Mountfield HK – Tábor 5:4 (2:0 po s.n.) | Litoměřice – Berounští Medvědi 10:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 7:1 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
Mountfield HK
5:4 (1:2, 0:1, 3:1)
HC Tábor
Pátek 26.09.2014, 15:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Rozhodující pokus proměnil ONDŘEJ KOVÁŘŮ.
     
    58:08
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Je to tady, domácí hokejisté zvládli dohnat tříbrankové manko a v power-play po obrovském tlaku vyrovnávají! Zpoza brány vykroužil do modrého půlkruhu Ondřej Kovářů a k dorážce se dostal LUKÁŠ KASTNER, který nekompromisním zakončením zařídil obrovskou hradeckou radost – 4:4! Asistence: Ondřej Kovářů.
     
    56:52
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tři minuty před koncem třetí třetiny snižují hradečtí junioři na nejtěsnější rozdíl! David Gančarčík vypálil od modré čáry a kotouč vyražený Sochorem dojel jako první ONDŘEJ KOPTA, který bekhendovou kličkou zakončil do prázdné brány a ještě nás čeká obrovské drama – 3:4! Asistence: David Gančarčík.
     
    46:14
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Až po přesilovce přichází gól naděje, Hradečtí tenhle zápas ještě nebalí! Tvrdá rána se odrazila od zadního hrazení k Lukáš Kastnerovi, který nestačil puk dopravit do brány, ale po obrovské mele se to povedlo MARKU MALINSKÉMU – 2:4! Asistence: Lukáš Kastner, Lukáš Hercig.
     
    41:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Tábor vede pod Bílou věží už o tři góly! Domácí sice stihli dobruslit atak soupeře, jenže pak nechali před brankou úplně samotného DAVIDA NEHODU. Tomu poslal Veřtát okamžitou přihrávku a Nehoda okamžitě zakončil za Ašenbrennerova záda – 1:4! Asistence: Radek Veřtát.
     
    21:53
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je tady trest, Tábor poprvé v zápase odskakuje do dvoubrankového vedení! Hradecká defenzíva si prachbídně rozebrala útočníky soupeře, kteří je dokonale vyšachovali. DAVID BLAŽEK pak jel na Ašenbrennera sám a překonal ho přesnou střelou za vyrážečku – 1:3! Asistence: David Nehoda.
     
    16:04
    Tábor právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase Táborští trestají domácí faul a berou si zpátky ztracené vedení. Předvedli parádní signál, který byl hlavně bleskově proveden. Jan Mikš od modré čáry poslal prudký křižný pas na hokejku DAVIDA BLAŽKA, který z první ztečoval kotouč za záda domácího gólmana. Ašenbrenner byl bez šance – 1:2! Asistence: Jan Mikš, Adam Hájek.
     
    12:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jenže na světě je bleskurychlé vyrovnání! Mountfield okamžitě vtrhnul do pásma a Koptova střela nadělala Sochorovi velké potíže. Jako první byl u dorážky RADEK PILAŘ, jenž kotouč s obrovským štěstím protlačil brankářovou výstrojí do sítě – 1:1! Asistence: Ondřej Kopta, René Piegl.
     
    12:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    Osm sekund před koncem početní výhody přichází úvodní gól hostů! Po vyhraném buly směřoval kotouč na modrou čáru k JANU HORÁKOVI, který propálil všechno před sebou a Tábor se překvapivě ujímá vedení – 0:1! Asistence: David Slavík.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Pilař (Kopta, Piegl), 47. Malinský (Kastner, Hercig), 57. Kopta (Gančarčík), 59. Kastner (Kovářů), rozh. náj. Kovářů – 13. Horák (Slavík), 17. Blažek (Mikš, Hájek), 22. Blažek (Nehoda), 42. Nehoda (Veřtát)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mikš (TAB)
    1:0   Kovářů (HKM)
    2. série:
    1:0   Blažek (TAB)
    2:0   Bezděk (HKM)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Matějček, Košař, Hercig, Suda, Bezděk, Plášil, Piegl, Skála – Kopta, Dudák, Kovářů, Gančarčík, Bartoň, Drašnar, Malinský, Kastner "C", Michálek, Jebavý, Pilař. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Tábor: Sochor (Novák) – Pastyřík, Pospíchal, Roubíček, Hájek, Mikš, Nehoda, Blažek, Veřtát, Hlaváč, Šašek, Novotný, Slavík, Horák. Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Hribik – Machač, Kleprlík.
    bahis siteleri