Dortmund – Wolfsburg 1:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
1:3 (1:3)
VfL Wolfsburg
Sobota 30.05.2015, 20:00 • Olympiastadion Berlin (Berlín) • Německý pohár • Finále
Předzápasové kurzy
    Ivan PERIŠIĆ - 1:3
     
    38
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Wolfsburgu odskakují svým soupeřům na rozdíl dvou branek! Vedoucí celek podnikl útočnou akci podél pravé postranní čáry, odkud byl do pokutového území vyslán nadýchaný centr, na který si u zadní tyče naskočil IVAN PERIŠIĆ a míč poslal hlavou z hranice malého vápna neomylně za brankovou čáru.
    Kevin De Bruyne - 1:2
     
    33
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburg krátce po půlhodině hry otáčí vývoj a poprvé v zápase se ujímá vedení! Hráči Wolfsburgu poměrně dlouho obléhali pokutové území svých soupeřů, až se k míči dostal KEVIN DE BRUYNE, který krátkým přihrávkám učinil ráznou přítrž. Zpoza šestnáctky napřáhl k prudké střele, při které míč proletěl mezi nohama bránícího Hummelse a následně zaplul přesně k pravé tyči Langerakovy svatyně.
    Luiz GUSTAVO - 1:1
     
    22
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Při útočné akci Wolfsburgu byl před pokutovým územím faulován Caligiuri. K rozehrávce nařízeného přímého volného kopu se postavila dvojice hráčů, která nakonec přiťukla míč střílejícímu Naldovi, jenž poslal balon kolem zdi a přinutil Langeraka k zákroku. Gólman Dortmundu však míč neudržel a vyrazil jej pouze před sebe, kde si naběhl LUIZ GUSTAVO a usměrnil jej právě za záda Langeraka.
    Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 1:0
     
    5
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Borussia otevírá skóre zápasu a ujímá se brzkého vedení. Po centru z pravé strany zakončoval z bezprostřední blízkosti nejlepší střelec týmu v pohárové soutěži PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, který prostřelil brankáře Benaglia.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 5. Aubameyang – 22. Luiz Gustavo, 33. Bruyne, 38. Perišić

    Karty:   61. Mchitarjan (DOR), 84. Schmelzer (DOR) – 88. Bruyne (WOF), 90+3. Vieirinha (WOF)


    Borussia Dortmund: Langerak – Durm (68. Błaszczykowski), Subotić, Hummels, Schmelzer – Gündogan, Kehl (68. Piszczek) – Mchitarjan, Kagawa, Reus (79. Immobile) – Aubameyang
    Náhradníci: Weidenfeller – Błaszczykowski, Bender, Immobile, Papastathopoulos, Ginter, Piszczek

    VfL Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Klose, Rodriguez – Luiz Gustavo, Arnold (81. Schürrle) – Perišić (74. Guilavogui), De Bruyne, Caligiuri (84. Träsch) – Dost
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Schäfer, Träsch, Schürrle, Knoche, Guilavogui

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp
    bahis siteleri