    12:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jenže na světě je bleskurychlé vyrovnání! Mountfield okamžitě vtrhnul do pásma a Koptova střela nadělala Sochorovi velké potíže. Jako první byl u dorážky RADEK PILAŘ, jenž kotouč s obrovským štěstím protlačil brankářovou výstrojí do sítě – 1:1! Asistence: Ondřej Kopta, René Piegl.
     
    13:58
    Aktuálně se hraje v hradeckém pásmu. Domácí mají velké problémy s aktivním forčekingem svého soupeře.
     
    14:30
    Pana rozhodčího Machače čeká po zápase přezkoušení z nových pravidel. Nyní totiž odpískal domácím icing, přestože jeden z nich kotouč dojížděl asi deset metrů před soupeři.
     
    15:07
    Pohyb hokejistů Tábora nutí domácí k dalšímu faulu. Lukáš Kastner (HKR) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    15:18
    Nedisciplinovanost domácích pokračuje, je tady dvojnásobná přesilovka pro hosty ve skoro kompletní délce dvou minut! Martin Matějček (HKR) krosčekoval svého soupeře na vlastní branku a rozhodčímu Hribikovi nezbylo než sáhnout k dalšímu trestu.
     
    15:49
    Domácí se osvobozují, zatím brání hodně obětavě.
     
    16:04
    Tábor právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase Táborští trestají domácí faul a berou si zpátky ztracené vedení. Předvedli parádní signál, který byl hlavně bleskově proveden. Jan Mikš od modré čáry poslal prudký křižný pas na hokejku DAVIDA BLAŽKA, který z první ztečoval kotouč za záda domácího gólmana. Ašenbrenner byl bez šance – 1:2! Asistence: Jan Mikš, Adam Hájek.
     
    17:34
    Klasické oslabení už zvládl Mountfield bez úhony a teď naopak zaměstnává svého soupeře v jeho třetině.
     
    17:48
    No a následuje přesilovka na druhé straně. Kličky Martina Bartoně donutily Jana Horáka (TAB) k hákování, domácí mohou zase rychle odpovědět.
     
    18:27
    Nadějný úvod přesilovky nestačil, hosté se po chvilce dostali ke kotouči a posílají ho přes všechny čáry.
     
    19:02
    A znovu, teď musel zasahovat Patrik Ašenbrenner proti nahození ze středového kruhu.
     
    19:13
    Také Hradečtí mají k dispozici přesilovku pět na tři, která bude trvat 35 sekund. David Blažek (TAB) pyká za podražení.
     
    19:28
    Nacvičený signál se nedočkal úspěchu, jeden z domácích hokejistů nezpracoval těžkou přihrávku napříč pásmem.
     
    19:53
    Ještě měli Hradečtí blízko ke gólu, ovšem Pilařova teč minula bližší tyčku táborské brány!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Tempo dnešní bitvě zatím udávají přesilové hry, Hradečtí faulovali čtyřikrát a jejich soupeř třikrát. Tábor dva prohřešky potrestal, a proto vede, jinak prokazují větší hlad po gólovém zakončení domácí hokejisté. Do té doby, co s nimi třináct táborských mladíků udrží krok, budeme sledovat hodně dramatickou partii. A co víc si přát?

    Druhá třetina začne přibližně v 15:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Ondřej Kopta si nádherně vyměnil kotouč se svým bekem. Pak ale nejvhodnější okamžik pro střelu prováhal a z bekhendu neuspěl ani napoprvé, ani z dorážky.
     
    21:14
    Také ve zbytku přesilovky Hradečtí mocně tlačili, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Tábor hraje v plném počtu.
     
    21:53
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je tady trest, Tábor poprvé v zápase odskakuje do dvoubrankového vedení! Hradecká defenzíva si prachbídně rozebrala útočníky soupeře, kteří je dokonale vyšachovali. DAVID BLAŽEK pak jel na Ašenbrennera sám a překonal ho přesnou střelou za vyrážečku – 1:3! Asistence: David Nehoda.
     
    23:17
    Hradečtí zase hledají odpověď svými prudkými přihrávkami na usměrnění do brány. Už jich dneska předvedli hodně, ale zatím jim žádná nevyšla.
     
    23:59
    A je tady dlouhá čtyřminutová přesilovka pro Tábor. René Piegl (HKR) měl konflikt s jedním z protivníků, který mu pravděpodobně něco řekl, a Piegl na to reagoval impulsivně. Pyká za sekání a hrubost.
     
    24:41
    Hosté přesilovky opravdu umí, ale teď zatím neuspěli. Jeden z útočníků by před prázdnou klecí potřeboval opačnou hokejku, o chvíli později vychytal Nehodovu dorážku Ašenbrenner.
     
    25:34
    Teď už dostali domácí mladíci puk pod kontrolu a ještě založili útočnou akci. Pokus Radka Pilaře z levé strany byl zblokován do ochranné sítě za Sochorem.
     
    26:20
    Ondřej Kovářů měl puk na hokejce, ale nedokázal ho poslat ze třetiny a Tábor snadno získává útočné pásmo.
     
    27:27
    Jenže domácí se zase osvobodili, nápor hostů je po dobrém začátku přesilovky hodně otupen.
     
    28:17
    Zbytek oslabení Hradečtí tak nějak úspěšně umlátili u hrazení a hrají v plném počtu.
     
    28:32
    Kohouti však očividně nechtějí nechat domácí ve zbytečném vylučování samotné. Jan Mikš (TAB) je vyloučen za dohrání soupeře před brankou, teď si v pěti proti čtyřem zahrají Hradečtí.
     
    29:09
    Hosté vyvíjejí dostatečný nátlak na chybující hráče domácí sestavy. Vteřinky z trestu znovu ubíhají.
     
    29:45
    Koptova dělovka se nebezpečně odrážela před brankovištěm, hosté ji ale ke svému štěstí odpravili pryč z pásma jako první.
     
    30:40
    Jinak jsme sledovali hodně nepovedenou přesilovku Mountfieldu. Díky zakázanému uvolnění soupeře se ale vrací před Sochora.
     
    31:11
    Nejaktivnějším hráčem na ledě je teď Jan Michálek. Nejdřív dorážel z úhlu těsně vedle, pak prověřil Sochora tvrdou ranou z pravé strany. Další icing, hosté jsou pod tlakem a unavení.
     
    31:44
    David Nehoda sebral vysoký kotouč ze vzduchu rukavicí a jeho tým pak už mohl vystřídat. Zároveň přišla tvrdá rána na Ašenbrennera a je tu pro změnu buly v hradecké třetině.
     
    32:27
    Jeden z domácích po domluvené akci sprintoval za kotoučem, k němuž měl blíž gólman Michal Sochor. Ten napálil puk do nohou svého beka, jenže naštěstí pro hosty se černá guma odrazila zpátky příliš pomalu, než aby dojela do prázdné branky.
     
    33:07
    V rohu třetiny hostů inkasoval tvrdý úder táborský Jan Mikš. Domácí forvard Tomáš Drašnar (HKR) si za to vysloužil menší trest a navrch osobní desítku za naražení zezadu.
     
    33:40
    Tečovaný kotouč proskázal kousek vedle hradecké klece. Teď pomohlo Ašenbrennerovi štěstí.
     
    34:26
    Zatím Východočeši nepouštějí svého soka do žádných příležitostí, drží hru bezpečně daleko od brankáře.
     
    34:51
    No a pohybem v útočné třetině si vysloužili faul. Patrik Hlaváč (TAB) je vyloučen za podražení.
     
    35:15
    Domácí jsou v plném počtu, startují svou vlastní přesilovou hru v délce minuty a půl.
     
    36:03
    Před brankou dostal puk Marek Malinský a po rychlé otočce se ho snažil zasunout za Sochorova záda, jenže neúspěšně. Lukáš Kastner pak přispěchal pozdě.
     
    36:03
    Hradecký kapitán Lukáš Kastner (HKR) si za své dotírání na brankáře hostů vykoledoval menší trest za sekání.
     
    36:48
    Domácí přímo namazali kotouč soupeři, jenže David Nehoda v přečíslení dva na jednoho vůbec netrefil kotouč.
     
    38:07
    Táborská početní výhoda pak nenabídla vůbec nic zajímavého, popravdě ani nebylo znát, že je hostů na ledě víc.
     
    38:26
    Do pásma hostů vtrhnul David Gančarčík a tvrdou ranou donutil k zásahu Michala Sochora. Ten kotouč chytl a nepustil.
     
    39:09
    David Košař nasadil krásného stroma Tomáši Roubíčkovi. Hostující hráč je naštěstí v pořádku.
     
    39:53
    Tábor se v závěru třetiny usadil v pásmu, ale přišla jen střela z úhlu v podání jednoho z hostů, který chybí v zápise.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Domácí hráče nejspíš čeká v kabině důrazný pohovor. Sledujeme nervózní partii, co se týče samotné hry i emocí, a hokejisté Tábora jsou o dva góly napřed.

    Třetí třetina začne přibližně v 16:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:59
    Ondřej Kopta se po pravé straně natlačil do útočného pásma, zasekl a puk vracel mezi kruhy. Jako první ho ale sebral jeden ze soupeřů.
     
    41:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Tábor vede pod Bílou věží už o tři góly! Domácí sice stihli dobruslit atak soupeře, jenže pak nechali před brankou úplně samotného DAVIDA NEHODU. Tomu poslal Veřtát okamžitou přihrávku a Nehoda okamžitě zakončil za Ašenbrennerova záda – 1:4! Asistence: Radek Veřtát.
     
