Atlético – Espanyol 2:0 (kon.) | La Coruňa – Valencia 3:0 (kon.) | Elche – Sevilla 0:2 (kon.)
Villarreal – Almería 2:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:0 (1:0)
UD Almería
Neděle 19.10.2014, 21:00 • Camp El Madrigal (Villarreal) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    59
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Čeryšev přihrál zpoza pokutového území na levou stranu Gómezovi, který následně poslal parádní přihrávku napříč vápnem na IKECHUKWU UCHEHO, který nejprve v gólové pozici napálil míč pouze do Rubéna, ten však odrazil míč zpátky k Uchemu, a ten už druhou šanci využil, jelikož jeho dorážku Rubén vyrazil v pádu až za brankovou čárou. Opakovaný záběr prozradil, že Uche stál v době Gómezovy přihrávky v jasném ofsajdu, což však rozhodčí nepostřehli a Villarreal vede 2:0.
    Ikechukwu UCHE - 2:0
    Ikechukwu UCHE - 1:0
     
    23
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ve 23. minutě do vedení! Cani dostal míč před šestnáctkou, odkud skvěle přihrál do vápna Giovanni dos Santosovi, jehož povedenou střelu z voleje vyrazil Rubén jen před sebe, kde stál IKECHUKWU UCHE, který hlavičkou dorazil míč do brány.

    Martin Švejkar

    Branky: 23. Uche, 59. Uche (M. Gómez)

    Karty:   26. J. Costa (VLR), 40. Trigueros (VLR), 56. Paulista (VLR), 74. M. Gaspar (VLR), 75. Čeryšev (VLR) – 30. Azeez (ALM)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Paulista, Dorado (46. Ruiz), J. Costa – M. Gómez (77. J. dos Santos), Trigueros, B. Soriano (C), Cani (38. Čeryšev) – Uche, G. dos Santos.
    Náhradníci: J. Carlos Sánchez – Ruiz, Marín, Pina, J. dos Santos, Čeryšev, Vietto.

    UD Almería: Rubén – Navarro, Trujillo, Dos Santos, Dubarbier – Verza (C), Azeez (68. Teerasil) – Silva, Partey (57. F. Soriano), Édgar – Hemed (67. Corona).
    Náhradníci: Julián – Michel, Vélez, Corona, F. Soriano, Q. González, Teerasil.

    Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco
    bahis siteleri