Chabarovsk – Soči 1:0 (kon.) | Vladivostok – Jaroslavl 0:3 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 3:4 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – Toljatti 5:4 (3:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Jokerit 5:2 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 3:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Metallurg Novokuzněck
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 27.09.2015, 12:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Fjodor MALYCHIN - 3:4
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ak Bars Kazaň.
    Autorem vítězné branky je FJODOR MALYCHIN.
    39:16 Jevgenij ORLOV - 3:3
     
    39:16
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Do šaten se však nakonec přeci jen půjde za nerozhodného stavu! Velký tlak domácích přetavil ve třetí branku JEVGENIJ ORLOV, který dostal mezi kruhy trochu prostoru a nakonec kotouč poslal k levé tyči hostující branky! Asistence: Alexandr Komaristyj, Robert Kousal.
    30:01 Igor MIRNOV - 2:3
     
    30:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí již sice hráli v plném počtu, i tak ale inkasují potřetí. Po nepřehledné situaci v prostoru pravého kruhu se k puku dostal Tkačjov, který poslal přesný pas před branku na IGORA MIRNOVA, který kotouč usměrnil za Karejevova záda! Asistence: Vladimir Tkačjov, Arťom Lukojanov.
    22:30 Dmitrij ARCHIPOV - 2:2
     
    22:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí chvílemi nevěděli, kde jim hlava stojí a nakonec inkasují vyrovnávací branku. DMITRIJ ARCHIPOV vybruslil s kotoučem zpoza branky do prostoru pravého kruhu a střelou z otočky překonal Karejeva! Bez asistence.
    18:20 Damir MUSIN - 2:1
     
    18:20
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté svůj velký tlak nakonec dokázali přetavit ve svou první branku a již jsou pouze o jednu! Azavedo svoji střelu do branky ještě neposlal, odražený puk se však dostal až na modrou čáru, kde napřáhl DAMIR MUSIN a prudkou ranou na lapačku překonal domácího brankáře! Asistence: Justin Azevedo.
    15:48 Maxim KAZAKOV - 2:0
     
    15:48
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádhera, kterou nyní předvedl MAXIM KAZAKOV, který za to vzal z levé strany, z hostujících obránců udělal slalomové tyče a po parádním natlačení před branku zakončil skvěle do forhendu! Asistence: Ryan Stoa.
    09:57 Alexandr KOMARISTYJ - 1:0
     
    09:57
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí se ubránili akci Lukojanova, který hledal před brankou spoluhráče a sami v oslabení udeřili! Rychlý brejk Metallurgu táhl po pravé straně ALEXANDR KOMARISTYJ, který jej sám i úspěšně zakončil přesnou střelou nad levým Rynnasovým betonem! Asistence: Robert Kousal.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Komaristyj (Kousal), 16. Kazakov (Stoa), 40. Orlov (Komaristyj, Kousal) – 19. Musin (Azevedo), 23. Archipov, 31. Mirnov (Tkačjov, Lukojanov), rozh. náj. Malychin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Robert Kousal (NOV)
    0:1   Fjodor Malychin (KZN)
    2. série:
    0:1   Jevgenij Orlov (NOV)
    0:1   Vladimir Tkačjov (KZN)
    3. série:
    0:1   Alexandr Komaristyj (NOV)


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Podjapolskij) – Ljamkin, Manuchov, Kuklev, Postnikov, Amirov, Fairchild, Antonovskij, Glebov – Kazakov, Stoa, Kaprizov – Komarystij, Kousal, Orlov – Drugov, Romanov, Makarenko – Jazkov, Razumov, Musin I.
    Ak Bars Kazaň: Rynnas (Jaroslavcev) – Rylov, Jarullin, Ďaloga, Kornějev, Tokranov, Musin D., Zacharčuk – Möller, Sjögren, Azevedo – Lukojanov, Tkačjov, Mirnov – Obuchov, Malychin, Varnakov – Gluchov, Michejev, Archipov.

    Rozhodčí: Sojin, Ščenjov – Golovjov, Maťuša
    bahis siteleri