PZ Kladno – HC Litvínov 9:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.) | Hr. Králové – HC Plzeň 3:1 (kon.)
Slavia – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:5 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 2:4 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 9:2 (kon.)
konec
PZ Kladno
9:5 (6:1, 0:2, 3:2)
HC Litvínov
Neděle 15.02.2015, 11:20 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Parádní trefa se nyní povedla PATRIKU PECHOVI, který ujížděl do úniku, ale hned za modrou čarou se napřáhl a trefil přesně roh Altrichterovy brány! Bez asistence.
     
    56:47
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Jelínek bekhendovým přiklepnutím poslal kotouč před brankoviště, kam si sjížděl MATĚJ STŮJ, který už jen svojí holí usměrnil puk do odkryté brány. Asistence: Šimon Jelínek a Adam Zich.
     
    53:17
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí ujížděli ve dvou proti jednomu a JAN KOLENATÝ předvedl parádní střelu zápěstím, kterou umístil přesně pod spojnici horní a pravé tyče! Asistence: Pavel Husarik a Tomáš Furch.
     
    44:07
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí přesilovou hru využívají a zvyšují svůj náskok na tříbrankový! Z levé strany vymetl bližší růžek Kmochovy brány TOMÁŠ FURCH! Asistence: Pavel Husarik.
     
    41:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostům se nedařilo usadit se v útočném pásmu, ale nakonec přeci jen využívají přesilovou hru a snižují náskok Kladna již na jen dvoubrankový! Puk za Altrichterova záda poslal LUKÁŠ VACÍN. Bez asistence.
     
    28:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hosté snižují na rozdíl tří branek! Litvínovští se z ničeho nic dostali do přečíslení tří proti jednou, kotouč obdržel na středu KRYŠTOF VANĚK, který už z první propálil kladenského brankáře. Asistence: Lukáš Vopat.
     
    24:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    PETR PAVLÍČEK se dostal do úniku, i s obráncem na svých zádech si udržel klidnou hlavu, položil si Altrichtera a poté již jen uklidil kotouč do odkryté sítě. Asistence: Josef Myšák.
     
    19:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a alespoň snižují. Pechova střela od pravého mantinelu ještě během svého letu na bránu změnila směr po teči PAVLA KORDULEHO, po čemž kotouč doputoval až za rozhozeného Blažka. Asistence: Patrik Pech a David Zirtoni.
     
    15:58
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí tak dlouho dolovali puk zpod Kmocha, až nakonec ŠÍMON JELÍNEK procpal puk pod hostujícím brankářem do sítě! Bez asistence.
     
    14:10
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu pověstného "bůra", když Kladenští využívají přesilovou hru! PAVEL HUSARIK si sjel od pravého mantinelu na střed a provozem před Kmochem umístil kotouč až do sítě. Asistence: Patrik Šmatlák a Jakub Müller.
     
    11:20
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak toto je debakl! První zakončení domácím ještě nevyšlo, ale kotouč se odrazil přímo k JIŘÍMU NEISSOVI, který kotouč nabral bekhendem na lopatu a umístil jej přesně pod horní tyč. Asistence: Matyáš Šebesta a Matěj Stůj.
     
    09:32
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je paráda! Domácí dávají další branku i ve třech mužích v poli! Vysunutý PATRIK ŠMATLÁK ujel obraně hostí a zakončil přesně mezi Kmochovy betony! Asistence: Pavel Husarik a Tomáš Blažek.
     
    05:27
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Kmoch střelu JAKUBA MÜLLERA od modré čáry sice dokázal srazit, ale jen za svoje záda a kotouč tak pomalu doputoval až za brankovou čáru! Asistence: Pavel Husarik a Jan Kolenatý.
     
    04:02
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    ŠIMON JELÍNEK se s tím nemazal, ujal se kotouče, sjel si s ním od levého mantinelu na střed a vypálil nechytatelně do bližšího rohu Kmochovy brány. Asistence: Matyáš Šebesta.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Jelínek (Šebesta), 6. Müller (Husarik, Kolenatý), 10. Šmatlák (Husarik, Blažek), 12. Neiss (Šebesta, Stůj), 15. Husarik (Šmatlák, Müller), 16. Jelínek, 45. Furch (Husarik), 54. Kolenatý (Husarik, Furch), 57. Stůj (Jelínek, Zich) – 20. Kordule (Pech, Zirtoni), 25. Pavlíček (Myšák), 28. Vaněk (Vopat), 42. Vacín, 60. Pech


    PZ Kladno: Blažek (21. Altrichter) – Zich, Šebesta "A", Šmatlák, Husarik "C", Pelant, Müller "A" – Runza, Neiss, Šimáček, Stůj, Pokorný, Jelínek, Furch, Kolenatý, Rendla
    HC Litvínov: Kmoch (Kmínek) – Fraško, Bartek, Čapek, Havlík "A", Žižka, Starý – Zirtoni, Pavlíček, Vopat, Vacín, Kordule, Kysela, Myšák "C", Vaněk, Pech, Jouza

    Rozhodčí: Dundr – Řešátko, Holý
    bahis siteleri