Bayern – Hamburg 8:0 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 4:5 (kon.) | Mönchengladbach – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.)
Hoffenheim – Stuttgart 2:1 (kon.) | W. Brémy – Augsburg 3:2 (kon.) | Frankfurt – Schalke 1:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
8:0 (3:0)
Hamburger SV
Sobota 14.02.2015, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Utkání mělo zcela jednoznačný průběh. Pokud Bayern v prvním poločase vlastnil převahu, v půli druhé svého soka naprosto rozcupoval. Postupně se prosadili Robben, Müller, Lewandowski a Götze. Hlavní sudí poté raději ukončil utkání již v devadesáté minutě, což byl vzhledem k hostujícímu rozpoložení vstřícný krok. Mnichov tak zdolal Hamburger vysoko 8:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 20:3 (17:23:30)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Hamburger se stále snaží o ofenzivní činnost, ovšem není mu to nic platné. Domácí jsou dnes zkrátka naprosto fenomenální.
    Mario GÖTZE - 8:0
     
    88
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v ofenzivní smršti. MARIO GÖTZE dostal přihrávku na levou stranu velkého vápna, odkud se následně prosadil dělovou ranou ke vzdálenější tyči. Drobný poté jen nevěřícně kroutil hlavou, hostující lodivod sedí v těžkém zadumání.
     
    87
    Mario Götze a Robert Lewandowsku uháněli do přečíslení dvou na jednoho, které však druhý jmenovaný nevyřešil příliš šťastně, neboť přihrál nepřesně. Po následném odkopu si Neuer seběhl téměř do poloviny hřiště, což fanoušci kvitovali aplausem. Toto je zkrátka Manuel Neuer!
     
    86
    Jansen si chtěl obhodil Rafinhu, což se mu ale nepodařilo. Přesto po chybné rozehrávce Bayernu hosté pokračovali v ofenzivním snažení, které ale nemělo šťastného konce.
     
    85
    Pizzaro se tentokráte transformoval do role nahrávajícího, avšak jeho pas nikoho nenalezl. Hosté tak znovu míč pouze odkopli daleko od nebezpečné zóny. Je evidentní, že toho již mají více než dost.
     
    84
    Klid pro Hamburger ale již znovu neplatí, v zajímavé pozici hlavičkoval Pizzaro. Trefil však přesně rukavice připraveného Drobného, který dnes neprožívá příliš šťastné utkání.
     
    83
    Centr z levé strany hrací plochy pouze prolétl velkým vápnem Hamburgi. K ohrožení branky nedošlo. Hosté se poté alespoň na malou chvíli osvobodili.
     
    82
    Stále stejný obraz hry, veškerý děj se odehrává ve středu pole. Uvidíme, co ještě přinesou závěrečné minuty tohoto jednoznačného zápasu.
     
    81
    Utkání se již spíše dohrává, Bayern má balon ve své moci, avšak pohybuje se ve velké vzdálenosti od hostující svatyně.
     
    80
    Tentokráte se domácí v útočné fázi dopustili nedovoleného zákroku, a tak je nařízena rozehrávka pro Hamburg. Do konce základní hrací doby zbývá deset minut.
     
    79
    Opět se hosté vydali kupředu, nakonec pálil znovu Rudņevs. Takovými pokusy si ale na Neuera zcela jistě nepřijde. Domácí brankář bude znovu rozehrávat.
     
    78
    Lewandowski vypálil z uctivé vzdálenosti. O špatnou střelu nešlo, ovšem ofenzivní eso Bayernu poslal míč nad branku. Bude se tak pouze kopat od branky.
     
    76
    Rudņevs natáhl ke střele ze zhruba třiceti metrů. Pokus to nebyl vůbec marný, zamířil zhruba dva metry vedle pravé tyče. Neuer celou situaci raději jistil.
     
    75
    Druhý poločas se přechyluje do své závěrečné třetiny, přičemž domácí stále v poklidu kontrolují hru. Hamburger se prakticky vůbec nedostává na polovinu svého soupeře.
    Arjen Robben si při střídání užil ovací ve stoje. Není divu, dnes předvedl excelentní výkon

    Libor Kucza

    Branky: 21. T. Müller (pen.), 23. Götze, 36. Robben (Götze), 47. Robben, 55. T. Müller (Schweinsteiger), 56. Lewandowski (T. Müller), 69. Ribéry, 88. Götze (C. Pizarro)

    Karty:   29. van der Vaart (HAM)


    Bayern Mnichov: Neuer – Alaba, Badstuber, Benatia (58. Ribéry), Rafinha – Bernat, Götze, Schweinsteiger (C), T. Müller (66. Gaudino), Robben (70. C. Pizarro) – Lewandowski.
    Náhradníci: Reina – Dante, Ribéry, Gaudino, Rode, C. Pizarro, Weiser.

    Hamburger SV: Drobný – Götz, Djourou, Westermann, Marcos – Stieber, Diaz Rojas, van der Vaart (C) (57. Jiráček), Jansen – Rudņevs, Olić (24. N. Müller).
    Náhradníci: Adler – Ostrzolek, Rajković, Jiráček, N. Müller, Kačar, Gouaida.

    Rozhodčí: Weiner – Aarnik, Henschel

    Diváci: 75000
    bahis siteleri