Hellas Verona – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Neapol 2:2 (kon.) | Palermo – Carpi FC 2:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Lazio – Udinese 2:0 (kon.) | Inter – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
1:0 (0:0)
AC Milán
Neděle 13.09.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Inter provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ivan Perišič si přivodil nějaké lehčí zranění, a Roberto Mancini ho raději posíla ze hry pryč. Na poslední minuty přichází italský stoper Andrea Ranocchia, který by se měl zařdit ke stoperům!
    82. Povedená standardní sitauci Mária Balotelliho
     
    82
    Rozehrávky standardní sitauce se ujal právě Mário Balotelli, který se opřel do míče a jeho střela skočila přes Handanovićem, nicméně slovinská jednička dokázala dostat míč na rohový kop! Balotelli však hru AC neskutečně zvedl!
     
    81
    Poslední střídání hostujícíhc Rossoneri! Srbský trenér Siniša Mihajlović posílá ze hry japonského záložník Kejsuke Hondu, který odvedl velmi dobrou práci. Na posledních deset minut se na hřiště podívá Alessio Cerci!
    78. Balotelli trefil tyč!
     
    78
    AC Milán se dostalo opět do kombinace na levé straně a Japonec Honda dokázal přejít přes Mela a dostal míč do středu hřiště, kde se dokázal uvolnit Mário Balotelli! Italský útočník se opřel do míče, avška trefil pouze tyč, od ní se míč odrazil do zámezí!
     
    75
    Matthia De Sciglio postupoval po levé straně a následně našel na hranici vápna Mária Balotelliho, který se i s trochou štěstí dokázal dostat do vápna. Jeho pokus však poslal Murillo na rohový kop. Balotelli rozehrál i následný rohový kop, ale na malém vápna odvrátil centr Telles.
     
    72
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí také hostující AC Milán! Ze hřiště odchází slovenský záložník Juraj Kucka, který převedl velmi dobrý výkon. Na jeho pozici nastupuje Andrea Poli!

    Střídá i Inter! Další ze svých skělých výkonů v dresu Interu předvedl Stevan Jovetić, který se snažil, pracoval pro tým a jistě od Roberta Manciniho dostane velkou pochvalu! Na jeho místo přichází Rodrigo Palacio.
    72. Z hranice malého vápna hlavičkoval Icardi, avšak mířil nad!
     
    72
    Fredy Guarín kombinoval na hranici vápna, následně střelec úvodní branky poslal míč na pravou stranu pro Davide Santona. Italský obránce poslal před branku ideální centr, na který si naběhl Mauro Icardi, jehož hlavička však letěla těsně nad branku!
     
    68
    To je velká smůla pro Inter! Juan Jesus nemůže pokračovat po zákroku Juraje Kucky a je odnesen ze hřiště na nostíkách! Na jeho místo tak musí narychlou nastoupit Jesusovo krajan Alex Telles, mladý brazilský obránce.
     
    66
    A máme tady další žlutý kartonek! Juraj Kucka na levé straně nestíhal Juanu Jesusovi, a tak poslal brazilského obránce k zemi. Gianluca Rocchi souboj velmi dobře viděl a žlutou kartu udělil zcela správně!
     
    63
    Mário Balotelli vstoupil na trávníku a "už to létá". Felipe Melo, bývalý záložník Galatarasay Istanbul, poslal na pravé straně k zemi právě italského útočníka a dostává žlutou kartu! Nutno uznat, že se jednalo o první prohřešek Mela v tomto utkání a hlanví rozhodčí mu zůstat u slovní domluvy.
     
    62
    Siniša Mihajlović provádí první střídání tohoto utkání! Ze hřiště odchází kolumbijský střelec Carlos Bacca, který předvedl velmi dobrý výkkon, avšak se nedokázal prosadit! Na hřiště přichází zlobivé díte italského fotbalu, Mário BALOTELLI!
    58. Fredy GUARÍN - 1:0
     
    58
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Totální euforie na San Siru, hlavně v kotli fanoušků Interu, abych byl přesný! Interu vyšel začátek druhého poločasu a jde do vedení! Do středu hřiště dostal přihrávku FREDY GUARÍN, který se vyhnul Bonaventurovi, a dostal se ke střele. Kolumbijský záložník poslal míč přesně k tyči a Diego López se natahoval marně! Guarín si gól za svůj gól opravdu zasloužil!
     
