Mountfield HK – Tábor 5:4 (2:0 po s.n.) | Litoměřice – Berounští Medvědi 10:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 7:1 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
Mountfield HK
5:4 (1:2, 0:1, 3:1)
HC Tábor
Pátek 26.09.2014, 15:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Rozhodující pokus proměnil ONDŘEJ KOVÁŘŮ.
     
    59:15
    Domácí mají šanci zápas dokonale otočit ještě ve hře, dostávají totiž přesilovku! Filip Pastyřík (TAB) je vyloučen za podražení.
     
    58:32
    Oddchový čas pro střídačku Tábora.
     
    58:08
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Je to tady, domácí hokejisté zvládli dohnat tříbrankové manko a v power-play po obrovském tlaku vyrovnávají! Zpoza brány vykroužil do modrého půlkruhu Ondřej Kovářů a k dorážce se dostal LUKÁŠ KASTNER, který nekompromisním zakončením zařídil obrovskou hradeckou radost – 4:4! Asistence: Ondřej Kovářů.
     
    57:38
    Ondřej Kovářů před bránou netrefil skákavou přihrávku.
     
    57:32
    Hradec je v útočném pásmu v šesti, domácí odvolávají brankáře!
     
    57:32
    Oddechový čas pro domácí Mountfield.
     
    56:52
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tři minuty před koncem třetí třetiny snižují hradečtí junioři na nejtěsnější rozdíl! David Gančarčík vypálil od modré čáry a kotouč vyražený Sochorem dojel jako první ONDŘEJ KOPTA, který bekhendovou kličkou zakončil do prázdné brány a ještě nás čeká obrovské drama – 3:4! Asistence: David Gančarčík.
     
    54:36
    Dvěma či třem se to povedlo, jenže přichází další icing a hradecký nápor bude kontinuálně pokračovat. Sochor se musel blýsknout dalším skvělým zákrokem, v cestě nechal kotouči špičku levého betonu.
     
    52:37
    Na hraně brankoviště číhal volný Martin Bartoň. Chtěl si aspoň trochu vylepšit úhel, jenže Sochor stále drží hostům dvoubrankové vedení! Nedopustil pak ani dorážku.
     
    51:53
    A to jenom vyústilo v nedovolený zákrok Pavla Pospíchala (TAB). Dvě minuty za podražení, přesilovka pro Mountfield.
     
    50:33
    Velké zaváhání hostů poslalo do šance Lukáše Kastnera, jehož parádně uvolnil spoluhráč. S Kastnerovým zakončením si ale Michal Sochor poradil.
     
    48:28
    Hradecký Martin Bartoň se tlačil za dorážkou, ale Michal Sochor ho dokázal vybruslit a u bližší tyčky mu nezbylo místo.
     
    46:14
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Až po přesilovce přichází gól naděje, Hradečtí tenhle zápas ještě nebalí! Tvrdá rána se odrazila od zadního hrazení k Lukáš Kastnerovi, který nestačil puk dopravit do brány, ale po obrovské mele se to povedlo MARKU MALINSKÉMU – 2:4! Asistence: Lukáš Kastner, Lukáš Hercig.
     
    44:08
    Pilař krásně našel Koptu, jenže Sochor se skvěle přesunul svým brankovištěm a puk vytáhl levým betonem!
     
    43:46
    Hradečtí budou muset okamžitě zabrat, jestli ještě chtějí získat nějaké body. Teď mají dobrou příležitost k prvnímu krůčku, za hákování je vyloučen Adam Hájek (TAB).
     
    42:53
    Tvrdá dělovka Davida Nehody ještě ze středního pásma orazítkovala hradeckou tyč!
     
    41:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Tábor vede pod Bílou věží už o tři góly! Domácí sice stihli dobruslit atak soupeře, jenže pak nechali před brankou úplně samotného DAVIDA NEHODU. Tomu poslal Veřtát okamžitou přihrávku a Nehoda okamžitě zakončil za Ašenbrennerova záda – 1:4! Asistence: Radek Veřtát.
     
    39:09
    David Košař nasadil krásného stroma Tomáši Roubíčkovi. Hostující hráč je naštěstí v pořádku.
     
    36:48
    Domácí přímo namazali kotouč soupeři, jenže David Nehoda v přečíslení dva na jednoho vůbec netrefil kotouč.
     
    36:03
    Hradecký kapitán Lukáš Kastner (HKR) si za své dotírání na brankáře hostů vykoledoval menší trest za sekání.
     
    36:03
    Před brankou dostal puk Marek Malinský a po rychlé otočce se ho snažil zasunout za Sochorova záda, jenže neúspěšně. Lukáš Kastner pak přispěchal pozdě.
     
    34:51
    No a pohybem v útočné třetině si vysloužili faul. Patrik Hlaváč (TAB) je vyloučen za podražení.
     
    33:07
    V rohu třetiny hostů inkasoval tvrdý úder táborský Jan Mikš. Domácí forvard Tomáš Drašnar (HKR) si za to vysloužil menší trest a navrch osobní desítku za naražení zezadu.
     
    32:27
    Jeden z domácích po domluvené akci sprintoval za kotoučem, k němuž měl blíž gólman Michal Sochor. Ten napálil puk do nohou svého beka, jenže naštěstí pro hosty se černá guma odrazila zpátky příliš pomalu, než aby dojela do prázdné branky.
     
    29:45
    Koptova dělovka se nebezpečně odrážela před brankovištěm, hosté ji ale ke svému štěstí odpravili pryč z pásma jako první.
     
