Čeljabinsk – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Minsk – Omsk 4:2 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (1:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | N.Novgorod – Barys 2:0 (kon.) | Soči – Viťaz 5:0 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:2 (0:2, 0:0, 4:0)
Avangard Omsk
Sobota 03.10.2015, 16:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Matt ELLISON - 4:2
     
    58:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Powerplay mu ale vůbec nevychází. Přes celé kluziště trefuje do prázdné branky MATT ELLISON, který tak kompletuje hattrick. Bez asistence.
    51:50 Alexej KALJUŽNYJ - 3:2
     
    51:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsku se daří parádní obrat. Ellison poslal zpoza branky puk na modrou na Znacharenka, jehož střelu vyraziil ještě Furch držadlem hole. Puk se však smolně pro českého gólmana odrazil od tyčky zpět na brankoviště, kde ukázal svůj přehlede ALEXEJ KALJUŽNYJ, který poslal kotouč za bezmocného českého brankáře. Asistence: Dmitrij Znacharenko, Matt Ellison.
    43:50 Matt ELLISON - 2:2
     
    43:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hodně rychle se daří Minsku srovnat na 2:2 a postaral se o to znovu opět MATT ELLISON, který přenechal puk Kaljužnému, aby si následně najel před branku a přihrávku od svého asistenta úmsitil z brankoviště do branky. Asistence: Alexej Kaljužnyj.
    42:09 Matt ELLISON - 1:2
     
    42:09
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek toho dokázal využít ke vstřelení kontaktní branku. Kaljužnyj si vybruslil od mantinelu a přihrávkou našel MATTA ELLISONA před brankou, jenž takovým nenápadným bekhendem překonal Furcha. Asistence: Alexej Kaljužnyj, Ryan Gunderson.
    15:30 Alexander PĚREŽOGIN - 0:2
     
    15:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    Lekomcev zachytil rozzehrávku Minsku a vyslal puk na právě vracejícího se ALEXANDERA PĚREŽOGINA z trestné lavice, který si počínal bravurně a forhendovým blafákem překonal Milčakova. Asistence: Ivan Lekomcev.
    12:02 Ivan FIŠČENKO - 0:1
     
    12:02
    Avangard právě vstřelil branku!
    Obránci Dnama nedokázali vyhodit puk, který zachytil na modré Valentenko Omsku, jenž hned adresoval puk před branku IVANU FIŠČENKOVI, který bekhendem dostal puk mezi betony Milčakova do domácí branky. Omsk jde tak zaslouženě do vedení. Asistence: Pavel Valentenko.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 43. Ellison (Kaljužnyj, Gunderson), 44. Ellison (Klajužnyj), 52. Kaljužnyj (Znacharenko, Ellison), 59. Ellison – 13. Fiščenko (Valentenko), 16. Pěrežogin (Lekomcev)


    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Glass) – Šinkevič, Bailen, Gajlev, Lisovec, Krajíček, Ucenko, Gunderson, Znacharenko – Gavlus, Kaljužnyj (C), Pavlovič – Cheechoo, Szczechura, Ellison – Meleško, Komarov, Bujnickij – Materuchin, Michajlov, Lopačuk, Znacharenko. Ljubomir Pokovič.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Aneljov, Kuljaš (C), Kempný, Alexandrov, Gluchov, Lekomcev, Valentenko – Erat, Popov, Pěrežogin – Širokov, Zubov, Paršin – Černikov, Petrov, Michejev – Fiščenko, Kurjanov, Gluchov, Lauta. Trenér: Jevgenij Kornojchov.

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 11 719
    bahis siteleri