    55
    Na druhé straně zahrozil z levé strany poprvé v tomto zápase Ivan Perišić, který dokázal odcentrovat přes Ignazia Abateho. Jeho centr našel ve vápně Fredyho Guarína, který si naskočil na stopera Zapatu a odrazem o zem se pokoušel dostat míč do branky. Diego López raději poslal míč na rohový kop!
    50. Lehké zaváhání Diega Lópeze
     
    50
    Inter se svou kombinací dostal až k brankáři Samiru Handanovićovi, který rozehrál do středu na Murilla, který míří vpřed. Následně se míč dostal na druhou stranu k Lópezovi, který však váhal s rozehrávkou a následně poslal míč na nohu Stevana Jovetiće. Černohorec se ke střele dostal, ta však byla zablokovaná!
    45+1. Mauro Icardi Diega Lópeze nepřekonal
     
    45+1
    AC opět kombinovalo na útočné polovině, nicméně zaznamenalo další ztrátu. Opět výbornou práci odvedl Stevan Jovetić, který dokázal udržet míč proti dvěma protihráčů a následně našel Maura Icardiho. Mladý Argentinec však nepřekonal Diega Lópeze!
     
    42
    Brazilský obránce Juan Jesus je zatím opravdu hodně vidět. Tentokrát podnikl odvážný průnik po levé straně. Jeho postup zastavil Boaventura. Následně byl ve středu hřiště ostře faulován Stevan Jovetić, provinil se Honda, který od hlavního rozhodčího vidí žlutou kartu! Inter má k dispozici standardní situaci!
    40. Ze střední vzdálenosti vyslal zajímavou střelu Stevan Jovetić
     
    40
    Do rychlého protiútoku se však na druhé straně dostal milánský Inter! Juan Jesus vyvezl kotouč na útočnou polovinu a našel ve středu hřiště Stevana Jovetiće, který se s tím nepáral, a vyslal tvrdou ránu. Diego López však zasahovat nemusel, neboť rána šla těsně mimo!
     
    37
    Souboje Jesus – Kucka pokračují i nadále! Na pravé straně předvedl Juraj krásnou kličku v souboji právě s Juanem Jesusem. Brazilský obránce poslal Kucku ostře k zemi a udělená žlutá karta je zcela zasloužená!
    31. Po delší době zahrozil hostující Honda
     
    31
    Juraj Kucka operoval s míčem na pravé straně. Dokázal se uvolnit ze souboje s Jesusem a našel na hranici vápna Hondu, který udělal kličku do středu a vystřelil. Jeho pokus však lapil Handanović, který skočil k tyči!
     
    22
    Exekuce této standardní sitauce se ujal Honda, jehož centr se snášel před branku, nicméně Murillo centr odvrátil. Míč zpět do ohně posílal Boaventura, i tento pokus však obrana Interu odvrátila. Následně šel Inter do útoku a na pravé straně byl poslán k zemi Stevan Jovetić! Provinil se Ignazio Abate, který dostává první žlutou kartu milánského derby!
     
    17
    Inter má velké problémy v obranné fázi a do dalšího úniku se dostal Luiz Adriano, nicméně než Brazilec stačil zakončit, výborně zasáhl stoper Gary Medel, který předvedl parádní obranný zákrok!
     
    5
    Inter po dvou minutýác hry odpověděl! Geoffrey Kondogbia to udělal výborně ve středu hřiště a následně našel Stevana Jovetiće, který se v této sezóně postaral o všechny ligové branky Interu. Tentokrát však svou přízemní střelu poslal těsně vedle!
    3. Luiz Adriano nepřekonal Handanoviće
     
    3
    Hned v úvodu mělo obrovskou šanci hostující AC! Velkou chybu v obraně vyrobil stoper Murillo, který namazal Carlosu Baccovi, který udržel míč a následně krásně našel ve vápně Luize Adriana, který však nepřekonal výborného Handanoviće!

    Jan Havlovic

    Branky: 58. Guarín (Santon)

    Karty:   37. Jesus (INM), 63. Melo (INM) – 22. Abate (ACM), 42. Honda (ACM), 66. Kucka (ACM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:9. Střely mimo: 7:10. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 19:16.
    Inter Milán: Handanovič – Santon, Medel, Murillo, Jesus (68. Telles) – Guarín, Melo, Kondogbia – Perišič (84. Ranocchia), Icardi, Jovetić (72. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo – Palacio, Biabiany, Telles, Montoya, Ljajić, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Brozović, Manaj.

    AC Milán: Diego López – Abate, C. Zapata, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka (72. A. Poli), Montolivo, Bonaventura – Honda (81. Cerci) – Adriano, Bacca (62. Balotelli).
    Náhradníci: Abbiati, G. Donnarumma – Mexés, Suso, Cerci, Ely, A. Poli, Nocerino, Alex, N. de Jong, Balotelli, Calabria.

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi (Itálie)
    bahis siteleri