Atlant – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 4:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 2:1 (kon.)
CSKA Moskva – Jokerit 4:3 (po pr.)
po prodl.
CSKA Moskva
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Jokerit Helsinky
Neděle 11.01.2015, 17:00 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikita ZAJCEV - 4:3
     
    63:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Da Costa našel NIKITU ZAJCEVA, jehož tvrdá rána mířila nad rameno Karlssona a zastavila se až v bližším horním rohu branky! Asistence: Stéphane Da Costa, Andreas Engqvist.
    Johan HARJU - 3:3
     
    52:27
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Kotouč za obranu dostal JOHAN HARJU, který předvedl bekhendový blafák, po němž střílí vyrovnávací branku. Asistence: Villa Lajunen.
    Andreas ENGQVIST - 3:2
     
    47:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Grigorenko posunul kotouč do útočné třetiny, kde ho minul Petr Koukal, jehož zaváhání využil ANDREAS ENGQVIST, který si mazácky položil brankáře a pak zakončil do horní části branky. Asistence: Igor Grigorenko, Igor Makarov.
    Ivan TĚLEGIN - 2:2
     
    29:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno! Žarkov objel branku a posunul kotouč do brankoviště, kde byl nejlépe postavený IVAN TĚLEGIN, jenž se nemohl mýlit. Asistence: Vladimir Žarkov, Ondřej Němec.
    Petr KOUKAL - 1:2
     
    23:38
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit to sehrál nyní parádně! Z pravé strany vystřelil Moses, jehož pokus vyrazil Galimov na hůl PETRA KOUKALA, který neměl problém dopravit puk do odkryté klece. Asistence: Steve Moses, Ante Ohtamaa.
    Simon HJALMARSSON - 1:1
     
    03:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Obrovskou chybu předvedl také Karlsson, který dlouho otálel z přihrávkou a kotouč mu sebral SIMON HJALMARSSON, který jej dokázal dopravit za brankovou čáru. Bez asistence.
    Jere SALLINEN - 0:1
     
    00:44
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Na útočné modré čáře udělal chybu Němec, který trefil JEREHO SALLINENA, jenž jel spolu se spoluhráčem na jediného obránce, ale vzal celou situaci na sebe a prostřelil Galimova, jenž si ještě na kotouč nesáhl. Bez asistence.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Hjalmarsson, 30. Tělegin (Žarkov, Němec), 48. Engqvist (Grigorenko, Makarov), 64. Zajcev (Da Costa, Engqvist) – 1. Sallinen, 24. Koukal (Moses, Ohtamma), 53. Harju (Lajunen)


    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Zajcev, Kiselevič, Němec, Bondarev, Panin, Jegoršev, Neumakov – Makarov, Engqvist, Grigorenko – Muršak, Da Costa, Hjalmarsson – Žafjarov, Stas, Andronov – Tělegin, Korotkov, Žarkov – Mamin.
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Väänänen, Gunderson, Jaakola, Peltola, Lajunen, Ohtamaa, Saari – Hagman, Kapanen, Huhtala – Sallinen, Harju, Aaltonen – Moses, Koukal, Omark – Rita, Wirtanen, Maki.

    Rozhodčí: Anisimov, Bondar – Gordenko, Sysujev

    Diváci: 4308
    bahis siteleri