PZ Kladno – HC Litvínov 9:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.) | Hr. Králové – HC Plzeň 3:1 (kon.)
Slavia – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:5 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 2:4 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 9:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (1:0, 3:0, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 15.02.2015, 11:45 • SD ARÉNA (hala B) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Osmnáct vteřin před koncem se povedlo protlačit puk ONDŘEJI MACHALOVI za záda domácího brankáře, takže hosté se mohou pokusit ještě v závěru vyrovnat. Asistence: Ondřej Matýs a Matěj Blümel.
     
    45:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pojišťovna přidává další branku. Bucek přihrál na lépe postaveného TOMÁŠE ZEMANA, kterému nedělo žádný problém prostřelit domácího brankáře. Asistence: Jiří Bucek.
     
    41:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kýžené snížení přichází hned z kraje poslední části hry. MATĚJ BLÜMEL nic nevymýšlel a vystřelil, jeho střela skončila až zády Pavláta, takže Pardubice snižují na 4:1. Asistence: Juraj Rudy.
     
    39:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Těsně před druhou sirénou překonává Vlka JAKUB LAUKO. Asistence: Jan Svoboda.
     
    28:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAN SVOBODA obdržel přihrávku na modrou čáru, odkud se napřáhl a jeho tvrdá střela končí v brance hostů. Asistence: Ondřej Buchtela a Jakub Lauko.
     
    26:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se dostává do brankou brankového vedení. Střela JANA HNÍDKA skončila za zády hostujícího Vlka a Piráti se dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Petr Chlán.
     
    02:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení. PETR CHLÁN obdržel přihrávku od Bukače a svou střelou překonává Vlka. Asistence: Daniel Bukač.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 3. Chlán (Bukač), 27. Hnídek (Chlán), 29. Jan Svoboda (Buchtela, Lauko), 40. Lauko (Jan Svoboda) – 42. Blümel (Rudy), 46. Zeman (Bucek), 60. Machala (Matýs, Blümel)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Šedivý) – Buchtela, Jírovec, Bukač, Seemann, Zeman, Jarý, Záruba – Svoboda M., Baier, Svoboda J., Lauko, Chlán, Jaroš, Veselý, Hnídek, Stínil, Koblížek.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Jánský) – Oliva, Leder, Rudy, Sýkora, Mikula, Javůrek, Mert, Žouželka – Blümel, Matýs, Zahradník, Machala, Černý, Pochobradský, Bucek, Svatoš, Zeman, Hlaváček.

    Rozhodčí: Plachý – Majerčin, Beneš

    Diváci: 100
    bahis siteleri