Pittsburgh – Columbus 2:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 5:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:0 (kon.)
Detroit – Boston 3:4 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 4:6 (kon.)
Toronto – Montreal 0:1 (kon.) | Dallas – Tampa 6:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 3:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 1:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | Carolina – Ottawa 2:1 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Calgary Flames
Neděle 27.09.2015, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:37 Josh JOORIS - 3:4
     
    61:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Z vítězství se nakonec radují hostující hráči, když Matt Stajan třetí gólovou asistencí dnešního večera našel z rohu hřiště před brankou JOSHE JOORISE, který poslal puk za Millerova záda! Asistence: Matt Stajan, Brett Kulak.
     
    61:13
    Horvat nabral rychlost ve středním pásmu a nakonec se dostal za obranu hostů, na zakončení však již neměl dostatečný klid a zakončil vedle.
     
    59:59
    Hosté mohli rozhodnout o osudu utkání v poslední vteřině, jenže Miller byl proti! Domácí gólman nejprve vyrazil střelu Granlunda zpoza pravého kruhu, následnou dorážku z hole Klimchuka pak rovněž zastavil!
    53:56 Markus GRANLUND - 3:3
     
    53:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jenže je znovu vyrovnáno! Nedůrazný Edler přišel o kotouč před vlastní brankou, kde jej získal Klimchuk a ač faulován ještě stihl vystřelit. Puk pomalu směřoval do domácí branky, když jej definitivně za brankou čáru doklepl MARKUS GRANLUND! Asistence! Morgan Klimchuk.
    52:18 Alex FRIESEN - 3:2
     
    52:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí vývoj skóre! Útok Canucks vedl středem McCann, který předal puk nalevo na ALEXE FRIESENA, jenž technickou střelou na zadní tyč překonal Karriho Rama! Asistence: Jared McCann, Ben Hutton.
     
    41:13
    Velká šance pro Vancouver, hosté špatně střídali a výsledkem je menší trest pro hráčskou lavici. Přesilovka pět na tři pro domácí.
     
    39:48
    Domácí mají další možnost přesilové hry, na trestnou lavici usedl autor dvou branek Calgary dnes večer, Brandon Bollig (CGY).
    36:42 Bo HORVAT - 2:2
     
    36:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní kombinace domácích před hostující brankou, která znamená vyrovnání! Puk se po ose Hutton – McCann dostal od modré čáry rychle až na hůl BO HORVATA, který si u pravé tyče věděl rady a puk poslal za Ramova záda! Asistence: Jared McCann, Ben Hutton.
     
    35:28
    Markus Granlund (CGY) vyloučen na dvě minuty za sekání, domácí tak mohou srovnat skóre v početní převaze. To vše však až po skončení krátké reklamní pauzy.
     
    34:40
    Edler střílel od modré čáry, Ramo jeho pokus vyrazil pouze před sebe do míst, kde se k odraženému kotouči dostal Friesen a rychlou střelou backhandem trefil tyč hostující branky!
    20:25 Brandon BOLLIG - 1:2
     
    20:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Špatný úvod pro kosatky do druhé třetiny. Miller rozehrával v rohu kluziště na Hamhuise, který zřejmě trochu podcenil situaci a Stajan jej obral o kotouč, následně zajel za branku a dobrou zpětnou přihrávkou dnes již podruhé vybídl ke skórování BRANDONA BOLLIGA, který protlačil puk kolem bližší tyče do domácí branky! Asistence: Matt Stajan.
     
    17:54
    Domácí si však mohou vzít zpět ztracené vedení v přesilové hře, na trestnou lavici putuje Rasmus Andersson.
    16:41 Brandon BOLLIG - 1:1
     
    16:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté poměrně nečekaně srovnávají stav zápasu. Tanev zaváhal při bránění Stajan na levém kruhu, který tak mohl zpětnou přihrávkou najít BRANDONA BOLLIGA, který svižnou střelou propálil Millera v domácí brance. Asistence: Matt Stajan, Kenney Morrison.
    09:55 Brendan GAUNCE - 1:0
     
    09:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    PO Millerově úspěšném zákroku se domácí dostali do rychlého přečíslení tří proti dvěma,které táhl po pravé straně Radim Vrbata, který vystřelil švihem na Rama, jenž kotouč pouze vyrazil vedle sebe a BRENDAN GAUNCE již neměl problém volně ležící kotouč doklepnout do hostující branky! Asistence: Radim Vrbata, Ben Hutton.
     
    03:10
    Jooris naskočil z trestné lavice právě včas, aby se dostal do brejku a vykoledoval si faul Alexe Biegy (VAN).
     
    01:49
    První přesilová hra pro Canucks, za podražení je vyloučen Josh Jooris (CGY).

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Gaunce (Vrbata, Hutton), 37. Horvat (McCann, Hutton), 53. Friesen (McCann, Hutton) – 17. Bollig (Stajan, Morrison), 21. Bollig (Stajan), 54. Granlund (Klimchuk), 62. Jooris (Stajan, Kulak)


    Vancouver Canucks: Miller (Cannata) – Hutton, Tanev, Edler, Biega, Hamhuis "A", Bartkowski – Sedin D. "A", Sedin H. "C", Grenier – Gaunce, Horvat, Vrbata – Burrows, Cassels, Jensen – Friesen, McCann, Cracknell.
    Calgary Flames: Ramo – Wilson, Andersson, Kulak, Kylington, Wotherspoon, Morrison – Ramond, Colborne, Poirier – Jooris, Granlund, Hathaway – Bollig "A", Stajan "A", Jones "A" – Klimchuk, Elson, Riley.

    Rozhodčí: Walsh, Brenk – Rody, Mach
    bahis siteleri