Třinec – Sparta 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.)
Litvínov – Pardubice 2:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Slavia – Zlín 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 17.10.2014, 17:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    PŘIBYL - 1:2
     
    55:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další akce Sparty už ale končí gólem a necelých pět minut před koncem jdou Pražané do vedení! Sparťané rozebrali Třinec nádhernou kombinací, Polášek přihrál Hlinkovi, ten vrátil před branku na DANIELA PŘIBYLA, jehož střela prošla přes dotek betonu Hrubce až do sítě – 1:2! Asistence: Jaroslav Hlinka, Adam Polášek.
    RÁKOS - 1:1
     
    26:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezanům se okamžitě podařilo přesilovou hru využít a je vyrovnáno! M. Doudera s kotoučem na pravé straně nic exkluzivního nevymýšlel, prostě jej vystřelil po brance. Novotnému puk v nepřehledné situaci vypadl a DANIEL RÁKOS byl na brankovišti nejdůraznější – 1:1! Asistence: Milan Doudera, Lukáš Žejdl.
    KUMSTÁT - 0:1
     
    14:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třinečtí nehráli špatnou přesilovku, ale v jedné ze situací propadli a Sparta z brejku poprvé udeřila! K odraženému kotouči se dostal Pech a ujížděl do přečíslení! V závěrečné fázi přihrál přesně na hůl PETRU KUMSTÁTOVI a ten se v oslabení trefil za záda Hrubce – 0:1! Asistence: Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 27. Rákos (M. Doudera, Žejdl) – 15. Kumstát (Pech), 56. Přibyl (Hlinka, Polášek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Galvas, Linhart, Nosek, Trončinský – Dravecký, Kreps, Jašek – Adamský, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Sparta Praha: Novotný (Staňa) – Barinka, Hrbas, Polášek, Piskáček, Mikuš, Ďaloga, Pilař (A) – Rolinek (C), Pech, Kumstát – Buchtele, Hlinka (A), Přibyl – Sabolič, Cingel, Klimek – Černoch, Volek, Dvořáček. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Hradil, Lacina – Bryška, Skopal

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri