Litvínov – Slavia 4:1 (kon.) | Sparta – Zlín 7:6 (po pr.) | Pardubice – Liberec 3:4 (po pr.)
Plzeň – Kometa Brno 3:0 (kon.) | K. Vary – Třinec 5:3 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Neděle 15.02.2015, 15:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje, konkrétně pak toho extraligového. Dnes je na programu již sedmačtyřicáté kolo Tipsport extraligy a my v jeho rámci budeme sledovat utkání mezi domácím celkem HC Verva Litvínov a hostujícím týmem HC Slavia Praha.
    Litvínov překonal v právě probíhajícím ročníku svůj rekord v počtu nasbíraných bodů v jedné sezóně. Na kolika bodech se Severočeši zastaví?

     
    HC Verva Litvínov

    Hokejisté Vervy v letošní sezóně předvádějí parádní výkony, které se ještě umocnily příchodem Jakuba Petružálka. Tento odchovanec litvínovského hokeje přišel do týmu žlutočerných v listopadu loňského roku, kdy z rodinných důvodů předčasně ukončil angažmá v ruském Jekatěrinburgu. Verva se prozatím nachází na krásném druhém místě extraligové tabulky, když si připsala 87 bodů. Tým táhne Viktor Hübl, který je lídrem kanadského bodování a také veterán Martin Ručinský, který si svými výkony i vzhledem k jeho vysokému věku řekl o nominaci do národního týmu. A v dvojutkání s Ruskem, která mimochodem Češi vyhráli, slova trenéra Růžičky naplnil. Kouč národního týmu totiž Ručinskému věřil, že na hokej mezinárodní úrovně stále má. V dnešním duelu je Verva proti Slavii rozhodně favoritem a před svými diváky bude chtít tuto roli potvrdit.
     
    HC Slavia Praha

    To Slavia má úplně jiné starosti. Sezóna se jí tedy vůbec nepovedla. Po odchodu trenéra Vladimíra Růžičky k národnímu týmu jakoby se hledala. Momentálně je na úplném dně tabulky, tedy na čtrnáctém místě a šest kol před koncem základní části už jistě ví, že jí play-out nemine. Dosud hokejisté pražské Slavie nasbírali osmatřicet bodů a na první desítku to už stačit nebude. I kdyby zbývající utkání vyhráli, na předkolo play-off by už nedosáhli. I přes tento klubový neúspěch v týmu nejvíce vyčnívá brankář Dominik Furch a pak také nejproduktivnější útočník Jaroslav Bednář. Nyní se tedy musí především soustředit na souboje o udržení v extralize a pokusit se vyhnout baráži. Jenže proti rozjeté Vervě to dnes rozhodně jednoduché mít nebudou a ještě k tomu na jejím ledě.
     
    Vzájemná utkání

    Co se vzájemných duelů v letošní sezóně týče, je na tom lépe hostující Slavia, která dokázala dvě utkání ze tří vyhrát. Nejprve v říjnu na svém ledě 6:3, v listopadu vyloupila litvínovský led poměrem 1:0. V lednu letošního roku pak Verva doma zvítězila taktéž nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. Vyrovnají domácí hráči dnes stav zápasů na 2:2? To nám ukáže až samotné utkání.
     
    Nejproduktivnější hráči HC Verva Litvínov

    Viktor Hübl 19+35
    Martin Ručinský 17+28
    František Lukeš 16+20
     
    Nejproduktivnější hráči HC Slavia Praha

    Jaroslav Bednář 15+23
    Michal Kempný 8+21
    Tomáš Vlasák 9+12
     
    Jak si oba celky v dnešním utkání povedou a kdo z nich se bude po jeho konci radovat z výhry, se dozvíme navečer. Utkání na litvínovském zimním stadionu začíná v 15. hodin a pokud se do hlediště nedostanete, nemusíte zoufat, ze zápasu je pro Vás připraven podrobný online přenos, kterým Vás budu provázet. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Verva Litvínov: Francouz (Horák) – Gula, Pavelka, Pavlík, Baránek, Štindl, Chaloupka – Jánský, Hübl, Lukeš – Petružálek, Hanzl, Ručinský – Martynek, Gerhát, Trávníček – Šrámek, Piroš, Jurčík

