Olomouc – Písek 6:3 (kon.) | Jihlava – Letňany 4:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 5:1 (kon.)
Chomutov – Třinec 0:5 (kon.) | Sparta – Zlín 6:3 (kon.) | Vsetín – Č. Budějovice 1:2 (0:1 po s.n.)
K. Vary – Vítkovice 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Hr. Králové 0:5 (kon.) | Havířov – PZ Kladno 7:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 0:7 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:6 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
HC Kometa Brno
Sobota 13.12.2014, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberci se podařilo vyhodit puk a v následném sprintérském souboji předčil MATOUŠ BĚLOHORSKÝ svého soupeře a nejspíše tak pečetil výhru Liberce. Asistence: Marek Zachar.
     
    58:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    4:3! Liberec si teď vytvořil neskutečný tlak, kterému nešlo odolat. Šance postupně spalovali Nezbeda, Lakatoš a Mečíř, ale MATYÁŠI KAČÍRKOVI už se podařilo dostat kotouč za Slavíčkova záda. Asistence: Jakub Mečíř.
     
    55:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vyrovnává! Liberecká defenziva nedokázala pokrýt volného ROBERT HAVLÁTA, který jemně tečoval kotouč za Petruželkova záda. Asistence: Tomáš Havránek, Petr Kratochvíl.
     
    38:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádhera! Liberec předvedl perfektní kombinaci, když se před bránou soupeře dostal k puku Zachar, který celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na JAKUBA HUSU a tomu už jen stačilo nastavit hůl – 3:2. Asistence: Marek Zachar
     
    24:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! DOMINIK LAKATOŠ si odstoupil od brněnských obránců, mezi kterými mu poslal přesnou přihrávku Bělohorský. Domácí útočník už pak v pohodě uklidil puk pod víko Slavíčkovy klece. Asistence: Matouš Bělohorský, Zikmund Mroz.
     
    10:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovková kombinace končí gólem! DAVID SEDLÁČEK si sjel na Havránkovu přihrávku mezi kruhy a jeho následná rána byla pro Petruželku nechytatelná. Asistence: Lukáš Gotthard, Tomáš Havránek.
     
    07:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Kačírek vybojoval za bránou hostí kotouč a okamžitě ho poslal před brněnskou klec, kde už hlídkoval TOMÁŠ NEZBEDA a z vyložené pozice se už domácí střelec nemýlil. Asistence: Matyáš Kačírek
     
    03:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ujímá vedení! Čejka se vydal na výlet do útočné třetiny Tygrů a střelou od pravého mantinelu prověřil Petruželku, který kotouč vyrazil jen před sebe k úplně volnému JANU HASOŇOVI a pro brněnského útočníka nebyl žádný problém doklepnout puk za bezmocného gólmana. Asistence: Jakub Čejka, Petr Kratochvíl.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 8. Nezbeda (Kačírek), 25. Lakatoš (Bělohorský, Mroz), 39. Husa (Zachar), 59. Kačírek (Mečíř), 60. Bělohorský (Zachar) – 4. Hasoň (Čejka, Kratochvíl), 11. Sedláček (Gotthard, Havránek), 56. Havlát (Havránek, Kratochvíl)


    Bílí Tygři Liberec: Petruželka (Hrstka) – Sviták, Rubeš, Mroz, Wiencek, Lakatoš, Nezbeda, Husa, Jursa, Kunst, Zachar, Mečíř (C), Kačírek, Velechovský, Chlum, Starosta, Chrtek, Hylena, Bělohorský
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Trnka, Petrla, Mlynář, Sedláček, Havlát, Heinrich, Hasoň, Furch, Zukal, Čejka, Lacombe, Hroudný, Kratochvíl (C), Gotthard, Havránek

    Rozhodčí: Kratochvíl – Grundler, Kilian
    bahis siteleri