Česko – Washington Pride 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Washington Pride
Neděle 15.02.2015, 12:30 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace žen
Partner:
     
    Mladičký národní tým s věkovým průměrem nižším než 17 let si tedy dvakrát poradil s americkým středoškolským výběrem Washington Pride U19. Naše hokejistky stejně jako minulý týden ve Švýcarsku prokázaly, že v těžkých chvílích při absenci zkušených hráček mají trenéři rozhodně kam sáhnout. Reprezentantky si za tenhle víkend jednoznačně zaslouží pochvalu.

    Ode mě je to ze Slaného vše. Díky za pozornost a těším se s vámi zase na počtenou, byť to bude možná až z dubnového mistrovství světa ve Francii. Hezký zbytek neděle! (14:50:52)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Česko – 19 (50)
    Washington – 10 (26)
     
    Druhý zápas, druhé vítězství! Už včera se projevila síla českého týmu, dnes se k ní přidal i charakter. Tohle utkání bylo mnohem těžší než včera, Američanky ve druhé třetině výrazně přidaly na aktivitě a tvrdosti. Ale holky ho znovu zvládly a zaslouženě slaví! Klidně mohly dát mnohem víc gólů a svůj triumf zvýraznit.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Jandová zasahuje lapačkou, další střela šla mimo. Osvobozujeme se!
     
    59:22
    Pokus Petteyové bezpečně skončil v náručí Jandové. Další buly.
     
    59:19
    Dominika Vopravilová chtěla trefit prázdnou bránu, ale bohužel je z toho další icing.
     
    59:10
    Washington to zkusí v šesti bez brankářky.
     
    59:10
    Oddechový čas si tentokrát vybírá český kouč Jiří Vozák.
     
    59:10
    Zakázané uvolnění českého týmu znamená buly před Jandovou.
     
    59:01
    Bucifalová, Lédlová a ještě Zedníková už sedí na trestné. Z týmu soupeřek jsou vyloučeny McLaughlinová, Pellowitzová a Farrandová. Přesné tresty vám teď neřeknu, ale pokračujeme pět na pět.
     
    59:01
    Američanky tvrdě dorážely na Jandovou, a to si český tým nemohl nechat líbit. Lédlová s Bucifalovou umí být hodně důrazné a teď to jasně ukázaly.
     
    58:45
    A Bucifalová mohla přidat další trefu! Lédlová ji z rohu našla famózním způsobem, jenže pak se znovu vytáhla Gianna Meloniová.
     
    58:39
    Washington si vybírá oddechový čas.
     
    58:39
    Další šance české reprezentace, která chce dohrát utkání bez zbytečných vrásek. Meloniová vykopla dorážku Hymlárové, jejíž výkon se mi dneska moc líbí.
     
    57:45
    Aktivita našeho týmu dál pokračuje, už to vypadá dobře. Ivana Černá teď bekhendem nepřekvapila gólmanku.
     
    56:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ufff!! Tahle přesilovka si gólové využití zasloužila a dovolím si říct, že teď už naše hokejistky vítězství nepustí. Střelu Lédlové vyrazila skvěle chytající Meloniová před sebe, kde čekala VERONIKA BUCIFALOVÁ. Kapitánka loňské patnáctky se z dorážky raduje ze svého prvního gólu za seniorskou reprezentaci a hned si od rozhočích vyžádala puk – 4:2! Asistence: Aneta Lédlová, Debora Bartošová.
     
    56:25
    Aktivitu Forejtové utlumily soupeřky malou domů a hra je znovu přerušena. Tlačíme, jak to jen jde.
     
    55:51
    Další puk už vyslala Bucifalová sama. Meloniová má už na kontě přes čtyřicítku zákroků.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Topolská (Forejtová), 28. Vopravilová (Kaplanová), 39. Lédlová (Jančová), 57. Bucifalová (Lédlová, Bartošová) – 29. Petteyová, 32. Petteyová (Pellowitzová)


    Česko: Jandová (Zechovská) – Zíková, Holá, Zedníková, Černá, Kosinová, Jančová, Bartošová – Vopravilová, Bucifalová, Lédlová – Pátková, Forejtová, Topolská – Kaplanová "C", Jůzková, Hymlárová. Trenér: Jiří Vozák.
    Washington Pride: Meloniová (Nasrová) – Pellowitzová, Kobernicková, Renbergová, Parentová, Hudsonová, Buckleyová, Solomonová "C", McNeallyová, Petteyová, Erbeová, Pekinsová, Cholishová, McLaughlinová, Fisherová, Cave-Hawkinsová, Farrandová, Shermanová, McDowellová. Trenér: Kush Sighu.
    bahis siteleri