    HC Slavia Praha: Svoboda (Furch) – Šenkeřík, Kolařík, Štich, Valach, Beňovič, Šulc, Růžička, Knot – Pletka, Čermák, Vlasák – Tomica, Vas, Stránský – Poletín, Doležal, Kolář – Veselý, Andres

    Rozhodčí: Fraňo, Souček – Komárek, Ondráček.
    Fotbalisté Teplic jsou přítomni na dnešním utkání. O první přestávce dokonce proběhne autogramiáda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    U puku jsou od úvodního vhazování hokejisté Vervy a mohou tak založit svůj první útok v dnešním utkání.
     
    00:34
    Litvínovští si neporozuměli v rozehrávce ve vlastním pásmu, ale Stránský toho nedokázal využít. Verva si tak mohla oddechnout.
     
    01:14
    Jiří Doležal se proháčkoval do útočného pásma a mohl jít sám na Francouze. Jenže nakonec ho dojeli oba obránci Vervy a ti celé nebezpečí nakonec uhasili.
     
    01:49
    Na druhé straně musel zasahovat Adam Svoboda, proti kterému vyslal nebezpečnou střelu z levé strany Trávníček. Brankář Slavie si tak připsal svůj první zákrok.
     
    02:20
    Další útok Vervy nebyl dotažen do konce. Obrana Slavie si brzy převzala puk na své hokejky a poslala ho do středního pásma.
     
    03:03
    Viktor Hübl se zčistajasna objevil před Svobodou, ale jeho táhlá střela branku nepřinesla. Naopak Svoboda znovu drží svůj tým. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    03:51
    Ručinský vyslal přihrávku na obránce Štindla, který si nabruslil ke kruhům a na Svobodu poté vyslal jedovatou střelu. Znovu se musel hostující brankář co otáčet ve svém brankovišti.
     
    04:34
    Litvínovští opět útočili a v pásmu hostí nadále zůstanou, protože se bude znovu vhazovat před Svobodou.
     
    04:35
    Vlasák dostává dvě minuty za vysokou hůl. Je tu přesilová hra pro Litvínov.
     
    05:35
    Verva zatím nenašla recept na Slavii a zatím v přesilové hře nijak její branku neohrozila.
     
    06:14
    Až nyní se to povedlo Martynkovi, jenž z první pálil na hostující branku, ale Svoboda znovu úspěšný.
     
    06:36
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    06:48
    Verva si zahraje další přesilovku. Je ponechaná výhoda.
     
    06:59
    Marek Tomica obdržel dvouminutový trest za hákování. A Verva si tak zahraje další početní výhodu.
     
    07:08
    Litvínovští zakládají akci v přesilové hře z hloubi svého obranného pásma.
     
    07:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Vervy v přesilové hře. Po vyšachování obrany hostí se k puku poté dostal MARTIN RUČINSKÝ, který svou střelou takřka do odkryté klece vsítil první branku Litvínova. Verva se tak dostává do jednobrankového náskoku. Asistence: Viktor Hübl, Peter Jánský.
    Martin RUČINSKÝ - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    08:58
    Nyní se hrálo převážně ve středním pásmu.
     
    09:08
    Hosté se snažili projít do blízkosti Francouze, ale to se jim nepovedlo. Verva je znovu u puku a zadělává na další útok.
     
    10:42
    Verva znovu mířila do útoku, když si do pásma nabruslil Martynek. Ale obránci Slavie dokázali zachytit kotouč a poslali ho zpět do středu hřiště.
     
