Bayern – Mohuč 2:0 (kon.) | Dortmund – W. Brémy 3:2 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Hertha 2:1 (kon.) | Hannover – Freiburg 2:1 (kon.) | Frankfurt – Leverkusen 2:1 (kon.)
Hamburg – Schalke 2:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 2:2 (kon.) | Paderborn – Stuttgart 1:2 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
1:2 (1:1)
VfB Stuttgart
Sobota 23.05.2015, 15:30 • Benteler-Arena, Padeborn (kapacita 15306 diváků) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Pravděpodobně poslední střídání v dnešním zápase! Ze hřiště odchází aktivní Filip Kostič, kterého nahrazuje Timo Werner!
     
    90+2
    Chorvat Filip Kostič měl ještě evidentně nějaké slovní připomínky, neboť dostává žlutou kartu!
     
    90
    Stuttgart provádí druhé střídání! Alexandru Maxim vydržel na hřišti pouhých dvacet minut, neboť je momentálně střídán za Georga Niedermeira.
    Gólman Ulreich předvedl výborný zákrok proti střele Kachungy
     
    88
    Vrančic rozehrál volný přímý kop a poslal míč přímo do "ohně". Ve vápně zaváhal Timo Baumgartl a míč propadl k Eliasu Kachungovi, ten byl však lehce překvapen a reagoval později. Navíc výborně vyběhl Sven Ulreich a střelu nejlepšího střelce domácích vyrazil!
     
    79
    Před vápnem vcelku zbytečně fauloval střelec poslední branky Daniel Ginczek, který poslal k zemi Hünemeiera a za svůj zákrok vidí zaslouženou žlutou kartu!
     
    77
    První žlutou kartu udělil hlavní arbitr domácímu Moritzu Stoppelkampovi, který u vápna VfB fauloval Floriana Kleina.
     
    76
    Paderborn provádí poslední změnu! Ze hřiště putuje Marc Vucinovic, který je nahrazen Turkem Süleymanem Kocem!
    Daniel GINCZEK - 1:2
     
    72
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Stuttgart se dostává do vedení a to je nesmírně důležitá branka pro VfB! Velkou chybu ve středu hřiště vyrobil Lukas Rupp, který prakticky vyslal do vpřed Alexandru Maxima, který vymyslel výbornou přihrávku pro DANIELA GINCZEKA, ten obešel Kruseho a poslal míč do branky!
    Individuální akce Filipa Kostiče brankou neskončila
     
    70
    Krásnou individuální akci předvedl Filip Kostič, který prošel středem pole jako nůž máslem a vystřelil z hranice vápna. Jeho rána ještě srazil stoper, nicméně míč proletěl těsně mimo branky Kruseho!
     
    69
    I Stuttgart provádí první změnu! Ze hřiště odchází zatím jediný střelec hostujícího celku Daniel Didavi, kteríého nahrazuje Alexandru Maxim.
    Harnik ve skluzu nedokázal míč dopravit do sítě
     
    64
    Po nepřesné přihrávce Stoppelkampa se dostal do protiútoku opět Stuttgart, který táhl po levé straně Filip Kostič. Chorvat výborně načasoval přihrávku a míč propadl až na zadní tyč, kde ve skluzu zakončoval Harnik. Rakušan však nestihl míč dostat do sítě!
    Neproměněná šance Daniela Ginczeka
     
    59
    Ve velké šanci se opět objevil Daniel Ginczek, který si na hranici vápna narazil s Danielem Harnikem a vyslal přízemní ránu. Ta mu však příliš nesedla a Ginczek poslal míč mimo tři tyče!
     
    46
    Kouč domácího celkue André Breitenreiter regauje na současný vývoj dvojitým střídaním. Ze hřiště odchází nevárazný Bakalorz, kterého nahrazuje Lukas Rupp. Ze hřiště odchází také Michael Heinloth, kterého nahrazuje ofenzivně laděný Jens Wemmer.
    Krásné sólo Daniela Ginczeka brankou neskončilo
     
    44
    Tak to byla nádherná individuální akce Daniela Ginczeka, který se zmocnil míče na pravé straně a obešel celkově tři protihráče a dostal se ke střele. Na závěr mu však nevyšla střela a míč mířil těsně mimo!
    Harninovi střela nesedla a poloprázdnou branku netrefil
     
    38
    Stuttagrt mohl jít dokonce do vedení! Z levé strany opět odcentroval aktivní Kostič, jehož centr směřoval k Didavimu, ten však na míč nedosáhl. Ten prošel až k volnému Harniovi. Tomu však střela nesedla a poslal míč mimo!
    Daniel DIDAVI - 1:1
     
    36
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    No a máme vyrovnáno! Zápletka je na světě! Na levé straně se opět dostal k centru velmi aktivní Kostič, jehož centr směřoval k Hünemeierovi, ten však podklouzl a volný míč zamířil přímo na nohu DANIELA DIDAVIHO, který přesnou přízemní ranou nedal Krusemu šanci!
    Stoppelkampova povedená střela v brance neskončila
     
    33
    Maritz Stoppelkamp si zpracoval na levé straně odražený míč, udělal dva tři kroky a nebezpečně vypálil. Jeho tvrdá přízemní rána však mířila těsně mimo!
     
    26
    I celkově čtvrtý roh si vzal na starost Kostič, který svým nadýchaným centrem našel na malém vápně hlavu Didaviho, kterého však vychytal na brankové čáře Kruse! Rozhodčí ale následně odpískal útočný faul hostujícího borce, tudíž by případný gól neplatil.
    Nebezpečná hlavička Harnika
     
    14
    Stuttgart však oplatil stejnou mincí a také podnikl protiútoku! Po levé straně postupoval aktivní Filip Kostič, který skvěle načasoval centr a ve vápně našel hlavu Martina Harnika. Střela rakouského reprezentanta však mířila těsně nad!
    Marc VUCINOVIC - 1:0
     
    4
    Paderborn právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku dnešního utkání! Velká euforie vypuká v Benteler-Arena! Lakic dostal na hranici vápna dobrou přihrávku od Strohdieka. Chorvatský útočník se neunáhlil a našel na pravé straně volného MARCO VUCINOVICE, který se prosadil přesnou přízemní střelou k tyči!

    Jan Havlovic

    Branky: 4. Vucinovic (Lakić) – 36. Didavi, 72. Ginczek (Maxim)

    Karty:   77. Stoppelkamp (PDN) – 79. Ginczek (STU), 90+2. Kostić (STU)


    SC Paderborn 07: Kruse – Hartherz, Hünemeier (C), Strohdiek, Heinloth (46. Wemmer) – Stoppelkamp, Vrančić, Bakalorz (46. Rupp), Vucinovic (76. Koç) – Lakić, Kachunga.
    Náhradníci: Lueck – Rupp, Ziegler, Wemmer, Kutschke, Sağlık, Koç.

    VfB Stuttgart: Ulreich – Klein, Rüdiger, Baumgartl, Schwaab – Gentner, Die – Kostić (90+3. Werner), Didavi (69. Maxim, 90. Niedermeier), Harnik – Ginczek.
    Náhradníci: Kirschbaum – Sakaj, Niedermeier, Romeu, Werner, Abdellaoue, Maxim.

    Rozhodčí: Aytekin – Brand, Dietz (vš. GER)
    bahis siteleri