Nové Zámky – Dunaújváros 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
4:3 (3:1, 0:0, 0:2 - 1:0)
Dunaújváros AC
sk Neděle 22.02.2015, 17:00MOL play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:21
    HC Nové Zámky dali gól!
    Okamžite na začiatku predĺženia domáci rozhodujú a to zásluhou MAREKA URAMA, ktorý dostal krásnu nahrávku z poza brány od Faitha a nekompromisne zakončil k tyčke. Asistencia: Juraj Faith, Peter Huba.
     
    47:49
    Dunaújváros dal gól!
    Hostia sa predsa dočkali vyrovnania na 3:3! Po Somogyiho strele sa k dorážke dostal DAVID CROTEAU a pretlačil puk do brány a odsunul aj samotnú bránu. Asistencia: Adrián Hüffner, Balász Somogyi.
     
    42:09
    Dunaújváros dal gól!
    Hostia znižujú na 2:3! Strelu Somogyiho z modrej čiary tečoval TAMÁS GRÖSCHL a nedal Cikánekovi šancu. Asistencia: Balász Somogyi, David Croteau.
     
    18:06
    Dunaújváros dal gól!
    NIKANDROS GALANISZ teraz pohotovo dorazil svoju vlastnú strelu a na dvakrát prekonal Cikáneka. Asistencia: David Szappanos.
     
    08:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci už vedú 3:0! MARTIN FROLÍK sa uvoľnil v útočnom pásme a strelou z kruhu prekvapil Kalninsa. Asistencia: Albín Podstavek, Erik Čaládi.
     
    04:37
    HC Nové Zámky dali gól!
    A hneď je to 2:0! Frolík potiahol individuálne puk a po jeho bekhendovej strele sa k dorážke dostal ERIK ČALÁDI. Asistencia: Martin Frolík, Albín Podstavek.
     
    03:48
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci sa ujímajú vedenia vďaka šikovnému teču JURAJA FAITHA po Baronovej strele. Asistencia: Martin Baron, Marek Uram.

    Tomáš Jaššo

    Branky a nahrávky: 4. Faith (Baron, Uram), 5. Čaládi (Frolík, Podstavek), 9. Frolík (Podstavek, Čaládi), 61. Uram (Faith, Huba) – 19. Galanisz (Szappanos), 43. Gröschl (Somogyi, Croteau), 48. Croteau (Hüffner, Somogyi)


    HC MIKRON Nové Zámky: Cikánek (48. Krajčovič) – Huba, Král, Podstavek, Frolík, Tábi – Hrudik, Ďurčo, M.Śtefanka, Uram, Weissmann – Baron, Kowalczyk, Marek Dubec (C), Čaládi (A), Faith (A) – Sucharda, Šiška, Púchovský, O.Štefanka, Rejzek.
    Dunaújváros AC: Kalnins (Sevela) – Hüffner, Pozsgai, Galanisz, Azari (A), Szappanos – Nagy, Mestyán, Szepessy, Croteau, Somogyi – Hruby, Pavuk, Léránt, Gröschl (C), Peterdi – Magosi, Eskelinen, Papp.
    bahis siteleri