    11:24
    Andres mohl projít do útočného pásma, ale puk se mu zapletl mezi nohy a rázem tak bylo po šanci. Hned na to si kotouč převzali hráči Vervy, kteří míří na druhou stranu.
     
    12:12
    Tempo hry v posledních chvílích malinko upadlo a ani jeden tým se nedostal do blízkosti brankáře soupeře. Vhazovat se nyní bude před Francouzem.
     
    12:33
    Slávisté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před branku hostí. Vhazovat se bude po pravici Svobody.
     
    12:53
    Další pohledná akce Vervy, která si dobře počínala v pásmu Slavie. Střelu Martynka však znovu kryje z výskoku Svoboda. Ten má v první třetině zatím rozhodně více práce než jeho protějšek Francouz.
     
    13:38
    Jurčík se prohnal podél levého mantinelu až před branku Svobody, ale puk mu podklouzl a poté si ho převzal Štich. Na druhou stranu může zamířit Slavia.
     
    14:15
    Nic z toho ale nebylo a opět se museli hosté bránit v nájezdu Vervy. Vše znovu zachránil Svoboda, který ukryl puk pod svojí lapačkou a přerušil tak hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:01
    Hüblova táhlá střela z vrcholu kruhů nakonec zaměstnala Svobodu, jenž si připisuje další povedený zákrok v dnešním utkání.
     
    15:29
    Hra byla nyní trošku rozkouskovaná vlivem častých přerušení, ale nyní už se zase hraje, a to v pásmu Litvínova. Hosté se poprvé v první třetině udrželi delší dobu v pásmu a Francouz tak měl plné ruce práce.
     
    16:10
    Šrámek přišel svou vlastní chybou o puk v pásmu Litvínova a do protiútoku mohli zamířit hosté. Nakonec ale ani oni nic nevymysleli a znovu se hra přerušuje.
     
    16:53
    Vlasák se ocitl za modrou čárou a chtěl vystřelit, zamířil však pouze do hradby těl v podobě hráčů ve žlutočerném dresu. Verva tak míří do protiútoku.
     
    17:40
    Lukeš se dobře vrátil a obral o puk Vase. Ten by jinak měl ideální střeleckou pozici a mohl ohrozit Francouze v brance Litvínova. Ten si tak tedy mohl oddychnout.
     
    18:17
    Martin Ručinský se probil do blízkosti Svobody, akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Petružálka, ale toho nakonec pokryla obrana Slavie. Svoboda tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:26
    První perioda se už jenom dohrává s pukem na hokejkách hráčů Litvínova. Ten se dostal ještě do pásma Slavie, ale Kolařík vyhodil puk do středního pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Poslední volná místa na týdenní kempy BUKAC HOCKEY
    www.bukachockey.com
     
    První třetina je minulostí. Verva se v ní ujala vedení 1:0 v krásné přesilovkové kombinaci na jejímž konci byla trefa Ručinského do odkryté klece. Hráči Vervy měli po celou dobu herní převahu, ale i hosté dokázali Francouze v domácí brance ohrozit. Nicméně nestalo se tak, a tak po první třetině je stav přijatelnější pro domácí Vervu. Druhá třetina začne přibližně v 15:45.
    Autogramiáda fotbalistů Teplic na zimním stadionu v Litvínově.

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Úvod druhé třetiny přinesl šanci v podobě Veselého, jenž ale nakonec branku Vervy neohrozil. Do protiútoku pak zamířili domácí, ale Lukeš Svobodu v brance Slavie nepřekonal.
     
    21:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další povedená akce Vervy. Ručinský dostal přihrávku k levé straně branky hostí, ale sám věděl, že by střela nemusela projít, tak se rozhodl zpětnou přihrávkou poslat puk na JAKUBA PETRUŽÁLKA, který poté neměl problém zasunout puk k pravé tyči branky Svobody. Asistence: Martin Ručinský, Filip Pavlík.
    Jakub PETRUŽÁLEK - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    22:20
    Další akce Litvínova, hokejisté Vervy však nakonec do pásma Slavie neprošli a znovu Svobodu neohrozili.
     