    28:32
    Kohouti však očividně nechtějí nechat domácí ve zbytečném vylučování samotné. Jan Mikš (TAB) je vyloučen za dohrání soupeře před brankou, teď si v pěti proti čtyřem zahrají Hradečtí.
     
    24:41
    Hosté přesilovky opravdu umí, ale teď zatím neuspěli. Jeden z útočníků by před prázdnou klecí potřeboval opačnou hokejku, o chvíli později vychytal Nehodovu dorážku Ašenbrenner.
     
    23:59
    A je tady dlouhá čtyřminutová přesilovka pro Tábor. René Piegl (HKR) měl konflikt s jedním z protivníků, který mu pravděpodobně něco řekl, a Piegl na to reagoval impulsivně. Pyká za sekání a hrubost.
     
    21:53
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je tady trest, Tábor poprvé v zápase odskakuje do dvoubrankového vedení! Hradecká defenzíva si prachbídně rozebrala útočníky soupeře, kteří je dokonale vyšachovali. DAVID BLAŽEK pak jel na Ašenbrennera sám a překonal ho přesnou střelou za vyrážečku – 1:3! Asistence: David Nehoda.
     
    20:33
    Ondřej Kopta si nádherně vyměnil kotouč se svým bekem. Pak ale nejvhodnější okamžik pro střelu prováhal a z bekhendu neuspěl ani napoprvé, ani z dorážky.
     
    19:53
    Ještě měli Hradečtí blízko ke gólu, ovšem Pilařova teč minula bližší tyčku táborské brány!
     
    19:13
    Také Hradečtí mají k dispozici přesilovku pět na tři, která bude trvat 35 sekund. David Blažek (TAB) pyká za podražení.
     
    17:48
    No a následuje přesilovka na druhé straně. Kličky Martina Bartoně donutily Jana Horáka (TAB) k hákování, domácí mohou zase rychle odpovědět.
     
    16:04
    Tábor právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase Táborští trestají domácí faul a berou si zpátky ztracené vedení. Předvedli parádní signál, který byl hlavně bleskově proveden. Jan Mikš od modré čáry poslal prudký křižný pas na hokejku DAVIDA BLAŽKA, který z první ztečoval kotouč za záda domácího gólmana. Ašenbrenner byl bez šance – 1:2! Asistence: Jan Mikš, Adam Hájek.
     
    15:18
    Nedisciplinovanost domácích pokračuje, je tady dvojnásobná přesilovka pro hosty ve skoro kompletní délce dvou minut! Martin Matějček (HKR) krosčekoval svého soupeře na vlastní branku a rozhodčímu Hribikovi nezbylo než sáhnout k dalšímu trestu.
     
    15:07
    Pohyb hokejistů Tábora nutí domácí k dalšímu faulu. Lukáš Kastner (HKR) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    12:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jenže na světě je bleskurychlé vyrovnání! Mountfield okamžitě vtrhnul do pásma a Koptova střela nadělala Sochorovi velké potíže. Jako první byl u dorážky RADEK PILAŘ, jenž kotouč s obrovským štěstím protlačil brankářovou výstrojí do sítě – 1:1! Asistence: Ondřej Kopta, René Piegl.
     
    12:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    Osm sekund před koncem početní výhody přichází úvodní gól hostů! Po vyhraném buly směřoval kotouč na modrou čáru k JANU HORÁKOVI, který propálil všechno před sebou a Tábor se překvapivě ujímá vedení – 0:1! Asistence: David Slavík.
     
    10:29
    Je tady druhá přesilová hra pro hosty. Drahoš Jebavý (HKR) odchází pykat za podražení.
     
    08:43
    Radek Pilař zakončil svou akci střelou vedle, do nebezpečného přečíslení tak přejeli hosté. Přiznám se, že ani nevím, od čeho se Pospíchalova střela odrazila, ale obrovská šance gólem nekončí!
     
    06:41
    Petr Dudák se mocně tlačil za dorážkou, ke které se i přes velkou tísěň dostal. Zblízka ale Sochora nepřekonal.
     
    03:06
    Hradecký Radek Pilař to zkusil zpoza brány sám. Brankář Tábora Michal Sochor ale dobře povyjel a zakončení z úhlu zachytil mezi rukou a tělem.
     
    02:20
    Moc dlouho to ale Táboru nevydrželo. Zatím přišla jenom jedna nepřesná střela a teď se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, menší trest za faul kolenem si vykoledoval Filip Pastyřík (TAB).
     
    01:34
    David Blažek se zjevil také v další situaci, která vede k první přesilovce zápasu. Za podražení je vyloučen Petr Dudák (HKR).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Pilař (Kopta, Piegl), 47. Malinský (Kastner, Hercig), 57. Kopta (Gančarčík), 59. Kastner (Kovářů), rozh. náj. Kovářů – 13. Horák (Slavík), 17. Blažek (Mikš, Hájek), 22. Blažek (Nehoda), 42. Nehoda (Veřtát)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mikš (TAB)
    1:0   Kovářů (HKM)
    2. série:
    1:0   Blažek (TAB)
    2:0   Bezděk (HKM)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Matějček, Košař, Hercig, Suda, Bezděk, Plášil, Piegl, Skála – Kopta, Dudák, Kovářů, Gančarčík, Bartoň, Drašnar, Malinský, Kastner "C", Michálek, Jebavý, Pilař. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Tábor: Sochor (Novák) – Pastyřík, Pospíchal, Roubíček, Hájek, Mikš, Nehoda, Blažek, Veřtát, Hlaváč, Šašek, Novotný, Slavík, Horák. Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Hribik – Machač, Kleprlík.
    bahis siteleri