Chabarovsk – Soči 1:0 (kon.) | Vladivostok – Jaroslavl 0:3 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 3:4 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – Toljatti 5:4 (3:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Jokerit 5:2 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 3:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 27.09.2015, 16:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:49 Miroslav BLAŤÁK - 3:0
     
    50:49
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    MIROSLAV BLAŤÁK se dostal v mezikruží k odraženému kotouči a ihned z první propálil nešťastného Gelašviliho. Tohle byl zřejmě definitivní hřebíček do rakve Jugry. Asistence: Pavel Bučněvič, Vadim Berdnikov.
    35:13 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:0
     
    35:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Naprosto zasloužené navýšení náskoku ze strany domácího celku. DMITRIJ KAGARLICKIJ přidal ke své jedné asistenci i gól. Po přihrávce Monse z levé strany střelou tahem zamířil přesně k tyči Gelašviliho. Parádní zakončení, to se musí nechat. Asistence: Jevgenij Mons.
    10:12 Jevgenij MONS - 1:0
     
    10:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal nakonec prolomil branku Gelašviliho na sklonku druhé poloviny prvního dějství. Gól si na své konto připsal JEVGENIJ MONS a přišel k němu tak trošku náhodou. Hostující defenzíva si nerozuměla se svým gólmanem, který se ocitl za brankou, puku se zmocnil Kagarlickij, jenž ho ihned přihrával na svého spoluhráče a ten pálil do naprosto odkryté svatyně. Obrovská hrubice hostů! Asistence: Dmitrij Kagarlickij.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 11. Mons (Kagarlickij), 36. Kagarlickij (Mons), 51. Blaťák (Bučněvič, Berdnikov)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Karlsson, Koněv, Stasenko, Blaťák, Kudako, Šefer, Lukin – Kagarlickij, Mons, Černov – Trubačjov, Trunjov, Bučněvič – Berdnikov, Nikoncev, Monachov – Skorochodov, Vovčenko, Vicharev – Kovyršin
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Ugolnikov, Želdakov, Vasilčenko, Pogorišnyj, Kalašnikov, Djakov, Seleznjov – Panov, Bortnikov, Gusev – Michnov, Volkov, Ivanov – Jašin, Čibisov, Taratuchin – Jacenko, Varfolomejev, Medveděv

    Rozhodčí: Lavrentjev, Naumov – Ivanov, Něstěrov
    bahis siteleri