    23:07
    Slávisté se snažili projít do blízkosti Francouze, ale znovu o puk přicházejí ve středním pásmu. Verva tak může založit další útok ve druhé periodě.
     
    24:39
    Poletín s Beňovičem si vyměnili puk a před Francouzem si vytvořili pěknou kombinační akci. Na konci toho všeho však byla pozornost Martynka, který puk zachytil a vrátil ho zpět na hokejky Vervy.
     
    25:17
    Vlasák operoval před brankou domácího celku, ale jeho následná střela nezamířila přesně. Znovu to bylo do těl připravených obránců Vervy.
     
    25:50
    Domácí Baránek dostává dvě minuty za držení protihráče. Slavia tak má k dispozici vůbec první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    26:32
    Vlasák poté ihned zaměstnal Francouze, který jeho přízemní střelu kryje v rozkleku a okamžitě rozehrává puk daleko od své branky do bezpečí.
     
    27:03
    Stále se hosté drží v pásmu Vervy, ale zatím to ke gólovému efektu nevede. Obrana Litvínova navíc poté znovu poslala puk až před Svobodu.
     
    27:40
    Další osvobození Litvínova.
     
    27:50
    Baránek skáče na led a Verva je tak kompletní.
     
    28:12
    V souboji o puk v rohu branky domácích vyšlo vítězně pro Vervu a Petružálek tak může v klidu zavézt puk do středního pásma.
     
    29:20
    Šrámek s Pirošem dotírali před brankou Slavie, ale Svoboda si vše pohlídal a další branku tak díky pohotovému zákroku neinkasoval.
     
    29:54
    Jánský si nabruslil zpoza branky Slavie až k pravé tyči Svobodovy svatyně, ale puk za jeho záda se mu propasírovat nepodařilo. Gólman Slavie tak raději přerušuje hru.
     
    30:43
    Vervě se teď nepodařilo projít do pásma hostí a puk se vrátil zpět do jejich teritoria. Petružálek tak musí začínat další akci svého týmu z hloubi pásma Litvínova.
     
    31:14
    Francouz teď tygřím skokem zlikvidoval nenápadnou střelu po buly v pásmu Litvínova.
     
    31:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Gerhát se proháčkoval podél pravého mantinelu, kde na Svobodu vyslal bekhendovou střelu. Tu brankář Slavie vyrazil pouze před sebe, kde ale najížděl ROSTISLAV MARTYNEK a dokázal tak puk poslat za bezmocného Svobodu. Verva tak jde do tříbrankového trháku. Asistence: František Gerhát, Michal Trávníček.
    Rostislav MARTYNEK - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    33:00
    Slavia je ze třetí branky zaskočená a udělala další hrubku ve svém pásmu. Naštěstí pro ni ji napravil jeden z obránců a hráči Vervy se tak do zakončení vůbec nedostali.
     
    33:53
    Stránský se snažil dostat k teči po střele jeho spoluhráče a dokonce před ním zívala úplně odkrytá branka. Stránský se však k puku vůbec nedostal a kontaktní branka nepřichází.
     
    34:32
    Verva střídala a Trávníček tak čekal za brankou Litvínova, než mu naskočí na led spoluhráči.
     
    35:00
    K naprosto totožné akci jako při třetí brance Litvínova došlo před malou chvilkou. Gerhát znovu střílel z bekhendu, Svoboda vyrazil a najíždějící Martynek střílel. Tentokrát však poslal puk pouze těsně vedle hostující svatyně.
     
    35:57
    Litvínovští jsou znovu v pásmu Slavie, kde ohrožují Svobodovu branku. Ten ale další gól neinkasuje. Navíc zachycený puk poté poslal do středního pásma.
     