    42:35
    Dál se hraje na polovině domácího Mountfieldu. Rozhodčí teď raději přerušili hru, na ledě chvíli zůstal klečet David Slavík.
     
    42:53
    Tvrdá dělovka Davida Nehody ještě ze středního pásma orazítkovala hradeckou tyč!
     
    43:12
    Domácí předvedli rychlou akci, jenže jejich útočníkovi utekl puk o kousek dál, než potřeboval. Z velkého úhlu pak už nenašel místo v Sochorově postoji.
     
    43:46
    Hradečtí budou muset okamžitě zabrat, jestli ještě chtějí získat nějaké body. Teď mají dobrou příležitost k prvnímu krůčku, za hákování je vyloučen Adam Hájek (TAB).
     
    44:08
    Pilař krásně našel Koptu, jenže Sochor se skvěle přesunul svým brankovištěm a puk vytáhl levým betonem!
     
    44:49
    První minutě přesilovky nescházelo z domácí strany obrovské tempo a rychlá kombinace, jenže teď už se Jihočeši dostali ke kotouči a osvobozují se.
     
    45:43
    Už už to pro domácí vypadalo nadějně, ale zpětná přihrávka Martina Bartoně pak nenašla adresáta a vyklouzala do středního pásma.
     
    45:59
    Hosté jsou kompletní.
     
    46:14
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Až po přesilovce přichází gól naděje, Hradečtí tenhle zápas ještě nebalí! Tvrdá rána se odrazila od zadního hrazení k Lukáš Kastnerovi, který nestačil puk dopravit do brány, ale po obrovské mele se to povedlo MARKU MALINSKÉMU – 2:4! Asistence: Lukáš Kastner, Lukáš Hercig.
     
    47:13
    Vstřelený gól dodal domácím sebevědomí, dál zaměstnávají obranu svého soupeře. Pro Tábor bude klíčové, zda jeho hráčům zbyl dostatek fyzických sil.
     
    47:50
    Hokejisté Mountfieldu při rozehrávce přihráli puk soupeři, jmenovitě dvougólovému Davidu Blažkovi. Jeho švihovku na bližší růžek ale Ašenbrenner podržel.
     
    48:28
    Hradecký Martin Bartoň se tlačil za dorážkou, ale Michal Sochor ho dokázal vybruslit a u bližší tyčky mu nezbylo místo.
     
    49:11
    Domácí teď předvádějí v útočné třetině obrovský pohyb, přesto to na soupeře zatím nestačí.
     
    49:36
    Tábor přerušuje nápor za cenu zakázaného uvolnění.
     
    49:49
    Koptova teč se zastavila pod táborskými bruslemi, číhajícím Hradečákům se kotouč nevykutálel na hokejky.
     
    50:33
    Velké zaváhání hostů poslalo do šance Lukáše Kastnera, jehož parádně uvolnil spoluhráč. S Kastnerovým zakončením si ale Michal Sochor poradil.
     
    51:25
    Domácím následně utekla zpětná přihrávka na modrou čáru a Jihočeši stačili vystřídat. Začínají mít s Hradcem potíže.
     
    51:53
    A to jenom vyústilo v nedovolený zákrok Pavla Pospíchala (TAB). Dvě minuty za podražení, přesilovka pro Mountfield.
     
    52:37
    Na hraně brankoviště číhal volný Martin Bartoň. Chtěl si aspoň trochu vylepšit úhel, jenže Sochor stále drží hostům dvoubrankové vedení! Nedopustil pak ani dorážku.
     
    53:01
    Na strážce táborské svatyně teď přiletěl hodně nečekaný kotouč z úhlu, ale Sochor měl lapačku u první tyče připravenou.
     
    53:38
    Bomba Drahoše Jebavého z úhlu trefila jen boční síť.
     
    53:58
    Hradečtí mladíci dál pálí jako u Verdunu, jenže jim to nestačí. Hosté jsou kompletní.
     
    54:12
    Zakázané uvolnění táborských hokejistů, kteří už jsou neskutečně unavení a potřebovali by vystřídat.
     
    54:36
    Dvěma či třem se to povedlo, jenže přichází další icing a hradecký nápor bude kontinuálně pokračovat. Sochor se musel blýsknout dalším skvělým zákrokem, v cestě nechal kotouči špičku levého betonu.
     
    55:32
    Teď už se hosté osvobozují a v klidu zvládnou nasadit na led čerstvé síly. Pro změnu Hradečtí se totiž v rozehrávce dopustili zbytečného zakázaného uvolnění.
     
    55:44
    Šetřit vteřinky v rohu hradeckého pásma teď pochopitelně hostům bohatě stačí. Další buly.
     
    56:01
    A znovu zakázané uvolnění domácích svěřenců trenéra Aleše Krátošky.
     
