Znojmo – Linz 6:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:2 (0:0, 4:1, 2:1)
Steinbach Black Wings Linz
Neděle 15.02.2015, 13:00 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    53:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté si připisují i gól v oslabení. Pospíšil našel dlouhým pasem z vlastního obranného pásma MICHAELA MANDÁTA, který si najel před gólmana a zamířil nad jeho rameno do pravého horního růžku. Asistence: Michal Pospíšil.
     
    51:53
    Orli právě vstřelili branku!
    A ten přichází nyní. Další zužitkovaná početní výhoda Znojma. JIŘÍ LANDER si počínal s pukem před brankovištěm mazácky a bleskovým zakončením jej posílá po ledě mezi betony gólmana až za jeho záda. Asistence: Tomáš Račický a Josef Krcho.
     
    47:35
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak Linzi stačilo skutečně jen pár vteřin v útoku a snižuje. GERD KRAGL dostal přesný pas do mezikruží, kde měl dostatek času a prostoru přesně zamířit. Po odraze o Bačův beton kotouč přeskočil až k pravé tyči a za brankovou čáru. Asistence: Lukas Winkler a Mark Marton.
     
    36:41
    Linz právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají svou početní výhodu. Ránu obránce dokázal Bača jen vyrazit na hůl volného MATEHO GASPARA, který měl před sebou z velké části odkrytou klec. Asistence: Erik Kirchschläger.
     
    33:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo dál prokazuje svůj střelecký apetit. JAKUB ŠVANDA se napřáhl na vrcholu kruhu a prostřeluje Jannyho počtvté. Asistence: Tomáš Hačecký a Daniel Salát.
     
    28:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se rozstříleli! BRONISLAV FRUHWIRT využívá rychlého brejku a z kruhu míří přesně nad lapačku Jannyho. Asistence: Tomáš Hačecký.
     
    27:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka. Znojemský kapitán MILAN KŘÍPAL dostal pas na modrou čáru, trochu si s pukem popojel a vyslal tvrdou ránu pod padajícím hráčem soupeře, která zaplula k bližší tyči rakouské klece. Asistence: Jiří Lander.
     
    24:59
    Orli právě vstřelili branku!
    A domácí hokejisté se přesto ujímají vedení. I když zrovna z této příležitosti to asi očekával jen málokdo. TOMÁŠ HAČECKÝ se nahnal s obráncem, který mu visel na zádech, před Jannyho, který možná až tak nepočítal se zakončením, ale znojemský útočník to přeci jen zkusil a po ledě posunul kotouč pod betonem gómana do sítě. Asistence: Bronislav Fruhwirt a Jakub Švanda.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 25. Hačecký (Fruhwirt, Švanda), 28. Křípal (Lander), 29. Fruhwirt (Hačecký), 34. Švanda (Hačecký, Salát), 52. Lander (Račický, Krcho), 54. Mandát (Pospíšil) – 37. Gaspar (Kirchschläger), 48. Kragl (Winkler, Marton)


    HC LERAM Orli Znojmo: Bača – Pospíšil, Mandát, Švanda, Salát, Nahodil, Křípal – Špaček, Zajíc, Synek – Račický, Lander, Krcho – Hačecký, Horák, Fruhwirt – Toman, Svatuška, Forman.
    Steinbach Black Wings Linz: Janny (Simair) – Vanhala, Kragl, Kirchschläger, Schaurhofer, Gaffal – Ober, Placek, Gaspar – Sagi, Marton, Lindner – Moidl, Winkler, Auer.
    bahis siteleri