    36:51
    Doležal dostává dvě minuty za hákování a je tu další přesilovka pro Vervu.
     
    37:25
    Slávisté vyhodili puk z pásma, ke kterému se dostal Pletka, který se snažil jít do zakončení. Ale svou střelou trefil jen Pavlíka v obraně Vervy.
     
    38:19
    Skrumáž před brankou Slavie, ve které se nejlépe zorientoval Adam Svoboda a poté puk raději ukryl ve své výstroji a přerušil hru.
     
    38:28
    Adam Svoboda bleskurychle odhodil lapačku a vyrážečku a s krvavým zraněním se doslova doplazil na střídačku. Vypadá to na nějaké zranění, ale zatím se neví, co se vlastně stalo. Na ledě se ale objevila krvavá stopa. Ani jedna z kamer zatím neodhalila, k čemu před brankou hostí vlastně došlo.
     
    38:28
    Dle dostupných informací došlo k tomu, že brusle jednoho z hráčů prořízla Svobodovi levou ruku. Naštěstí však nemusela být použita nosítka. Svoboda je v péči lékařů v kabině Slavie.
     
    38:28
    Rozhodčí nakonec předčasně ukončuje druhou třetinu, neboť musí dojít k úpravě ledové plochy. Druhé dějství se tak bude dohrávat na začátku třetí periody.
     
    38:28
    Do branky se staví Dominik Furch a za malý okamžik se bude dohrávat druhá třetina.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Zatím se hrálo převážně ve středním pásmu, kdy se ani jeden tým nedostal do blízkosti brankáře soupeř.
     
    39:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Takřka se závěrečnou sirénou se prosazuje TOMÁŠ PAVELKA, který tak dal první pozdrav Dominiku Furchovi. Verva tak před třetí třetinou vede už rozdílem čtyř branek. Asistence: Jiří Gula.
    Tomáš PAVELKA - 4:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Za podražení dostává dvě minuty Kolařík a Verva hraje přesilovou hru.
     
    41:28
    Pavlík pálil od modré čáry, ale jeho střelu Furch pokryl. Navíc se poté hosté dokázali osvobodit vyhozením kotouče do bezpečí.
     
    42:09
    V závěru přesilové hry operoval před slávistickou brankou Petružálek, ale ke střele se nedostal.
     
    42:31
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    43:51
    Smůla provází Slávii. Šenkeřík taktéž odešel s bolestivou grimasou na střídačku a držel se za ruku. Naštěstí však nešlo o krvavé zranění, ale zřejmě o úder do jeho končetiny.
     
    44:46
    Slávisté se drželi v pásmu Litvínova delší dobu, ale nijak zvlášť Francouze neohrozili. Poté se k puku dostal Hübl a založil další útočnou akci Vervy.
     
    46:18
    Petružálek a po něm Hanzl měli pěkné střelecké pozice, ale oba pokaždé ztroskotali na Dominiku Furchovi.
     
    46:54
    Náznak akce Slávie, která šla do útoku zásluhou Pletky, skončil na pozorném obranném zákroku Guly, který Pletku o kotouč okradl a poslal ho na hokejku svého spoluhráče.
     
    48:04
    Střele Chaloupky od modré čáry chyběla větší přesnost. Bůra, kterého se také dožadují fanoušci Vervy, tak zatím hosté neinkasují.
     
    48:42
    Nyní se musel co otáčet ve svém brankovišti Francouz, jenž musel čelit nebezpečné střele Pletky. Francouz ale stále drží své čisté konto a zároveň celý svůj tým.
     
    49:03
    A další zákrok Francouze. Slávisté se snaží alespoň o čestný úspěch v tomto utkání. Ten ale zatím nepřichází.
     
    49:24
    Na druhé straně číhal před brankou hostí Ručinský, který chtěl tečovat dalekonosnou střelu Hanzla, ale nakonec kotouč minul.
     