    56:20
    Další kiks v rozehrávce domácích tentokrát icingem nekončí, ale zato měli Táborští blízko k dobré šanci. Blažkovu ránu niméně Ašenbrenner nepustil k číhajícímu soupeři.
     
    56:52
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tři minuty před koncem třetí třetiny snižují hradečtí junioři na nejtěsnější rozdíl! David Gančarčík vypálil od modré čáry a kotouč vyražený Sochorem dojel jako první ONDŘEJ KOPTA, který bekhendovou kličkou zakončil do prázdné brány a ještě nás čeká obrovské drama – 3:4! Asistence: David Gančarčík.
     
    57:32
    Sochorův zákrok proti ráně od modré poslal puk do ochranné sítě. Z domácích čiší chuť dosáhnout na vyrovnání.
     
    57:32
    Oddechový čas pro domácí Mountfield.
     
    57:32
    Hradec je v útočném pásmu v šesti, domácí odvolávají brankáře!
     
    57:38
    Ondřej Kovářů před bránou netrefil skákavou přihrávku.
     
    57:59
    Puk se dostal do neutrální zóny, teď ale znovu zasahuje Michal Sochor. Buly po jeho levé ruce.
     
    58:08
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Je to tady, domácí hokejisté zvládli dohnat tříbrankové manko a v power-play po obrovském tlaku vyrovnávají! Zpoza brány vykroužil do modrého půlkruhu Ondřej Kovářů a k dorážce se dostal LUKÁŠ KASTNER, který nekompromisním zakončením zařídil obrovskou hradeckou radost – 4:4! Asistence: Ondřej Kovářů.
     
    58:32
    Hosté přejeli dopředu a po kotouči v ochranné síti mají pro změnu oni útočné buly.
     
    58:32
    Oddchový čas pro střídačku Tábora.
     
    58:38
    Přihrávka rukou zařizuje další přerušení a vhazuje se u hradecké modré čáry.
     
    59:15
    Domácí mají šanci zápas dokonale otočit ještě ve hře, dostávají totiž přesilovku! Filip Pastyřík (TAB) je vyloučen za podražení.
     
    59:35
    Domácí kombinují v útočném pásmu...
     
    59:47
    Ale teď už je kotouč venku a bude z toho remíza.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Byly to obrovské nervy, které ale pochopitelně nekončí. Hradečtí dotáhli tříbrankovou ztrátu a teď nás čekají samostatné nájezdy, které rozhodnou o tom, kdo získá třetí bod!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první jel za hosty Jan Mikš, branku ale přestřelil.
     
    1. série
    1:0
    Zato bekhendové zakončení Ondřeje Kovářů končí krásně v táborském růžku!
     
    2. série
    1:0
    Davidu Blažkovi nesedla střela ideálně a Ašenbrenner ji vytěsnil.
     
    2. série
    2:0
    Také Lukáš Bezděk zakončil svůj bekhend bezchybně a Hradec vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Rozhodující pokus proměnil ONDŘEJ KOVÁŘŮ.
     
    Konec zápasu.
     
    Parádní zápletka nakonec přinesla šťastný konec favorizovaným juniorům Hradce Králové. Hodně se trápili, nehráli dobře, ale ve třetí třetině přece jen prokázali velké psychické odhodlání. Dokázali zápas vyrovnat a nakonec i získat bonusový bod.

    Nejvíc je z výsledku pochopitelně zklamán táborský brankář Michal Sochor, který statečně čelil hradecké ostropalbě, ale nakonec to jeho týmu nestačilo na vítězství.
     
    Ode mě je to pro dnešek z promrzlé malé haly vše, Hradec Králové se teď už těší na večerní souboj seniorské extraligy s vedoucím Litvínovem. Příjemný zbytek pátečního večera! (17:17:47)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Pilař (Kopta, Piegl), 47. Malinský (Kastner, Hercig), 57. Kopta (Gančarčík), 59. Kastner (Kovářů), rozh. náj. Kovářů – 13. Horák (Slavík), 17. Blažek (Mikš, Hájek), 22. Blažek (Nehoda), 42. Nehoda (Veřtát)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mikš (TAB)
    1:0   Kovářů (HKM)
    2. série:
    1:0   Blažek (TAB)
    2:0   Bezděk (HKM)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Matějček, Košař, Hercig, Suda, Bezděk, Plášil, Piegl, Skála – Kopta, Dudák, Kovářů, Gančarčík, Bartoň, Drašnar, Malinský, Kastner "C", Michálek, Jebavý, Pilař. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Tábor: Sochor (Novák) – Pastyřík, Pospíchal, Roubíček, Hájek, Mikš, Nehoda, Blažek, Veřtát, Hlaváč, Šašek, Novotný, Slavík, Horák. Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Hribik – Machač, Kleprlík.
    bahis siteleri