Řisuty – Jindř. Hradec 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 5:0 (kon.) | Nymburk – Sokolov 4:2 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 8:3 (kon.) | Frýdek-M. – SK Karviná 7:1 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Břeclav – Vsetín 0:9 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:7 (kon.) | Mor. Budějovice – Opava 4:2 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 8:4 (kon.) | Bílina – Jablonec n/N 1:3 (kon.) | Trutnov – Klášterec nO 8:2 (kon.)
Děčín – Kolín 0:3 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 5:7 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
0:9 (0:1, 0:3, 0:5)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 03.10.2015, 17:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak ani gólman Bača neudrží čisté konto. Nahrávku Kolaříka srazil celkem nechtěně nohou do branky DANIEL VANĚK. Asistence: Kolařík.
     
    56:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přečíslení tři na dva a Vsetín se trefuje poosmé. Do odkryté části klece uklidil one timer PETR DVOŘÁK. Asistence: Slováček.
     
    52:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je tu další únik a znovu končí gólem. Valaši potřetí v zápase využívají únik v oslabení. To už je exhibice. Tentokrát se prosadil střelou mezi betony PETR DVOŘÁK. Asistence: Slováček, Vrba.
     
    51:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Druhá branka Vsetína ve vlastním oslabení. Jak jinak ujeli dva na jednoho Kolařík s MICHALEM NEDBÁLKEM a druhý jmenovaný bez problémů skóruje do odkryté klece. Asistence: Kolařík, Zúbek.
     
    43:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Branky jako přes kopírák dostávají domácí a výsledek se pro ně nepěkně zvrhává. Znovu ujeli dva vsetínští hráči první lajny a přečíslení dva na jednoho zakončili přesně. Se štěstím dostal puk za Šurého po přiklepnutí Kolaříka FRANTIŠEK ZÚBEK. Asistence: Kolařík.
     
    36:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se prosazuje i ve vlastním oslabení, obrana Lvů hoří a kupí velké hrubky. DANIEL VANĚK se zmocnil na útočné modré puku a samostatný nájezd zakončil střelou po ledě. Asistence: Zúbek, Tesařík.
     
    32:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dva Břeclavané přišli při přechodu do útoku o puk, toho se zmocnil FRANTIŠEK ZÚBEK, který našel bekhendem mezeru mezi betony Šurého. Tato potrestaná minela znamená pravděpodobně export bodů na Valašsko. Bez asistence.
     
    20:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale tento už platí. Krásnou kombinaci na jeden dotek předvedli Vaněk s JANEM KOLAŘÍKEM a hostující sniper zakončoval do prázdné branky. Asistence: Vaněk, Tesařík.
     
    06:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Finsterleho střelu sice Šurý zvlládl vyhlavičkovat fotbalovým způsoobem, ale za pár sekund už dostal před prázdnou branku nahrávku veterán MARTIN AMBRUZ, a přestože měl problémy se zpracováním, nakonec dostal puk do sítě. Přesilovka využita. Asistence: Daněk, Finsterle.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 7. Ambruz (Daněk, Finsterle), 21. Kolařík (Vaněk, Tesařík), 32. Zúbek, 37. Vaněk (Zúbek, Tesařík), 44. Zúbek (Kolařík), 52. Nedbálek (Kolařík, Zúbek), 53. Dvořák (Slováček, Vrba), 57. Dvořák (Slováček), 59. Vaněk (Kolařík)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (53. Bača) – Směřička, Miklík (A), Svoboda, Haman F., Novák, Vlček – Červenka (C), Vaculín, Vachutka – Nováček, Tobola, Flora – Uhlík, Zháňal (A), Průdek – Medřický, Lašák, Buhaj
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Hryciow, Nedbálek, Vrba, Žák, Řezáč, Báchor – Zúbek, Vaněk (C), Kolařík (A) – Slováček, Dvořák, Vávra – Finsterle, Daněk, Ambruz (A) – Kubo, Ondráček, Vítek – Jurík D.

    Rozhodčí: Humpolíček – Klouda, Kříž

    Diváci: 185
    bahis siteleri