PZ Kladno – Kladno 2:8 (kon.)
konec
PZ Kladno
2:8 (0:3, 0:0, 2:5)
Rytíři Kladno
Sobota 05.09.2015, 13:30 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    Kladenské derby mladšího dorostu končí. Jako vítěz z dnešního klání vychází favorizovaní Rytíři, kteří přestříleli Pézetku v poměru 8:2. (15:43:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Pézetka vrhá zbytky sil do útoku, sami hráči už ovšem musí tušit, že dnes tři body brát nebudou.
     
    58:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé kombinaci hosté navyšují své vedení. Filip přihrával přes brankoviště na MATĚJE ZÍKU, ten pohotově zakončil mezi betony domácího brankáře. Asistence: Matyáš Filip.
     
    57:13
    Nedá se říci, že by se utkání pouze dohrávalo, oba celky se tlačí za dalším gólem.
     
    54:24
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Pézetka využívá přesilovku a bojuje o čest! Volráb se napřáhl na modré a jeho projektil dokázal za záda Jirouška tečovat JIŘÍ NEISS. Asistence: Ondřej Volráb.
     
    54:06
    Srbek (KLA) je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    53:49
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se Pézetka dočkala čestného gólu. Pokorný se dokázala natlačit mezi dva beky hostí a v tváří v tvář neuspěl proti Jirouškovi. Ten ovšem vykopl kotouč jen na hůl KRYŠTOFA PEJCHALA, kterému nedělalo problémy uklidit kotouč do prázdné branky. Asistence: Jiří Pokorný.
     
    53:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující ofenzíva se rozjela na vysoké otáčky. Zpoza branky naservíroval puk mezi kruhy Oto Rudovský MATĚJI HASILOVI, který přesnou ranou pod horní tyč mění číslo na světelné tabuli pošesté. Asistence: Oto Rudovský, Pavel Karásek.
     
    52:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři dávají svému soupeři šestý gól! Před brankou domácích vznikl velký zmatek. Několik hráčů bojovalo před brankou o puk, následně však kotouč vyletěl z klubka hráčů a končí až za brankovou čarou. Za autora branky byl označen MARTIN NAGY. Asistence: Matěj Zíka, Vojtěch Tržil.
     
    51:32
    Zichova střela byla zpomalena a následně končí v náruči Altrichtera. V přerušení se do branky hostí vrací Jiroušek, který nejspíše měl nějaké problémy z výstrojí.
     
    50:14
    Do branky hostí nastupuje Ženíšek, který nahradil Jirouška!
     
    48:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku! Altrichter dokázal střelu Zicha odrazit pouze na hůl hostujícího MARTINA SLABÉHO ,který velmi tvrdou ranou rozsvítil světlo za domácí bránou. Asistence: Adam Zich, Ondřej Bláha.
     
    48:11
    Přesilovkovou ránu Maritna Bláhy vyráží Altrichter svým betonem.
     
    46:56
    Neiss (KLP) je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    46:00
    Domácí se opět ženou do útoku, jenže narážejí na tvrdou defenzivu soupeře.
     
    44:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je kruté, domácí byli lepším celkem, ale Rytíři z ničeho nic navyšují své vedení. Nenápadná akce MATYÁŠE FILIPA končí gólem. Hostující útočník si sjel od pravého mantinelu až na levý kruh, odkud překonal Altrichtera střelou do vzdálenějšího rohu branky. Asistence: Martin Bláha.
     
    44:40
    Velký důraz v brankovišti prokázal Tržil, avšak Jiroušek se nenechal překonat.
     
    44:06
    Pokorný zkusil vypálit od modré, ale trefil pouze prvního protihráče.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 54. Pejchal (Pokorný), 55. Neiss (Volráb) – 1. Slabý (M. Bláha), 3. Rudovský (Šmolík), 15. Filip (M. Bláha), 45. Filip (M. Bláha), 49. Slabý (Zich, O. Bláha), 53. Nagy (Zíka, Tržil), 54. Hasil (Rudovský, Karásek), 59. Zíka (Filip)


    PZ Kladno: Altrichter (Novotný) – Vokurka, Volráb, Beneš, Matula, Pelant, Soukup – Neiss, Šimáček, Stůj, Ploch, Pokorný, Routa, Turek, Jelínek, Pejchal, Rendla
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Ženíšek) – Smažík, Zich, Šmolík, Rudovský – Hasil, Karásek, Kulma, Obadal, Filip, Srbek, Zíka, M. Bláha, Nagy, O. Bláha, Tržil, Bernat
    thejrc.org