Skalica – Myjava 0:0 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 3:0 (kon.) | Michalovce – Senica 1:3 (kon.)
Podbrezová – Ružomberok 0:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:3 (1:2)
FK Senica
sk Sobota 12.09.2015, 19:00 • Mestský futbalový štadión Michalovce • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    65
    Senica dala gól!
    Gól strelil JOZEF DOLNÝ.
    A je zrejme rozhodnuté! Akcia hostí sa začala po veľkej chybe jedného z domácich obrancov, ktorým bol zrejme Vernon de Marco Morlacchi, ktorý stratil loptu nepresnou prihrávkou v strede ihriska. Hostia sa následne dostali do protiútoku a po skvelej akcii na jeden dotyk idú do vedenia o dva góly. Komara poslal loptu z prvej priehlavkom na kopačky JOZEFA DOLNÉHO, ktorý bez väčších problémov napálil loptu pod ľavý horný roh domácej brány!
     
    29
    Senica dala gól!
    Gól strelil JAKUB HROMADA.
    Krásny moment na štadióne MFK Zemplín! Hostia sa dostávajú do vedenia a to po nenápadnej akcii, keď hosťujúci kapitán Petr Pavlík dlhou loptou z vlastnej polovice ihriska našiel na hranici veľkého vápna JAKUBA HROMADU, ktorý si počkal kým mu lopta skočí správnym smerom a následne ju z voleja poslal nechytateľne za chrbát Mariána Kelemena, ktorý nemal nárok!
     
    20
    Michalovce dali gól!
    Vlastný gól strelil JAKUB HROMADA.
    Domáci futbalisti vyrovnávajú skóre tohto stretnutia! Priamy voľný kop zahral z pravej strany Jozef-Šimon Turík, ktorý poslal do šestnástky nadýchaný center, na loptu si vyskočilo hneď viacero futbalistov, najvyšší bol však JAKUB HROMADA, ktorý si hlavou strelil vlastný gól.
     
    7
    Senica dala gól!
    Gól strelil JAKUB HROMADA.
    Hostia idú do vedenia! Jozef Dolný si teraz na hranici veľkého vápna prebral dlhý pas z vlastnej polovice ihriska a následne centrom zvnútra šestnástky našiel na zadnej tyči JAKUBA HROMADU, ktorý z bezprostrednej blízkosti bez väčších problémov dopravil loptu za chrbát Mariána Kelemena!

    Jakub Bobovič

    Branky: 20. Hromada (vla.) – 7. Hromada, 29. Hromada, 65. Dolný

    Karty:   82. Morlacchi (MIC) – 25. Hušek (SEN), 88. Kosorin (SEN)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Calero (C), Podhorin, Barroso Sánchez (46. Šimčák), Morlacchi – Grič (74. Danko), Turík, Koscelník – Regáli, Kerić, Hamuľák (46. Kunca).
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Danko, E. Mensah, Sedlák, Kunca.

    FK Senica: Šulla – Pavlík (C), Vengřinek, Pillár – Čunta, Hromada (89. Ventúra), Hušek, Komara, Mráz (57. Klec) – Dolný (74. Kosorin), Kalabiška.
    Náhradníci: Junas – Otrísal, Klec, Kosorin, Ventúra, Hladík.

    Rozhodčí: Valášek – Brendza, Bednár (Prešinský)

    Diváci: 3055
    bahis siteleri