    50:11
    Baseballovým způsobem a rovnou z voleje nyní chytil nahozený kotouč od jednoho z hráčů Litvínova Dominik Furch. Za to si vyslechl potlesk litvínovského publika.
     
    50:36
    Doležal s Poletínem si vyměnili puk a zamířili si to do mezibrankového prostoru Litvínova. Ale ani tato akce čestným úspěchem nekončí.
     
    51:31
    Kolařík nahodil kotouč do útočné třetiny, nikdo z jeho spoluhráčů si ho však nepřevzal. Slávisté tak na první branku v utkání musí stále čekat.
     
    52:29
    Vlasák v pásmu Vervy pálil od kruhů, ale Pavelka se postaral o další skvělý obranný zákrok.
     
    53:04
    Z druhé strany ujel Hübl, ale Furch se proti němu zaskvěl skvělým zákrokem.
     
    53:46
    Petružálek se dostal ke střele, po níž zazvonila tyč slávistické branky.
     
    54:25
    Je ponechaná výhoda pro Litvínov, který, pokud nevstřelí branku, bude hrát přesilovou hru.
     
    54:53
    János Vas dostává dvě minuty za sekání.
     
    55:17
    Verva se drží v útočném pásmu, kde roztáčí přesilovkový kolotoč, ale k puku se dostali hosté a vyhodili ho až před Francouze.
     
    55:54
    Čermák obral o puk Pavlíka a ve vlastním oslabení se dostal do šance. Byl faulován a sudí nařizuje trestné střílení!
     
    54:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    MILOSLAV ČERMÁK své trestné střílení zakončil jak nejlépe mohl. Dostal se do blízkosti Francouze a přímou střelou mezi jeho betony mu nedal šanci. Obral ho tak o čisté konto v utkání.
    Miloslav ČERMÁK - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    56:50
    Litvínovská přesilovka stále pokračuje, ale domácí se v ní zatím do výraznější šance nedostali.
     
    56:53
    Vas skáče na led a Slavia je kompletní.
     
    57:18
    Vhazuje se ve středním pásmu, konkrétně ve středovém kruhu.
     
    57:34
    Francouz ztratil hůl, ale hosté této situace nedokázali využít, i když byli v tlaku. Vše nakonec dobře dopadlo pro Vervu a tak je znovu u puku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:42
    Proti Vlasákovi vytáhl Francouz efektní semafor. Za potlesku domácích fanoušků se utkání už pouze a jen dohrává. O vítězi je, troufám si napsat, rozhodnuto.
     
    59:26
    Petružálek drží puk na své hokejce a už se nikam příliš nežene. Diváci vstávají a tleskají svým hokejistům za předvedenou hru a hlavně za další tři body.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Litvínov splnil roli favorita a poráží beznadějně poslední tým Tipsport extraligy poměrem 4:1 a udrží tak druhé místo v tabulce.
     
    Střely na branku: 27:15
    Hity: 13:16
    Trestné minuty: 2:10
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek neděle a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (17:12:57)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Ručinský (Hübl, Jánský), 22. Petružálek (Ručinský, Pavlík), 32. Martynek (Gerhát, Trávníček), 40. Pavelka (Gula) – 55. Čermák (TS)


    HC VERVA Litvínov: Francouz (Horák) – Gula, Pavelka, Pavlík, Baránek, Štindl, Chaloupka – Jánský, Hübl, Lukeš – Petružálek, Hanzl, Ručinský – Martynek, Gerhát, Trávníček – Šrámek, Piroš, Jurčík
    HC Slavia Praha: Svoboda (39. Furch) – Šenkeřík, Kolařík, Štich, Valach, Beňovič, Šulc, Růžička, Knot – Pletka, Čermák, Vlasák – Tomica, Vas, Stránský – Poletín, Doležal, Kolář – Veselý, Andres

    Rozhodčí: Fraňo, Souček – Komárek, Ondráček

    Diváci: 4837
    bahis siteleri