Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Litoměřice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 10:3 (kon.)
konec
PZ Kladno
5:3 (0:1, 4:1, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 15.02.2015, 14:45 • ČEZ stadion, Kladno • Liga juniorů
Partner:
     
    57:34
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Bodor z rohu kluziště přisunul zadovkou na Srpka, který ještě křižnou přihrávkou našel hůl PETRA VESELÉHO, který už se nemohl mýlit! Asistence: Martin Srpek a David Bodor.
     
    53:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ale následně se hosté hned po buly prosazují! Brankář Melančin dnes svůj tým zatím drží, ale i tak dokázal JAN CHOVANEC snížit na rozdíl jediné branky! Asistence: Lukáš Ransdorf a Lukáš Popek.
     
    33:02
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí na středu využili chyby hostí, vystartovali do protiútoku a po chytré přihrávce Martina Srpka zvyšuje na dvoubrankový náskok DAVID BODOR. Asistence: Martin Srpek.
     
    31:11
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí se v oslabení znovu prosazují! Bodor vrátil spíše trochu naslepo z rohu za sebe, kam si sjížděl PETR VESELÝ, který střelou do protipohybu Březny posílá Kladno do vedení. Asistence: David Bodor a Pavel Fikáček.
     
    25:55
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí si krásně rozebrali obranu hostí, až nakonec obdržel u jedné z tyček kotouč JAKUB BEDNÁR, který už neměl těžkou práci se vstřelením puku za Březnova záda. Asistence: Patrik Novák.
     
    21:50
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v oslabení velice aktivně napadali rozehrávku hostí v jejich pásmu a odměnou za to je jim snížení na rozdíl jediné branky! Březnu dnes jako první překonal ALEŠ KADLEC. Asistence: Martin Srpek.
     
    21:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Obrovská smůla pro Melančina. Ten nechal malou mezírku u své bližší tyčky, do které se přesně trefil JIŘÍ KRATOCHVÍL. Asistence: Lukáš Popek.
     
    05:00
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    PAVEL ZAJAN obdržel křižnou přihrávku na levou stranu, po jejímž obdržení poslal kotouč ihned po ledu do protipohybu Melančinovi a kotouč tak dojel až do sítě. Asistence budou doplněny. Asistence: Tomáš Dyrynk a Jaromír Chmel.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 22. Kadlec (Srpek), 26. Bednár (Novák), 32. Veselý (Bodor, Fikáček), 34. Bodor (Srpek), 58. Veselý (Srpek, Bodor) – 5. Zajan (Dyrynk, Chmel), 22. Kratochvíl (Popek), 54. Chovanec (Ransdorf, Popek)


    PZ Kladno: Melančin (Frolík) – Paták, Vostárek, Dolejší, Procházka, Christl, Veselý "C", Novák, Husník, Bodor, Keller, Hájek, Bednár, Pliml, Srpek, Kadlec, Krejčík, Himl, Fikáček
    HC Stadion Litoměřice: Března (Lukeš) – Chmel, Winnerlich, Šikner, Krýsl, Málek, Zedek, Melichar, Brandejský, Dyrynk, Zajan, Ransdorf, Popek, Kauschitz, Kratochvíl, Chovanec, Kment
    bahis siteleri